Tagi: auto griestu lampas, eņģelis spilvens, moderna bagāžnieka gaismas, apgaismojuma komplekts, uzdevumu apgaismojums, lamparas techo, auto piederumi interjera apgaismojums bezvadu, ultinon, vito w638, 8r0 907 472.

€6.64 €8.51
  • Pieejams
  • w51024


  • krāsa: melns
  • Jauda: 4W
  • Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli: Universal
  • Modeļa Nosaukums: 22818
  • Interfeisa Tips: NAV
  • Zīmola Nosaukums: LEEPEE
  • Vienuma Tips: Pagrieziena Signāla
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Postenis Svars: 125g

Features: augstas kvalitātes ABS abažūrs ir nerūsējošs un izturīgs, modernu LED gaismas avots ir spilgta un zemu enerģijas patēriņu un ilgi life.By īsi nospiežot centrs slēdzi, jūs varat atvērt gaisma viegli, ilgi nospiežot taustiņu 3 sekundes, lai ieslēgtu apgaismojumu režīms, viegli izmantot.Iebūvēts Li-polimēru baterija, kad pilnībā uzlādēts, tas darbosies aptuveni 5 stundas nepārtrauktā režīmā.Nāk ar USB kabeli, savietojams ar power bank, tālruņa lādētājs, DATORA USB ports utt.Vienkārši stick metāla lapā, kurā vēlaties pievienot ar divpusējo līmlenti un lampa ar spēcīgu magnētisko jauda būs jāievēro, lai tā stingri.Nav nepieciešams instalēt vadi, tas ir ātri un ērti.

Šī LED griestu gaismas ir ideāli piemēroti automašīnas salona,guļamistabas, bērnu istabas, virtuve, garāža, pagrabs, skapis, atvilktnes, koridors, kāpnes, skapis, plaukts, utt.

Materiāls: ABS+ elektronikas elementus, Gaismas Krāsa: Zila un dzeltena, Zila un balta Spriegums: DC 5V ieejas strāva: 400(A) Jauda: USB Lādējamu Gaismas Avots: LED Nominālā Jauda: 4W Akumulatora kapacitāte: 320mAh Uzlādes laiks: 2h Darba laiks: 4h Lielums: Kā attēlu

Paketē Iekļauts:

1 x LED Dome apgaismojums 1 x Magnētiskais lapa 1 x divpusējo Līmlenti 1 x Saķeres īstenotājs 1 x USB kabelis

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumus processedtimely pēc thepayment pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiki var atšķirties, particularlyduring brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un saņemt saistībā jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā,tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir bearby gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašās reasonfor atpakaļ, un savā po

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visiem componentsand aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.ogredogs.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja limitedWarranty par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Accessoriescome ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir tellus ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.ogredogs.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām, lai youcontact mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti