Tagi: w roadbike rāmis, soma bicycl, pannier, 3650 brushless motors, trīsstūra soma velosipēdu sieviete, soma velosipēdu rāmi, soma velosipēdu, mavic aizmugurējās, oglekļa rāmi mtb, velosipēdu trīsstūris.

€9.39 €12.52
  • Pieejams
  • w43236


  • Funkcijas: Ar Vāku
  • Materiāls: Plastmasas
  • Sertifikācija: -
  • Modeļa Numurs: Velosipēds Velosipēdu Soma

Šis velosipēds caurules tālruņa turētājs ir paredzēts ērti un viegli izmantot, kamēr izjādes, tas nodrošina drošu vietas, lai jūsu tālruni, instrumenti, maku un maz vienumus, tāpēc, ka jūs varat braukt brīvi.

Funkcijas:

600D oxford audums būvniecības, cietās un ūdens izturīgs.

Praktiska soma izjādes mīļotājiem.

Audums ir asaru izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs, ar lielu platību, tādējādi atspoguļojot gaismu, un melna auduma, kas atspoguļo gaismu neietekmē izskatu dienas laikā.

Visu sērijas automašīnu somas, nesatur PVC materiālu

Lietus šļakatām un skrāpējumiem pierādījums.

Atstarojošo svītru droša braukšana nakts laikā.

Specifikācijas:

Krāsa: Melna

Materiāls: 600D oxford audums

Postenis izmērs: 225 * 155 * 55mm / 8.8 * 6.1 * 2.2 jo

Postenis svars: 175g / 6.2 unci

Iepakojuma svars: 235 * 165 * 65mm / 9.1 * 6.5 * 2.6 jo

Iepakojuma svars: 185g / 6.5 unci

Iepakojuma Saraksts:

1 * Velosipēdu Soma

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.



Lets Montage
2020-11-02
5/5
Everything is wonderful and without problems. The parcel came quickly. The bag is practical, sewn qualitatively from a durable waterproof and reflective material. And, if there is a need-you can add straps for strength to the bag. I think there is no demolition of this bag, so I recommend!

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti