Tagi: mēbeļu kājas izmēri, gulta dīvāns, krāsas akrila kafijas galds, mēbeles nolīdzināšana kāju, penumatic matadatu kājas, amatniecības koka, guļamistaba furnitur, auduma čūska, pusdienu galda kāju, mēbeļu kājas.

€5.14 €5.19
  • Pieejams
  • w4900


  • Veids: Mēbeļu Kājas

Funkcijas:

*1. Baudīt to draugiem un ģimenes locekļiem, respektējot budžeta, lielisks veids, kā iegūt viduslaiku stila mājas ārpusi.Ar bumpless, konusveida koka kājas nodrošina tīru un stilīgu jauninājumu, lai jebkura iekštelpās projektu jūsu mājās vai birojā.Vides aizsardzības!

*2. Vienkārša uzstādīšana: Papildu montāžas plate + skrūves + grīdas aizsardzību nozīmē, ka jūs varat viegli savienot tās kājas, lai visas mēbeles!Dīvāna kājas ir kopā ar augstas kvalitātes aparatūra ar 3.100% cieto ozola.Mēbeļu kājas ir izgatavotas no augstas kvalitātes ozolkoka, kas nodrošina izturību un izturību.Krāsotas saglabāt dabisko koka krāsu.

*3. Daudzfunkcionāls pielietojums: Piemērots dīvāni, TV skapji, krēsli, gultas, soli, skapji, kafijas galdi, kumodes skapji, skapji, dokumentu skapji, biroja mēbeles, u.c.

Specifikācija:

Slīpi iedaļa: 10cm

Tiesības leņķis iedaļa: 10/25cm

Iepakojuma Saraksts:

4 * Dīvāns Kājas

4 * Skrūvju

4 * Gasket

Piezīmes:

1.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2.Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.



Roska Qadimaliyev
2020-09-25
5/5
Product excellent, matches the description
Maryprewitt
2021-01-23
5/5
They are as described. Shipping from Spain to Spain has arrived in 10days. Correct packaging. I am satisfied with the quality price.
Sergei Telcharov
2021-02-07
4/5
Precious, some qbuy screws were missing for less than 1 €, it is worth it

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti