Tagi: 640 g1, atpakaļ vāciņu klēpjdatoru, hp 15 ak, ventilators hp pavilion 15 v, apakšā lietu hp pavilion, day23amb6f0, hp pavilion dv6 gadījumā rezerves metāla, gadījumā, hp pavilion, atpakaļ vāciņu hp, sony vaio ux.

€23.33 €24.82
  • Pieejams
  • w4871


  • Veids: Klēpjdators Uzlieciet Vāciņu
  • Zīmola Nosaukums: KONYASZ
  • Dzimums: Unisex
  • Stils: Klēpjdators Gadījumos
  • Piemērojamie Modeļi: Citi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: 792334-001

Jaunu oriģinālu HP Pavilion 17-F LCD Back Cover 792334-001 Melns

Stāvoklis:Jaunas

Produkta nosaukums: LCD Back Cover

Daļa Numurs #: 792334-001

Garantijas laiks:30 dienas

Modelis, ko Izmanto : HP Pavilion 17-F ( Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms pasūtīšanas, ja jūs neesat pārliecināts par saderību !)

Pakete ietver : 1pc LCD Back Cover

Piezīme : Lūdzu, apskatiet mūsu www.ogredogs.lv foto uzmanīgi, jo jūs saņemsiet preci tieši tā, kā mūsu www.ogredogs.lv foto,

un klients ir atbildīgs par pavēlēm pareizo klēpjdatoru daļas.

Piezīme:

1.Lūdzu, salīdziniet jūsu cover / bezel ar fotogrāfijām,jo tās var būt dažādas izskatu, skrūves saskaņojumi un pin savienotāju.

2.Apgaismojuma,reklāmas un citiem faktoriem, kas var izraisīt KRĀSU TONĒŠANA,lūdzu, visaptverošu attēlu un teksta aprakstus, lai noteiktu!

3·Mums ir vairāki modeļi pieejami, lai izvēlēties no.Ja jums ir nepieciešams, lai iegādātos lielu daudzumu produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs sniegsim jums labāku cenu.

Atsauksmes:

1.Mēs augstu vērtējam jūs atstāt 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes par mums saņemot par savu preci.

2.Ja prece nav ieradušies vai nav,kā aprakstīts, lūdzu, sazinieties ar mani, pirms leaveing negatīvo atgriezenisko saiti,Mēs atbildēsim uz visiem e-pastiem, kā ātri vien iespējams.Tikai dod mums iespēju, lai atrisinātu problēmu.

3. Visi ziņojumi tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīt jūsu ziņu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

4. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

1. 1 mēnešu Garantija.Iegādāties ar pārliecību!

2. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

3. Ja prece ir ar defektiem, 2 mēneši, Mēs nosūtīsim jums nomaiņa bez papildus lādētājs, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.

4. Ja prece ir bojāta pēc 2 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa.

1. Mūsu biroja darba laiks ir 9:00.m līdz 6:00 p.m (GMT +8) no pirmdienas līdz sestdienai.

Un mūsu Birojs ir slēgts svētdienās un svētku dienās.

Mēs atvainojamies par vēlu atbildi brīvdienu laikā.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti