Tagi: ziepes gun elektriskais, lampas profesionālās, anest iwata, smērvielu pistoli, pneimatisko, saspiesta gaisa rīki, ērika, pulverizatoru, adatu nomaiņa, 100cc smērvielu pistoli, rokas sūknis stikla, pielāgojamas degvielas.

€15.28 €27.29
  • Pieejams
  • w43612


  • Barības Veids: Spiediens
  • Barošanas Veids: rokasgrāmata
  • Tvertnes Tilpums: 750ml
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Biežums: 42KHz
  • Veids: Mini Spray Gun
  • Plug: AU Plug
  • Nominālā jauda: 50W (.)
  • Zīmola Nosaukums: Aramox
  • Apgriezieni Bez Slodzes: 1200rpm
  • Modeļa Numurs: Smērvielu Pistoli
  • Pieteikums: Dārza Pistoli
  • Kausa Tilpums: Smērvielu Pistoli
  • Izmantošana: Home DIY

Rokasgrāmata Ar Vienu Roku Satvēriens Pneimatiskā Kompresors, Sūknis, Smērvielu Pistoli W/ Pagarināšanu Set Home Rīku Apraksts:

Smērvielu pistoli, galvenokārt, ir pieņēmusi kvalitātes čuguna un metāla materiāla, izturīga un izturīga ar kompakts izmērs, viegli veikt durvju eļļošana.Ērts un praktisks lietošanā.Labs produkts par konkurētspējīgu cenu, vērts iegādāties.

Iezīmes: Smērvielu Pistoli ir pieņemti, kvalitātes materiāla, izturīga un ilgstošu izmantošanu.Kompakts izmērs, viegli pārvadāt lietošanai ārpus telpām.Tas var izsūknēt ar eļļas un injicēt tīru smērvielas vērā daži ļoti šaurās telpās.Alumīnija stobrs ietaupa svaru nekā tradicionālās tērauda modeļi, savukārt saķere cilindra, kas rada daudz stimulu, lai visu dienu komfortu.Gumijas uzmava par barelu, kas sniedz papildu saķeri slidena situācijās.

Specifikācijas:

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Materiāls: Dzelzs, Metāla

Krāsa: Sarkana Un Sudraba

Patronas Kapacitāte: 14oz

Darba Spiediens: 30-150psi

Piegādā 1200-6000psi

Galvenā Ierīce Garums: Apm. 31 cm / collu 12.2

Šļūtenes Garums: Apm. 28cm / 11inch

Papildu Metāla Caurules: Apm. 13.8 cm / 5.4 collu

Iepakojuma Svars: Aptuveni 1.48 kg

Paketē Iekļauts:

1 x Smērvielu Pistoli

1 x 11" Šļūtene

1 x Papildu Metāla Caurules

Piezīme:

1. Lūdzu atļaut 0~1inch kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet reāla kā standarta.

PAR ATSAUKSMES:

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, Pls dod mums 5 Zvaigznes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.Ja esat neapmierināts ar savu vienumus, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem !MAKSĀJUMS:

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.PAR KUĢNIECĪBAS:

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs kuģis uz apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktiskā preci un jūsu atsauci .

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies ATGRIEŠANĀS UN KOMPENSĀCIJU:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT uz iepakojuma, un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci savā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.ogredogs.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prod u ct(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti