Tagi: reņģe rover sport 2006, jaguar xj atslēga, jaguar xf, jaguar taustiņu xf, jaguar xf 2010, rang rover, land rover lr4, jague xf atslēga, discovery3, land rover sport.

€8.82 €11.60
  • Pieejams
  • w52437


  • Pielāgošana: Jā
  • Materiāla Tips: ABS
  • Citas Detaļas Numurs: Par Land Rover atslēgu shell
  • Valstī/Reģionā Automašīnu Ražošana: Ķīna
  • Ražotāja Daļas Numurs: Par Land Rover
  • Iepakojums: Bubble Bag
  • R/C Funkcija: bez
  • Mezgls, Detaļas Numurs: Par Jaguar taustiņu aprūpe
  • Zīmola Nosaukums: WhatsKey
  • Svars: 50g/Pcs

Saistītie Produkti:

Postenis Apraksts:

Fit: Pielāgot smart Remote Taustiņu Apvalka Land Rover Range Rover Sport LR2 LR4 Atklājums Jaguar F-Pace F-Tips XE XF Xj S -Veida

Stāvoklis: 100% Brand New Materiāls: ABS+Metāla Pogas: 5 Pogu Krāsa: Melna Svars: 50g Taustiņu Asmens: Neslīpēts Tukšu Asmens Transponderu Mikroshēmu: Nav Elektroniskās Plates: Nē Akumulatora Turētājs: Jā, pplication:

Par Jaguar F-Type 2014-2017 Par Jaguar F-Pace 2017-2019 Par Jaguar XE 2016-2018 Par Jaguar XF 2013-2018 Par Jaguar XJ 2011-2017 Par Land Rover Discovery 2015-2018 Par Land Rover Range Rover 2011-2018 Par Land Rover Diapazons Rover Evoque 2010-2018 Par Land Rover Range Rover Sport 2011-2018 Par Land Rover LR2 2012. - 2015. gadam Par Land Rover LR4 2012-2018 Un citiem modeļiem, kas ir tāda pati kā mūsu attēlu!Paziņojums:

100% Pavisam jaunu un Augstas Kvalitātes!

1,Šo preci nav pults,Tas ir tikai labākā alternatīva galvenā korpusa.

2,NAV interjeru (remote/elektronika/transponderu mikroshēmu)vienības iekšpusē.

3 galvenie asmens ir neslīpēts asmeni, Jūs varat doties uz vietējo atslēdznieks un izplatītāju, lai samazinātu to.

4,kas Jums nepieciešams, lai noņemtu iekšējo daļu no oriģinālā atslēga, pārvietojiet to, lai mūsu jaunais galvenais čaumalas, jūs varat to izmantot.Lūdzu, pārliecinieties, vai taustiņu korpusa vāciņu un asmens ir tāds pats kā mūsu taustiņus.Iepakojums Saraksts : 1 Gab Taustiņu shell Par Sūtījumu:

1. Izņemot brīvdienas, mēs apsolām, ka preces tiks izsniegta 1-3 dienu laikā, pēc maksājuma apstiprināšanas.

2. Mēs organizēt piegādes, saskaņā ar pircēja pasūtījuma informācija un sūtīšanas metodi.

3. Ja vēlaties mainīt piegādes metodi, un citas informācijas, lūdzu, sniedziet to 24 stundu laikā.

4. Kuģniecības laiks lai ir ko sniedz pārvadātājs, dažreiz tas būs ilgāks, nekā mums solīja, it īpaši laikā, mūsu Ķīniešu svētki, kavējas, lūdzu, saprast.

5. Ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, jūs varat izvēlēties, www.ogredogs.lv jāuztraucas-bezmaksas standarta DHL, EMS un citas piegādes metodes.

Par atgriešanās un kompensāciju:

1. Ja vēlaties saņemt nopietnu bojājumu precēm vai citiem kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā un atgriezt 30 dienu laikā.Ja jūs šo pašu preci par vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs kompensāciju, vai nomainīt savu posteni.bez izņēmumiem!Kravu izmaksas ir jāsedz gan pircējiem, gan pārdevējiem.

Piezīme: Atgriešanās neietver fizisku bojājumu, ko izraisa nepareiza izmantošana vai nepareiza uzstādīšana daļas vai produktu saskaņā ar ekspluatācijas ārkārtas apstākļos.

2. Atgriezies preces ir izmantot oriģinālo iepakojumu, un jums ir sniegt mums ar kuģošanas izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un savu posteni.

3. Pēc tam, kad pārdevējs atceļ darījumu ar www.ogredogs.lv, mēs nosūtīsim visu savu uzvarēja konkursā, saņemot oriģinālo elementu un iepakojums ieskaitot visas sastāvdaļas un piederumi.Vai, jūs varat izvēlēties, lai aizstātu.

Mēs varam arī sniegt dažādus automašīnas atslēgas un transponderu mikroshēmu dažādiem auto zīmoliem.Ja jūs interesē jebkāda veida produktu, lūdzu, sazinieties ar mani.Vairāk produktiem, lūdzu, sazinieties ar mani, un es tev došu labākais citāts.

Par atsauksmes:

1. Mēs uzturēt augstu izcilības un censties 100% klientu apmierinātību!

2. Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja pozitīva pozitīva atgriezeniskā saite ir saņemta, mēs arī sniedz tādas pašas atsauksmes.

3. Mēs lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, pirms dod mums neitrālu vai negatīvu atsauksmi, tāpēc, ka mēs varam atrisināt jūsu problēmu apmierinoši



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti