Tagi: vidējo suņu lietus mētelis, dubultā suņu apģērbi, mētelis sunim ūdensizturīgs, audums suns, lietus pončo, lietusmētelis suņu mazajiem, vīriešu mēteļu, mētelis suns, lietusmētelis sieviete, suns suppli.

€5.67 €12.60
  • Pieejams
  • w43736


  • raksts: Cietie
  • Modeļa Numurs: pet lietusmētelis
  • Materiāls: Poliestera
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Suņi
  • Zīmola Nosaukums: Vieruodis

specifikācija: Izmērs: XS, S, M, L, XL, piemērots maziem suņiem, piemēram, Čihuahua Jorkšīras Terjers, Mini Schnauzer Rotaļlietas Kausa Pūdelis, Pomerānijas Izmērs: 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, piemērots vidējiem un lieliem suņiem, piemēram, Boston Terjeru, Husky Akita, Labradora Zelta Retrīvers, vācu Aitu suns Izmērs garums krūtis piezīme:D9:Mazs, liels suns, lietusmētelis Pet Apģērbi, Suņu Apģērbu, Suns Lietusmētelis Pet Jaka Lietus Pet Ūdensizturīgs Mētelis Sunim hoodies apģērbu Gudrs veids :Produkta Nosaukums: Elastīgs Hoody Produkta materiāls: PU Produkta krāsa: sarkana, oranža, dzeltena, tumši zila, gaiši zila, rozā Piemērots: Vispārējā maziem un lieliem suņiem Produkta parametri ir šādi Produktu ieviešanu: elastīgs pelēkā vārna, viegli uzvilkt un novilkt, neietekmē izkārnījumos, vairogi, vēja un lietus, neietekmējot redzeslokā, PU materiāls ir elastīgs, komfortabls un silts, regulējams kakla un vidukļa, dažādu ķermeņa tipu no suņiem arī var fit labi, nav jāuztraucas par atstarojošās lentes konstrukcija, kas Ceļo ar lietainā naktī,vairāki krāsu varianti, viegli tīrāms, vilces dizaina piezīme: 1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efekti, faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēla krāsu. 2. Āzijas izmērs ir mazāks nekā ES/ASV/UK izmēru, lūdzu, salīdzināt ar savu detalizētu izmērs pirms pirkšanas. 3. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet attālumā no 1-3 cm.Produkta Informācija

:Dārgie draugi, Laipni lūgti manā veikalā.Ja vēlaties šo preci, lūdzu, pievienojiet to uz "vēlmju Sarakstu", vai arī ja jums patīk mūsu veikals, lūdzu, pievienojiet to uz "Veikalu Saraksts".Produkta nosaukums: apmetnis pet lietusmētelis Produkta materiāls: poliesters Produkta krāsa: oranžs, sarkans, zaļš, zils Produkta ievads: Kā labi apmācīts suns, āra jaka var saukt par artefakts velkot vēja atpakaļ savvaļā.Pretvēja un ūdensnecaurlaidīgs, var efektīvi samazināt netīrumiem.Izvēle materiāla jaka pati par sevi ir atšķirīgs no citiem ikdienas apģērbu.Tās auduma tekstūra, līnijas dizainu un izsmalcinātu krāsu, var pievienot mazliet valdonīgs, lai suns.piezīme: 1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efekti, faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēla krāsu. 2. Āzijas izmērs ir mazāks nekā ES/ASV/UK izmēru, lūdzu, salīdzināt ar savu detalizētu izmērs pirms pirkšanas. 3. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet attālumā no 1-3 cm.



Lindsayvarrette
2020-10-29
5/5
All as described very beautiful
Hiep Si Toy
2020-12-23
4/5
The raincoat in if not bad, a little thin for the price it costs, but it fulfills its function.
Kdaubuchonzs
2021-02-11
3/5
Well, but don't cover your stomach too much.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti