Tagi: skaitītājs cukura, alkohola mērītājs vīna, vīnogu režģis, refraktometru alkohola eiropā, atc refraktometru, ph, alus darītava, alkohola mērītājs, kino popkorns, medus, cukura mērītājs.

€9.06 €15.11
  • Pieejams
  • w5384


  • Brix Min. Div.: 0.2%
  • Modeļa Numurs: THE01514
  • Izmantošana: Cukurs
  • Brix Diapazons: 0-25%Tilp.%, 0-40%Brix
  • Svars: 130g
  • Mērījumu Precizitāte: 0.2%
  • Mērījumu Diapazons: 0-25%Tilp.%, 0-40%Brix
  • Zīmola Nosaukums: yieryi
  • Min. Div.: 0.2% Brix/Tilp.
  • Izmērs: 200*59*49mm

Rokturis Ar Refraktometru 0~40% Brix 0~25% Alkohola Wort Īpatnējais Svars Ar Refraktometru

Šis vīns refraktometru ir izstrādāta darba ar spirtu vai cukuru, vīnu un alkohola koncentrācija, kā arī mērīšanas cukura saturu, vīnogas.Papildus, tā ir speciāli izstrādāta, lai cukura saturu, sākotnējais vīnogu sulu un alkoholu grādiem vīnogu vīns, kas izgatavots ar sākotnējo vīnogu sula.

Funkcijas

Izturīga un gaismas svērto Alumīnija korpuss Augstas kvalitātes un precīzu testēšanas rezultāti ATC Kompensācijas Diapazons (es.e.Iebūvēta Automātiskā Temperatūras Kompensācijas Sistēma) no 10°C līdz 30°C Viegli un ļoti ērti, lai izmantotu Automātiskā Temperatūras Kompensācijas Sistēma (ATC) Jaunāko versiju: Twist tieši uz iebūvēts kalibrēšanas rokturi tiešā kalibrēšana (Nav skrūvgriezi ir nepieciešams!) Izturīga un gaismas svērto Alumīnija korpuss

Specifikācijas:

Brix: 0~40% Alkohols: 0~25% Precizitāti: Wort Īpatnējais Svars: ±1% Brix: 1 % Brix Wort Īpatnējais Svars: 0.1 Automātiskā Temperatūras Kompensācijas (ATC): 10°C~30°C (50°F~86°F)

Procesu kvalitātes un struktūra:

1. Apstiprināts, ievērojot stingrus kvalitātes un drošības standartiem. 2. Paaugstinātas izturības alumīnija konstrukcija, izturīgs un izturīgs. 3. Izgatavotas no augstākās un augstākās kvalitātes alumīnija un gumijas, lai to gaismu. 4. Pad ir mīksts un ērts neslīdošs gumijas, produkts nav viegli deformēties. 5. Viegli koncentrēties un kalibrēšana, viegli izmantot.

Princips tehnoloģija:

Piemēram, cukura mērītājs galvenokārt izmanto gaismu, lai radītu refrakcija, kad tas nonāk citā vidē, no vienas vidējas, un attiecība par incidentu leņķa sinuss ir vienmēr nemainīga.Šī attiecība tiek saukta par refrakcijas indeksu.Satura šķīstošas vielas cukura šķīdums ir proporcionāls refrakcijas normālā vidē, un refrakcijas indeksu, cukura šķīdums, var noteikt, tāpēc, ka cukura mērītājs/refraktometru aprēķina koncentrāciju cukura.

Kalibrēšana:

1 .Atklātā dienas gaismā plate, un vieta, 2-3 pilienus destilēta ūdens galvenajā prizmu. 2 .Turiet vasaras plāksnes virzienā no gaismas avota un ieskatīties okulāru. 3 .Apskatīt okulāru un pagrieziet Kalibrēšanu.Skrūvi, līdz robeža starp augšējo zilā laukā un apakšējās baltās jomā atbilst tieši uz nulles skalas

Iepakojuma Saraksts:

1 x Refraktometru 1 x Pipeti 1 x Skrūvju skrūvētāja 1 x Tīrīšanas Audums 1 x Lietošanas Rokasgrāmata (angļu, krievu, spāņu, vācu, Japāņu, korejiešu) 1 x Kartona

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q : Mērījumu apsvērumi

A : a:Lūdzu, kalibrētu produktu, kas pirms mērīšanas (lūdzu, izpildiet instrukcijas, rokasgrāmatas).b.Mērījumiem alkohola, izmantojiet šķidro pēc destilācijas, lai pasākums; izmērīt cukura daudzumu un koncentrāciju Baume, jūs varat tieši izmērīt šķidruma.

Q : Fokusu un apjoma korekcija

A :a: Ja mērogā nav redzama, pagrieziet melnā daļa, aste refraktometru, lai koncentrētu produktu.b.Ja mērogs ir noliekts, pagriezt melnās daļas vidū refraktometru nedaudz, lai pielāgotu mērogā, lai horizontālā stāvoklī.c.Ja jūs sastopaties ar kādu neatrisināmu problēmu, lūdzu, sazinieties ar mums.

Q : Par kaitējumu

A : saņemot paku, es atklāju, ka tā ir bojāta.Lūdzu, saglabājiet mieru, uzņemt attēlu vai video bojāto produktu, nosūtiet to mums, un tad mēs nosūtīsim jums jaunu produktu.

Vairākas Krāsas Pieejamas

YIERYI

YIERYI zīmols tika reģistrēts 2016. gadā. Galvenie produkti ir refraktometri, PH-metri, tds, ek, pildspalvas, augsnes mērītājiem, virtuves svari, un rotaslietas svari.Lai nodrošinātu datu precizitāti, mēs pametusi zemo izmaksu čipu, izvēlēto augstas precizitātes Taivāna importēto un Dienvidkorejas importēto šķeldu, dizaina izvēlējās portatīvo pildspalvas veida dizains, gaismas, skaistas un viegli veikt.Visi produkti tiks pārbaudītas, kalibrētas un izmantot sevi, lai nodrošinātu, ka kvalitātes ir kvalificēts, un tam jāveicina.Mēs vēlamies, lai šī veselīgu zīmolu enter, katrā ģimenē un katrā stūrī pasaulē, un iet uz sapnis par "pasaules mīlestība, Ķīna padarījusi"!



Makenzie2
2020-12-09
1/5
It doesn't work. Impossible to adjust. Gives Me a measure 5 degrees below for wine and 15 for a cognac! It's a scam. Do not buy
Berkut Svetlana
2020-11-29
5/5
Very quickly received!!! In 4 days!!!
Rainbowconsulting Llc
2020-10-12
5/5
Quick liferung in Czech RR public. 14 days
Bill223toys
2021-02-12
5/5
super thanks

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti