Tagi: iptv krievija, android kaste, freesat v7, gtmedia v8, gtmedia v8 hd, stb smart tv, iptv, m3u eiropā smart, androu tv kastē, m3u.

€57.93 €72.42
  • Pieejams
  • w5358


  • Art. - NR.: Android+DVB-S2+T2+C+ISDB-T
  • Posteņa Nosaukums: GTC Uztvērējs
  • Augstas Izšķirtspējas: Jā
  • Veids: Digitālā
  • 4K/3D/H. 265/MPEG-4 filmas: Jā,Atbalstu
  • Operatīvā ATMIŅA: 2GB
  • Zīmola Nosaukums: GT MEDIA
  • Modeļa Numurs: Freesat GTC TV Kastē
  • FTA(Free Air): Jā
  • Ar USB Wifi: Jā
  • Wifi: Iebūvēts 2.4 G WiFi
  • CPU: Amlogic S905D līdz pat 2.0 GHz Quad core ARM Co
  • Iezīme: DVB-T2 , DVB-S2 , DVB-C ,ISDBT
  • Iepakojums: Jā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Blutooth: Bluetooth 4.0

GTMEDIAGTC Android TV BOX DVB-S2, DVB-T2 Kabeļu ISDBT Amlogic S905D 2GB RAM, 16GB Eiropai Atbalstu m3u Set Top Box Atbalsts: Kuģis no Spānijas,2-5 dienas piegādes,Nav nodokļu.Spānija Noliktavā Paziņojums : Nav Uzdevums šos reģionus, kas pēc kodiem zvaigzne ar 35,38,51,52,70,90 Jomā .Ja tiešām vēlaties to pasūtīt,lūdzu, sazinieties ar mums pa aliepress ziņu, vai izvēlieties "www.ogredogs.lv Standard Shipping" ,Paldies!Galvenās Iezīmes 1. 【Android 6.0 TV KASTĒ+DVB-S/S2,DVB+T/T2/Kabeļa] aicina :GTC KASTE ar Amlogic S905D Četrkodolu ARM Cortex-A53 tehnoloģija darbojas vairāk stabili un ātrāk.Un saderību ar jaunāko Android programmas, piemēram, YouTube, Netflix, uc.DVB-S2 & T2 & cabe& ISDB-T Četri-in-One (Augstas efektivitātes video kodēšanas), Atbalsta CCAMD, NEWCAMD, MGCAMD; 2. 【Atbalsta Full PowerVu, DRE &Biss atslēgas] aicina 3. 【4K 60fps/3D/H. 265/MPEG-4 filmas atbalstīja] aicina : Tā atbalsta 4k 60fps , padara jūs baudīt augstas izšķirtspējas, augstas izšķirtspējas STB dekoderi 4. 【Iebūvētu Wifi 2.4 G + BT4.0] aicina : tas ir iebūvēts WIFI modulis, nav nepieciešams iegādāties WIFI antena atsevišķi.Mēs piedāvājam ērtu savienojumu un stabilāku Wi-Fi signālu par lielisko video pieredzi.1 X Lietotāja Rokasgrāmata Bildes Specifikācija Standarta Pilnībā atbilst DVB-S/S2 (SCPC un MCPC saņemama no C/Ku joslā satelītu), DVB-T/T2/Kabeli/ISDBT, MPEG-2/4 H. 264 slēdžu protokola DiSEqC1.0/1.1/1.2/USALS Mehānisko pilnībā atbalsts, 13/18V DC @ 400mA MAX,Aizsardzība pret Pārslodzi, 0/22K Kanālu Skaits 10000 kanāliem, TV un Radio programmējams Izlase ar 8 dažādu iecienītāko grupu izvēle OSD Valodas OSD Multi-valodu iespējas(arābu, katalāņu, čehu, Dansk, Vācu, u.c.) EPG Pilnībā atbalstu līdz 7 dienām Elektronisko Programmu Ceļvedi(EPG) OSD Krāsu 256 krāsu/16 biti Uz Ekrāna Attēlu JPEG,BMP,PNG,GIF Atbalsta Kanālu Meklēšanas Atbalsta GNĪDA Meklēšana ,Automātiska tīkla meklētu nesen pievienotās atstarotāji Kanāls Rediģēt Dažādas kanālu rediģēšanas funkcijas(mīļākie,pārvietot,slēgt,izlaist,dzēst,pārdēvēt,atrast,sava) Vecāku Ctrl Vecāku kontrole kanāliem Viegli Izvēlne Plug and Play uzstādīšanas, ar viegli lietojamu Izvēlnes Sistēmas PAL/NTSC Automātiskā PAL/NTSC konversiju SoftUpgrade Programmatūras jauninājumi caur USBports Atbalsta OTA un HTTP/FTP uzlabot.Bluetooth 4.0 atbalsts, lai izveidotu savienojumu tastatūru, peli, austiņas, skaļruņus un citas Bluetooth ierīces, lai atbloķētu vairāk spēle. 5. 【GTUI] aicina : Krāsains un vienkārša konstrukcija un viegli-to-izmantot operētājsistēmu, minimālisma izvēlnē custom darbvirsmas saīsni, patstāvīgo mazo logu apskates, ātri piekļūt jūsu iecienītākās programmas.Dot jums ērtāk vizuālo baudījumu 6. 【GTplayer] aicina GTC ir iebūvēts GTplayer, kas atbalsta 1PTV,M3U,Xtream,5talker.Ļauj jums pārvaldīt jūsu TV vērā vienkāršāk un efektīvāk Iepakošanas, kas Iekļauti 1 X Dāvanu Kaste 1 X GTC TV BOX 1 X Adapteris

1 X INFRASARKANO staru tālvadības pults

1 X HDMI Kabelis

Kanālu Ierakstīšanas viens kanāls, var apskatīt vēl vienu kanālu, saskaņā ar to pašu TP,Dažādas kanālu rediģēšanas funkcijas(mīļākie,pārvietot,slēgt,izlaist,dzēst,pārdēvēt,atrast,sava) Subtitru atbalsts DVB EN300743 un EBU Teleteksta atbalsts DVB ETS300472 ar VBI un OSD Laiks Iestatīt Laiku iestatīt, izmantojot GMT nobīde automātisko un manuālo,Vasaras Laikā atbalsta Taimeris 5 event timers,off (izslēgts)/Kad/Dienas/Nedēļas Režīmu USB 2.0 Atbalsta FAT/FAT32/NTFS lielas ietilpības cieto disku PVR Iespēja USB 2.0 PVR,MAIŅAI,multivides failu atskaņošanas Media Kodeku TS/MPG/MKV/AVI/ASF/FLV/MP4/WMA/WMV/VOB/MOV/DAT/SRT/SUB/BMP/JPG/JPEG/GIF/PNG/M4A failus Audio Kodeku, WMA,MP3,AAC (.wma.mp3,m4a) Foto Kodeku, JPEG, BMP, PNG Maksājuma 1. Mēs pieņemam Alipay,West Union,TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. 2. Ja jūs nevarat cheakout uzreiz pēc izsoles tuvu,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.Kuģniecības 1.Jūsu sūtījums tiks nosūtīts uz jūsu pasūtījums adresi, tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza. 2.Preces ar bezmaksas izsekošanas numuru tiek piegādāti ar Hongkong Aviopastu vai Singapūra Aviopastu.Parasti post office ir nepieciešams 3-5 dienu laikā, lai atjauninātu statusu izsekošanas vietā. 3.Ja jums ir nepieciešams paketi, steidzami, lūdzu pasūtījumu un sazināties ar mums jāmaksā papildu kuģniecības izmaksas. 4.Mēs centīsimies, lai palīdzētu jums izvairīties no nodokļiem, bet mēs neesam atbildīgi par jebkādiem nodokļiem. 5.Ja jums ir jautājumi par jūsu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums sākumā, nevis atvērt strīdu.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.Atgriešanās 1.Ja jūs vēlaties atgriezt vai apmainīt preci,lūdzu sazināties ar mums 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat iepakojumā. 2.Produkta atgriezās jābūt oriģinālajā iepakojumā un statusu.Mēs jums atmaksāsim naudu pēc tam, kad mēs saņemam, iepakojumā. (Piegādes izmaksas netiek atmaksātas ) 3.Lai gan mēs pārbaudīt katru produktu un iepakot profesionāli, daži priekšmeti var tikt bojāti laikā, piegāde.Jūs esat laipni aicināti sazināties ar mums, par to, nomaiņa vai remonts.Atsauksmes Mūsu profesionāla komanda ir veltīta 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums!Ceru, ka jūs varat sniegt mums 5 zvaigžņu labs apskats ar bildēm, paldies.Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums veiksmīgi risināt jūsu problēmas.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti