Tagi: sešstūra forma, vannas pulveris, vannas bumba roze, bumbu vannā, vannas bumbas sāls, turku pirts sāļi, augu izcelsmes pēdu vanniņa pulveris, vannas fizzer svarīgi, vannas sāls, sirds formas burbuļu vannas bumba.

€3.64 €4.86
  • Pieejams
  • w43290


  • Vienuma Tips: Vannas Sāļi
  • Modeļa Numurs: Vannas Sāls Bumba
  • Sastāvdaļas: JŪRA
  • NETO MASAS: 180

Funkcijas:

Dabas dziļūdens vannas sāļi satur dažādus mikroelementus.To var izmantot, lai nomazgātu seju un kāju, tīru ādu, un padara ādu vairāk gludu, maigu un mitru, pēc ilgstošas lietošanas.Ja peldvietu, tas var mīkstina kutikulas slāni, un to var izmantot, kāju peldes, vanna, karstā atsperes, utt.Tas nav viegli, lai absorbētu mitrumu, un tam ir ilgs glabāšanas termiņš.

Specifikācijas:

Izejvielas: jūras sāls

Dabas minerālu sastāvdaļām: var efektīvi mīkstina ieslēgšanas, tīru lieko tauku, padara ādu gludu un piedāvājumu.

Lietošanas metode:

Lietošanas mērcēšanas vannā: injicēt silta ūdens vannā, veikt attiecīgos sprāgstvielu daudzuma, sāls uz vannu, sprāgstvielu sāli, kas pakāpeniski izšķīst ūdenī, vienlaikus atbrīvojot lielu skaitu burbuļi, un izdala tīkams smārds, šajā laikā, pelde baseinā.

Pirts, sākt baudīt unikālu ceļojumu ar karstā pavasara peldvietu.

Lietošanas no kāju vannas: Nodot pienācīgu daudzumu silta ūdens baseinā, veikt 1-2 sprāgstvielu sāļi un nodot tos tā, uzsūkšanās vidū 10-15 minūtes.Ja sāls tiek laists ūdens, ūdens ruļļi iekšā, tāpat kā vārot un liek savas kājas par to.

Ūdenī, ērti un mitrinošs, mīksts un ērts ar pakaļējām kājām)

Piezīme:

Tas ir jāliek siltā ūdenī.

Temperatūra silts ūdens ir tieši labāko 40 ºc.

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X Mākonis Varavīksnes Vannas Sāls Bumba



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti