Tagi: gsm signalizācija, portatīvo gps tracker sim, gp tracker, signalizāciju, drošības, tk905, traker, electr motorollera, tracker vehicl, tracker, automašīnu uz ceļa.

€18.28 €36.57
  • Pieejams
  • w43138


  • Modeļa Nosaukums: MT1C
  • Īpaša Iezīme: Tālvadības Pults
  • Postenis Izmēra: 9*4.5*1.7 cm
  • Gps Modulis: Jā
  • GPS tips: GPS Tracker
  • Izsekošanas Mājas Lapā: www.itracksafe.com
  • Grupa: Quad Band 850/900/1800/1900mHz
  • Ekrāna Izmērs: Nē Ekrāns
  • ios andriod piemērošanu: itracksafe plus
  • GPS atrašanās vietu: Pasaulē
  • Akumulatoru Dzīves: No 5 Līdz 9 Stundām
  • Darba Spriegums: 9-55V
  • Sertifikācija: ROHS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: itracksafe

Reālā laika GPS tracker, kas hardwires tieši jūsu transportlīdzekļa, diskrētu, ilgtermiņa uzskaiti.

Nekad nav jāuztraucas, vai brīnums vēlreiz.tur jūs nekavējoties zināt, vienkārši noklikšķiniet uz jūsu datoru, planšetdatoru vai viedtālruni.Jūs varat arī izsekot neierobežotu ierīces, saskaņā ar vienu kontu.

Produkta Pārskati

Piekļūt Bezmaksas Android Un iOS Tīmekļa

Piekļūt jūsu automašīnas datus par iTracksafe Mobilo App Android/ iOS vai Pacelties GPS Autoparka Vadības Web App (Bez abonementa).Jaunākās platformas mājas lapā un ios android apps nosaukums: itracksafe plus

REĀLĀ LAIKA UZSKAITE IZMANTOJOT GOOGLE MAPS

Satelītu Google Maps padara to viegli, lai apskatītu vietas, adreses un maršrutus tiesības app

Vēsture Maršruta Apskates

Skatīt vēsturi ceļojuma tiesības lietotnes un tīmekļa vietnē.

GEOFENCING SET UPS UN BRĪDINĀJUMIEM

Tas ir viegli izveidot un grafiku geofence un saņemt tūlītēju brīdinājumu jebkurā laikā tracker ienāk vai atstāj laukumu, kuru esat definējis.Jūs zināt brīža, kad jūsu mīlēja viens ir plašāks nekā "drošajā" zonā

PRETZAGĻU SIGNALIZĀCIJA

Aizsargāt jūsu automašīnu, nosakot Anti-Theft Alarm uz veikalu un saņemt paziņojumus, ja jūsu mašīnu brauc, kas šajā laika posmā.

Tālvadības Ieslēgt/izslēgt automašīnas motoru

Pievienojiet relejs ar gps tracker, tad jūs varat sūtīt sms komandu ieslēgt/izslēgt automašīnas motoru.Tas ir kā stafete darbi: Kad saņem komandu panākumiem, tas būs samazināt 0,1 sekundi, pēc tam atgūt 0,1 sekundi, sagriež 0,1 sekundi, pēc tam atgūt 0,1 sekundi, atkārtot.līdz 1 minūti vēlāk, to izgriezt motoru.Drošības dēļ, tikai tad, ja ātrums ir mazāks par 20 KM/H tas var samazināt panākumus.

Uzstādīšana

Funkciju Saraksts

GPS tracker transportlīdzekļiem.Nav Mēneša Maksas!Bez Līguma!Quad Band 850/900/1800/1900Mhz var strādāt visā pasaulē Anti theif šoks trauksmes, lai noteiktu vibrācijas: ja transportlīdzekļu stāvvietu nedrīkst pārvietot, iebūvēts vibrācijas sensors aktivizē, lai noteiktu vibrāciju, ja ir kādas vibrācijas,gps tracker nosūtīs šoks signalizācija, auto īpašnieks un tālruņa numuru uz platformas.Iebūvēts augstas jūtības GPS un GSM antenas Uzraudzīt braukšanas darbību ar 100% precizitāti (atrašanās vietu, virzienu, ātrumu, un vairāk), izmantojot Google Maps, lai jūs varētu vienmēr atrast savu floti vadītājiem.GPS/GPRS/GSM/SMS Pozicionēšanas un Uzskaite: SMS sekošanu mobilais ar google maps saite ; GPRS Sekošanas par webiste un mobilo progr Pārskatīt braukšanas maršrutu ar GPS Izsekošana, kas geofences ap svarīgu vietas (jobsite vai ierobežotās teritorijās) un zināt, kad transportlīdzeklis tiek izmantots ar Pacelties GPS transportlīdzekļu Izsekošanas Ierīce.Bezmaksas mobilo tālruni app, ar reālā laika PUSH PAZIŅOJUMS brīdinājumus varat pārraudzīt visas izmaiņas, uz auto.Dažāda veida brīdinājums: Geo-žogs,ātruma signāls, Galvenais izslēgšanās signālu,ACC atklāšanas ,tukšas baterijas signāls

Specifikācija

GSM frekvenču joslās:850/900/1800/1900MHZ SIM kartes:Standarta SIM karte GSM antena:Iekšējā I/O ports: Zems-izeja-1 kanāls (jaudas/degvielas off) H-IN ieeja-1 kanāls (ACC noteikšana) Sērijas ports: 3.3 V 1 kanāls Barošanas:Uzglabāšanas Akumulators Darbu Pašreizējā:12V/30MA - 60MA Miega Pašreizējo:12V/5MA -15MA Iebūvētā Akumulatora Ietilpība 3,7 V 180mah Polimēru baterija Aukstās Palaišanas:Vidējais 32S Karstās Palaišanas:Vidējais 1S Jutība (izsekošana):-162DBM Darba Temp:-20℃ - 70℃ Uzglabāšanas Temp:-30℃ - 80℃ Darba Mitrums:5% - 95%

Traucējummeklēšana

Piegāde

Vienumi parasti tiek izvesti ar 2 darba dienas pēc tam, kad jūsu maksājums ir noskaidroti (Sat. & Sun. & Svētku izslēgts.) Mēs kuģis ar www.ogredogs.lv standarta piegāde.Produkts ir insuranced.Jūs varat veikt strīdu ja jums nav saņēmis preces.www.ogredogs.lv būs saistīta ar izmeklēšanu, ja tie apliecina, iepakojumā zaudēja, www.ogredogs.lv atmaksāsim jūsu visu naudu , paldies.

Maksājuma

Mēs pieņemam Kredītkartes, PayPal, Bankas Pārskaitījums, Western Union Un citu maksājumu metodes www.ogredogs.lv atbalstu.

Atgriešanās

( 1 ) .Mēs pilnībā garantētu mūsu objekti.Visas preces ir pilnīgi jauns nosacījums . ( 2 ) .Visu atdevi - bojāto vai citādi, ir preauthorized.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu atļauju un, atgriežoties adresi, pirms sūtīt preci atpakaļ. ( 3 ) .Visos gadījumos, pircējiem maksāt kuģniecības maksas, pēc savas izmaksas, lai atgrieztos produktu apmaiņu vai kompensāciju.Mums būs atbildīga par pasta aizvietotāju. ( 4 ) .Nomaiņa tiks veikta, saņemot atpakaļ postenī.

Atsauksmes

Mums ir starptautiskas korporācijas, tikai censties 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, un centīsimies mūsu labāko, lai piedāvātu vislabāko pakalpojumu, lai mūsu pircējs.Lūdzu, e-pastu mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu, un, lūdzu, sniedziet mums 2 darba dienu laikā, lai novērstu sūdzību, lai jūsu apmierinātību.

Garantijas laiks

Visvairāk priekšmeti tiks izvesti 48 stundu laikā. 7 Dienas Atpakaļ, ja jums tas nepatīk. 1 mēneši, lai atgrieztos, ja produkts ir kvalitātes problēma. 14 mēnešu garantija attiecībā uz visiem produktiem.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti