Tagi: stikla lenovo p10, dashcam kustības, sākotnējā lenovo vibe p1c72, dvīņi ezera, displejs lcd panelis, 10.1 lcd, lenovo ideapad ekrāna aizsargs, smart uzlīme mobilo, 10 collu displejs, virszemes iet 10 collu.

€45.99 €48.40
  • Pieejams
  • w43245


  • Ekrāna Izmērs: 10.1 Collas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Produkta Tips: Paneļa LCD Combo
  • Modeļa Numurs: Par IdeaPad D330 N5000 N4000 D330-10IGM 81H3009BSA
  • Sertifikācija: NAV
  • Ekrāna Tips: Kapacitīvais Ekrāns
  • Displeja Izmērs: 10~13 Collu
  • Saderīgu Zīmols: Universal
  • krāsa: melns

. Kvalitātes Kontrole: Katru detaļu, kas testēti ar īpašiem instrumentiem vai galvenās plates pirms piegādes, lai nodrošinātu darba.

. Iepakojumā: Viss, Tablete/ Tālrunis Rezerves Daļas Iepakotas anti-static somas, pēc tam likts burbulis, soma vai mazu lodziņu, lai nodrošinātu drošību transportēšanas laikā.

. Krājumu, lai nodrošinātu promp piegāde.

. Visi produkti, labā stāvoklī

. Mēs dalīties un atjaunināt ar jums jaunāko informāciju par planšetdators/mobilais tālrunis remonta daļas

paketi, ieskaitot:

1 xLcd displejs digitizer montāža

Kvalitāte un Garantijas:

Pirmkārt, mēs saņēmām visas tautas tālruni mātesplatē, un visas ar to saistītās testēšanas aprīkojumam, lai pārbaudītu un pārliecinātos, ka tie ir labas kvalitātes, jo mums zināt, ja jums tas ir slikti, ka būs mūsu problēma.

Mēs nodrošinām garantijas laiks visām daļām, kas mums pārdot.Ja vien tas nav bojāts, vai bojāta ko jūs, mēs piedāvājam bezmaksas valūtas.

Iepakojums:

Mēs parasti pack mūsu produktus, anti-static, somas, burbulis somas, labas kvalitātes kartona.Un mēs apsolām šeit, ja jums tas ir slikti, jo slikta paketi, tas būs 100% mūsu atbildība, un mēs parūpēsimies par to.Un kā izrādījās, mūsu reponsibility, jūs saņemsiet 100% naudu atpakaļ, vai bezmaksas nomaiņa.

Piegāde:

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai kuģis no pašā dienā noskaidroti maksājumu pirms 2.00 PM (Pekina Laika); citādi mēs kuģis uz nākamo darba dienu laikā.Pasūtījumi gada nogalē vai brīvdienās tiks nosūtīti pirmdien vai nākamajā darba dienā.

Mums būs iespēja saņemt tos, kas nosūtīti caur DHL, UPS, FEDEX, EMS, HK Aviopastu ,Ķīna Aviopastu, pēc jūsu izvēles.Vai mēs varam jums piedāvāt ekonomiski un drošākais nosūtīšanas metodi.Mūsu mērķis ir, lai saņemtu savu pasūtījumu jūs sazvanīt, jo labākais veids, kā jums patīk.

Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.



Ovsienko 1991
2020-11-07
5/5
Product well packed, OEM excellent quality screen, customer service speaks English and responds quickly
Smith Mary
2020-12-24
5/5
Very satisfied with both the seller and delivery and the quality of the goods I recommend. It came within 10 days packed perfectly close to the box. Checked, started everything perfectly, the performance is good. The seller answers all questions.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti