Tagi: antimagnetic pincetes, kaisi rīks, vīrieši antimagnetic, tweezer, sirmiem matiem, scrunchise, antimagnetic aproce, antimagnetic karte, skranch, kaisi skrūvgriežu komplekts.

€4.33 €4.55
  • Pieejams
  • w5512


  • Garums: 120mm 143mm
  • Roktura Stils: Taisni
  • Funkcijas: IZOLĒTAS
  • Zīmola Nosaukums: AHOOJA
  • Pieteikums: Multi Funkcionāls
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • krāsa: SUDRABA

Kaisi Antimagnetic Rūdīts Augstas Elastīga Nerūsējošā Tērauda Precīzijas Pincetes Galu Galvas Saliekšanu Galvas naudas Sodu Perforēta Pincetes Rīki Funkcijas: Nerūsējošais tērauds materiāls sabiezējums, augsta virsmas cietība ir smalki noslīpēts un nav atstaroto gaismu Ar urbuma konstrukcijas, neslīdošs, ērts rokturis Attiecas uz ķīmisko/medicīnas/elektroniskās ierīces/skaistums/dārzkopība, utt, kas Izgatavoti no nerūsējošā tērauda.Augsta precizitāte.Lūdzu, sargāt no bērniem!Specificaton: Krāsa: Sudraba Materiāls: Nerūsējošā tērauda Garums: 123mm,140mm Svars: appx 35 g

Dārgais draugs:

Liels paldies par jūsu apmeklējumu, lai mūsu veikalā!Mēs darīsim visu iespējamo, lai kalpotu jums!

Kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu, neatveriet strīdi, strīdi ir tikai laika izšķiešana。Paldies!

Par Pārstāv

1:vai nav jāuztraucas par mūsu piegādes ātrums, mūsu veikalā produkti ir uzskaitē!Pēc tam, kad esat veicis pasūtījumu, mēs organizēt sūtījumu laikā!

2:Jūs varat izvēlēties savu ceļu loģistikas!

Ja jums nav speciālās prasības, mēs varam izvēlēties ātrākais veids, kā mēs domājam, loģistikas piegādi!

3:Pirms nosūtīšanas, mēs pārbaudīsim jūsu adreses, ja jūsu adrese pieder poligons, Mēs ar jums sazināsimies ar jums!

4:Mūsu preces cenā nav iekļautas muitas nodevām un tālvadības piegādes izmaksas

Par muitu:

1:Pēc tam, kad mēs kuģis preces parasti ir aptuveni 7 dienas, lai sasniegtu muitas!Nodarbojas ar muitas jautājumiem savlaicīgi!

2:Ja jums ir nepieciešams rēķins, lūdzu, atstāt man ziņu un atstāt savu e-pasta adresi, es tiks nosūtīts uz jūsu pastkasti, 8 stundas!

3 :Mūsu produktiem neietver muitas nodokļiem.Ja jūsu valsts muitas savākt muitas nodevām, lūdzu, pievērsiet laikā.Mēs neuzņemamies atbildību, ja preces tiek nosūtītas atpakaļ vai iznīcināts, jo nav tūlītēju maksājumu par muitas nodevām.Paldies par sapratni.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti