Tagi: uzgriežņu atslēgu komplekts, rang rover, navi w203, w204, amg w177, femal sajūgs soma, bluetooth brīvroku, Auto remonts rīks, gna mercedes, klases mercedes benz.

€20.15 €22.39
  • Pieejams
  • w43576


  • Zīmola Nosaukums: TLXC
  • Vienuma Tips: Trīs Bedrīšu Fanu Atbalstu Uzgriežņu Atslēgas
  • Materiāls: TĒRAUDA
  • Svars: 0.465KG
  • Pieteikums: Mercedes Land Rover Range Rover
  • Funcation: Sajūgs Savienotāju Noņemšanas Instrumenti Uzgriežņu Atslēgu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

TLXC Trīs Caurumu Fanu Atbalstu Uzgriežņu atslēgas Sajūga Noņemšana, Sakabe uzgriežņu Atslēgu Instrumenti Mercedes Land Rover Range Rover Puses Rokasgrāmata Rīks:

Produkta apraksts:

TLXC Trīs Caurumu Fanu Atbalstu Uzgriežņu atslēgu ir īpaši izmanto, lai izjaukt un instalēt sajūgs vai savienotāju un ventilators

Specifikācija:

Krāsa: Sudraba Materiāls: Sakausējums, Tērauds Iepakojuma svars :0.465 kg Paketes garums:500mm

Iepakojuma Saturs:

1x Trīs Caurumu Fanu Atbalstu Uzgriežņu atslēgas

Ņemiet vērā,:

Sakarā ar apgaismojuma un ekrāna problēmas, krāsu attēlu un faktisko objekts var būt dažādas.Paldies par sapratni!

Sūtījumu:

1) Postenis tiek nosūtīti 3 darba dienu laikā, kad maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas. 2) Ja jūs nevarat saņemt jūsu vienumus laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs wil pārbaudīt un atrisināt to jums drīz.Mēs atbildēsim jūsu pasta 48 stundu laikā normāli. 3) dažreiz ir nedaudz kavēšanās dēļ nedēļas nogalē vai brīvdienās.Ja jūs nevarat saņemt mūsu pastu pēc 48 stundām, lūdzu pārbaudiet spam vai sazinieties ar mums ar citu e-pasta adresi.

Mūsu pakalpojumu Mērķis:

1.Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu katra klienta labākais, ko mēs varam.Visi vienumi tiks rūpīgi pārbaudīts un iepakoti, labā stāvoklī. 2.Izvēlēties piemērotāko loģistikas metodi 3.Nodrošināt jūs ar labākajiem pēc-pārdošanas servisa 4.Jums tīkamu un atbilstošu iepirkumu pieredzi

Atsauksmes:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs ceram, ka jums nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti