Tagi: a3 ērglis, 6 ass gyro, 1zpresso, avion lidojuma kontrolieris, lidojuma kontrolieris, kontroles rc, 1zpresso jx pro, a3 pro, a3 žiroskopu, helicopt.

€17.01
  • Pieejams
  • w4859


  • Upgrade Daļas/Piederumi: Citi
  • Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces: Citi
  • Transportlīdzekļa Tips: Helikopteri
  • RC Daļas un Accs: Citi
  • Zīmola Nosaukums: JX
  • Instrumentu Piederumi: Citi
  • Četru riteņu Piedziņa Atribūtiem: Citi
  • Materiāls: Citi
  • Modeļa Numurs: a3 pro

Iezīmes ·

Jaunais A3 Pro ir augstas veiktspējas un funkcionālās 6-ass gyro un stabilizators, kas paredzētas R/C lidmašīnas.Šī žiroskopu var izmantot ar gandrīz jebkura izmēra un tipa R/C lidmašīnas, un tā būs, kas peld ar vēl vienkāršāku un ērtāku.

32-bitu MCU, augstas precizitātes 6-ass MEMS sensors, uzlabota aparatūras platforma un jaunas programmaparatūras risinājums nodrošina vairāk uzticamu veiktspēju. 6 lidojuma režīmi, ietverot Žiro-Off režīms, Normālā režīmā, Treneris režīmā, Atti-Lock režīmā, Auto Līmeņa režīmu un Auto-Karāšanās režīmā. 3 ārējie veidi: standarta fiksētu spārnu, delta-spārniem(lidojošo spārnu), v-asti.Saderīga ar lielāko daļu standarta uztvērēji, standarta PPM viena līnija uztvērēji un Futaba ir S. Autobusu un S. Bus 2 uztvērējus.Atdala pamata iegūt korekcija elerons, augstumstūre un virzienstūre.Tālvadības master iegūt atbalstīts.Sub Apdares un Ceļojumu Robežu iestatījumus atbalstīts.Savienojums ·

A3 Pro ir 5 atsevišķas ieejas kanāli, kas izmantoti, lai izveidotu savienojumu ar uztvērēju un 3 izejas kanāli servos, un atbalsta standarta uztvērēji, PPM un Futaba ir S. AUTOBUSU(vai S. BUS 2) vienas līnijas uztvērēji. [AIL], [ELE] un [RUD] būtu jāsaista ar elerons, augstumstūre un virzienstūre kanālu uztvērēju. [MOD] tiek izmantota, lai mainītu lidojuma režīmā, izmantojot 3-pozīciju slēdzis, kas no raidītāja.Parasti jūs varat savienot to ar zvejas rīkiem, vai kāds no aux kanālu uztvērēju.Protams, jums ir iespēja ne pievienoties šim kanālam, ja tā, žiroskopu būs vienmēr strādā tādā režīmā, kas ir iestatīts stāvoklī-1) Iestatīšanas Izvēlne. [PPM/Autobusu/G] tiek izmantota, lai attālo master iegūt, tas ļauj jums pielāgot master iegūt no žiroskopu, izmantojot proporcionālu kloķi vai slīdni raidītāju.Tomēr, kas savieno šis kanāls nav jābūt, ja jūs nevēlaties, lai mainītu iegūt lidojuma. [PPM/Autobusu/G] tiek izmantots arī kā ieejas kanālu, kad futaba s.autobusu vai PPM viena līnija uztvērēja savienojums tiek izmantots.

· Funkcija Ir Izvēlne ·

Lai piekļūtu Funkciju Izvēlnei, nospiediet taustiņu uz leju, un nav atbrīvot, kamēr LED gaismas ciets Balts.

· Iestatīšanas Izvēlne ·

Iestatīšanas Izvēlnē ir 7 iestatīšanas funkcijas, kas aptver visus parametrus žiroskopu jums var būt nepieciešams, lai setup.Lai piekļūtu Iestatīšanas Izvēlnes, nospiediet taustiņu uz leju, un nav atbrīvot, kamēr DIODE sāk mirgot Balts ātri. (FYA: nav atlaidiet pogu, kad LED kļūst ciets Balts vēl, vai jūs nokļūt Funkciju Izvēlni, bet ne Iestatīšanas Izvēlne.)

· Uztvērējs, Izvēlne ·

Uztvērēja Izvēlne ļauj mainīt uztvērēja veids un programma, kanālu izkārtojumu visiem ievades kanāli.Lai piekļūtu Uztvērējs, Izvēlne, nospiediet un turiet nospiestu pogu, kamēr ieslēdziet uztvērēja barošanas, atlaidiet to, kad LED gaismas cietā Violeta.

· Ailes Saturs ·

[HEA3PRO] A3 Pro standarta pakete · Specifikācija · Galvenais Kontrolieris: 32-bit MCU Sensors: Augstas precizitātes 3-ass žiroskops un 3 ass akselerometru Žiroskops Skalas Diapazons: ±2000 dps Akselerometru Skalas Diapazons: ±4g PWM Izejas: 920uS ~ 2120uS ar 1520uS centrs garums / 50 ~ 333Hz Ieejas Spriegums: 4.8 V ~ 8.4 V Darba Temperatūra: -10 ℃ ~ 50 ℃ Izmēri: 43×27×14mm Svars: 10g (bez vadiem)



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti