Tagi: led mastergrow, siltumnīcefekta mini, 45w augt, dwc hidroponiskas sistēmas, 3d pūķis lampas, spuldzes, led, 4000w led, l led apgaismojums, pilna spektra led strīpas, led fitolampy augiem.

€7.67 €13.01
  • Pieejams
  • w45986


  • Gaismas Avots: LED Spuldzes
  • Modeļa Numurs: Pieaug Lampas
  • Sertifikācija: ROHS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Spriegums: 85-265V
  • Korpusa Materiāls: ABS
  • Ir Regulējamas,: Jā
  • Materiāls: Alumīnija+PC, ABS
  • Funkcijas: Salokāma LED Audzēšanas Spuldzes
  • Barošanas Avots: AC
  • Zīmola Nosaukums: Smuxi

Specifikācija:

Materiāls: Alumīnija+PC, ABS

LED Qty: 120/180/240PCS(60LED/lapu)

LED Tips: LED 2835SMD

Ieejas Spriegums: AC85-265V

Pamatnes Tips: E26 / E27

Ūdensizturīgs Klase: IP54

Lm: 4000 - 5000 lm

Frekvence: 50Hz-60Hz

Gaismas Krāsa: Silti balta

Darba temperatūra: 77°F-113°F

Darba Mitrums: 45%-90%

Funkcijas:

1.【Labāko Sunlike Pilna Spektra] aicina Visas Led spuldzes ir 580nm-1000nm pilns spektrs!Ar visiem gaismas avotiem, kas nepieciešami augu augšanai, augt gaismas, var paātrināt izaugsmi jūsu ziedēšanas augiem, sukulenti, podos, augļi un dārzeņi.

2.【Enerģijas Taupīšanas] aicina Mūsu augt gaismas ir augstāks spēks nekā citi līdzīgi augt gaismas tirgū, kas piedāvā lielu spilgtumu, lai paātrinātu augšanu dažāda veida augi katrā attīstības stadijā.Mazu enerģijas patēriņu, augstu gaismas efektivitāte, ilgāku kalpošanas laiku un lielāku energoefektivitāti.

3.【 Lielāks Apgaismojuma Jomā ar 90° Lāpstiņas] aicina augt gaismas spuldze ar 3 salokāms lāpstiņas regulējams no 0°-90°, lai jūs varētu viegli pielāgot leņķi un attālumu starp gaismu un augiem.Multi-rindas LED krelles paplašinātu apgaismojuma jomā, lai nodrošinātu efektīvāku gaismas, vairāk augus.Ieteicamais attālums starp augt gaismas un augi: 7.8"-23.6" (20cm-60cm); segums platība ir apmēram 4.3-43 kv.ft (0.4㎡-4㎡).

4.【Strauji Palielina Augšanas] aicina Ar augstas kvalitātes LED mikroshēmām, lai uzlabotu gaismas efektivitāte un ir augstāka PAR / lūmenu.Tas var efektīvi veicināt izaugsmi lapas un sakneņi, olbaltumvielu sintēzi, zied un nes augļus

5.【Siltuma izkliedi & IP54 Ūdensizturīgs] aicina siltuma izlietne konstrukcija padara augt gaismu izkliedē siltumu super efektīvi strādājot.Grow gaismas spuldze ir IP54 ūdensizturīgs, katru asmeņi ar caurspīdīgu vāku, kas nepieļauj ūdens vai ūdens miglu no mitrināt lampas, krelles, tādējādi uzlabojot drošību un paildzina kalpošanas LED augt lampas.

6.【Lieliska "Dāvana", telpaugi] aicina Ideāls, lai jūsu ārstniecības augi, telpaugi, siltumnīcas, stādi, sukulenti, lielu māju, augus, tomātus, čili, ziedi, dārzeņi, dārzs, plaukstām, kaktuss, garšaugi, orhidejas, akvārijs, citrusaugļi, zivju tvertnes, aquaponics, biroja podos, u.c.

7.【Viegla Uzstādīšana] aicina Der jebkuras standarta E26 / E27 ligzdu.Tikai skrūves un skatīties augi aug.

Pielietojums: Piemērots visiem augt posmos un dažādus augus;

Stādi/germing,dārzeņu,ziedu/ziedu,augļu utt.;

Dārzeņu salāti,čilli,tomāti,baklažāni u.c.;

Dekoratīvie,kas ir gaļēdāji,tropu augi: orhidejas,kaktuss utt.;

Hidroponika dārzkopība,siltumnīcas,dārzs,mājas aug utt.

Komplektā Ietilpst:

1x LED Augt Gaismas

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.



Huzhizhang
2020-10-28
5/5
arrived in very good time, nice product too, plenty of led light.
Darina Denisova
2020-09-16
5/5
That lamp!!!!! Gorgeous!!! Was that cercavo long time!! Then the price is SUPER! Arrived in my city in just 2 weeks! Board absolutely!!! 5⭐⭐⭐⭐⭐
Shadow 2549
2020-11-10
5/5
Great quality, strong light, plants love it, only the packing is insufficient and the bulb came with a cracked housing, managed to stick it together and got a partial refund, therefore 5 stars
Viktor Toloknov
2020-12-02
5/5
Shines bright, done qualitatively. I advise everyone.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti