Tagi: 3 usb endoskopu, usb savienojums android, auto endoskopu 13, endoskops video kameras, webcam, 5 endoskopu, usb, apple video endoskops, rifl darbības joma, gadījumā, pocketbook, sākotnējās inspekcijas kamera.

€7.94 €13.24
  • Pieejams
  • w43545


  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • len: 5.5 mm
  • Stils: usb auss endoskopu kamera
  • Veids: otoscope ar ekrānu
  • Rezolūcija: 1920*1080
  • Modeļa Numurs: 3 in 1 ausu tīrīšana endoskopu
  • Objektīvs (mm): 3.9 mm
  • krāsa: balts un zils/Sudraba/melna/zila
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stieples Garums: 1.5 M

Tips 1 - Otoscope ar Ekrānu

Otoscope Ausu Vasks Funkcijas:

1.Šī auss, endoskops ar ekrānu un vairākas mazākas objektīvs. 2.Objektīva diametrs 5,5 mm, tas ir tik viegli izmantot bērnu un mājdzīvniekiem.Jo tas var sasniegt šaurākā vieta . 3.Ar ekrānā ,jums nav nepieciešams, lai ielādētu jebkuru lietotni ,pēc tam pievienojiet to var izmantot . 4.Plaši izmanto bērni, mājdzīvnieki, un vecākiem par savu ādu ,degunu ,ausis . 5.Tas nāk ar konsoles un dažādi piederumi, lai viegli piekļūt dažādām funkcijām. 6.Nav nepieciešams, lai redzētu, ārsts var pārbaudīt jūsu auss ar yourseft

Otoscope Ausu Tīrītājs Specifikācija:

Objektīva diametrs :5.5 MM Izšķirtspēja :1920*1080. 1280*720. 640*480 LED apgaismojums: 6 GAB Līnijas garums: 1.3 m Perspektīva: 70 ° Ūdensizturīgs pakāpe :IP61 Fokusa attālums: 1.4 2 cm Atbalstu uztveršana attēla formāts :JPEG Atbalsta ierakstīšanu video formāts :AVI Ilgums: 2.5 h

Otoscope Auss Kameru Darbības Joma Earwax Noņemšanas Iepakojuma Saraksts :

1 iestatiet otoscope ar ekrāna (to jūs varat redzēt no attēla)

Tips 2 - 3 in 1 Tīrīšanas Auss Endoskopu(Sudraba)

Padomi :

Lūdzu, atzīmēja, ka šīs HD USB 4.3 mm otoscope atbalsta Android 4.4+ ierīces (iekārtas ar OTG & UVC), Mac OSX 10.6+ un Windows 7/8/10 vai vēlāk PC!!! Auss kanāls nav perfekti taisni, lūdzu, uzmanīgi pavelciet uz augšu no auss uz augšu un atpakaļ, lai palīdzētu skatīšanās jūsu bungādiņas viegli.

Otoscope Auss Kameras Funkcijas:

1.Kāpēc jums ir nepieciešams iegādāties otoscope : Kad jums ir nepieciešams pārbaudīt papildu earwax vai ausu infekcijas , jūs varat izmantot otoscope, lai pārbaudītu auss un redzēt, ja ir kukaiņu, svešķermeņi, vai iekaisums jūs auss .Tas ir noderīgi, obligāti mājsaimniecības rīku kas var ietaupīt laiku un naudu. 2.Ieskats un Video Ierakstu : Lietotājs var ņemt dzīvu attēlu un video ar PC vai Android smart tālrunis ar sevi un saglabāt sūtīt savu personīgo ārstu profesionālās virzības. 3.720 P HD Auss Kamera : 4.3 mm pārbaudes kameras ar 6 Regulējams LED gaismas, varētu strādāt skaidri tumsā un šauras Auss kanālā.Neuztraucieties pārkaršanas!Atjaunināto čipu neliks jums justies pārkaršanas vairs.Tas ir ne tikai piemērots peolpe, bet arī pet,jūs varat izmantot, lai pārbaudītu, earwax un ausu ērce . 4.IP67 waterproof digitālā otoscope :ūdensizturīgs pakāpes otoscope inspekcijas kamera ir IP67 un, lūdzu, tīra auss kamera ar ūdeni vai noslaukiet ar alkoholu, pirms jūs izmantot otoscope, tas būs vairāk tīru un droši, lai jūs, izmantojot. 5.Saderīgs:Piemērots Android telefoniem, Windows PC & MacBook

Kā izmantot 4.3 mm USB HD Otoscope:

Step1 : Lejupielādēt un instalēt sutiable programmatūru jūsu ierīci; 2. Solis: Pievienojiet otoscope uz jūsu DATORU vai telefonu; Step3: Palaist programmatūru.

Otoscope Auss 3.9 mm Specifikācijas:

Labākais Fokusa Attālums: 1.4 - 2cm Skata Leņķis: 60 grādu Izšķirtspēja: 1.3 Miljoni Pikseļu Izšķirtspēja: 1280 x 720 pikseļu Video Kadru Ātrums: līdz 30 F / S, Interfeiss: USB 2.0 & Micro USB & USB Type-C, Operāciju Sistēmas: Android 4.2 vai augstāka), Windows 7/8/10, Mac OSX 10.6 vai jaunāka Programmatūras Funkcijas: Ņemot fotogrāfijas, video ierakstīšanas laikā, mērīšana, teksta ievade

Otoscope Kamera Android Pakotnes saturu:

1x Digitālā otoscope; 1x Tipa C adapteris; 1x Zibens adapteris; 1x Micro-USB uzlādes kabelis; 1x Lietotāja rokasgrāmata 3x Auss specula; 4x Earpicks; 1x Uzglabāšanas gadījumā.

Tips 3 - 3 in 1 Cleaner Auss Endoskopu(melns, zils)

Auss otoscope piezīme:

1.Krāsu līnijas ir white un black.Noklusējuma krāsa ir melna.Lūdzu, ņemiet vērā, pasūtot balto līniju. 2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā. 3.Pateicoties manuāla mērīšana un dažādas mērīšanas metodes, lūdzu, ļauj 1-3mm novirze.Paldies!

Otoscop kameras funkcijas:

Šī USB auss endoskopu ir viengabala konstrukcija, nav nepieciešams papildus USB adapteris, tikai tapām izmantot.Paziņojums: Jūsu ierīce ir atbalsts OTG un UVC funkcijas.Deguna endoskops ar šo pielāgo LED gaismas, jūs varat apskatīt video tiešraidi no auss, un noņemt earwax vairāk pilnīgi un droši.Šī digitālā ausu darbības joma kamera ar 1,3 megapikseļu izšķirtspēju 720P HD kamera ar gaismu, kas spēj redzēt lietas, kas ir ļoti tuvu līdz jūsu auss,lietas, piemēram, jūs auss bungas, earwax un jebkuru objektu, jums var būt iestrēdzis auss.Ausu vasks kamera piemērota pieaugušajiem un bērniem, ģimenes un profesionālai lietošanai.Medicīnas otoscope piemērots ikdienas uzkopšana aprūpes, ausu slimības pacienti var arī vērot, auss kanālā.

Video otoscope specifikācijas:

Materiāls: PVC+ metāls Krāsa: Zils/Melns Diametrs: 5.5 MM Ūdensnecaurlaidīgs līmenis:IP67 Interfeiss:USB/Micro/c Veida Līnijas garums: 2 m Izšķirtspēja: HD 640*480 Numuru LED gaismas:6 (ar spilgtuma regulēšana)

Ausu tīrīšana endoskopu pakete Iekļauj:

1 x Ausu Tīrīšanas Rīks

Kas attiecas priekšmeti



Lilliemepps
2020-09-16
5/5
Cool thing tried everything works, only you need to adjust in the ear to do movement, and so everything is visible cool. Another moment I already took with the screen, so here is one socket for charging and this camera itself is inserted from the network to use it will not work only when it's not convenient to get in this, but do not forget to charge all hockey.
Vegardaglen
2021-01-30
5/5
جهاز مميز جدا

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti