Tagi: modbus ekrāns, displeja tm1637, modbus jaudas mērītājs, 7 segmentu pulkstenis, 7 segmentu indikatoru, 4digit led, skaitītājs modbus, 5 collu 7 segmentu led displejs, 4 ciparu 7 segmentu displeju, 6 ciparu 7 segmentu displeju.

€14.32
  • Pieejams
  • w43105


  • Modeļa Numurs: ZC-MODBUSdigitaltube-1023
  • Piederumu Tips: Lādētāju Piederumi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Pārskats

1. Sērijas ports pārraides ātrums tiek automātiski atpazīts, kurām var būt kāda no šīm vērtībām: 4800, 9600, 14400, 19200, 28800, 38400. Datu bitu 8, pārbaudiet Neviens, stop bitu 1. 2. Modbus pieņem RTU režīms un parametri ir noteikti saimniecības reģistrā.Izmantot 03H funkciju kodu nolasīt datus, izlasiet līdz 124 reģistri katru reizi.Jūs varat izmantot 06H, 10H, 16H funkciju kodiem, lai rakstītu datus, un 10H funkciju kodiem, var rakstīt līdz 10 reģistrē katru reizi.Izmantot 17H funkciju kodu, lai lasītu un rakstītu datus, tajā pašā laikā, lasīt līdz 124 reģistri, katru reizi, un rakstīt līdz 8 reģistriem.Funkciju kodiem, 01H, 02H, 04H, 05H, 0FH, 2BH varat sazināties parasti, tāpēc, ka Modbus master ierīces var reaģēt, ja pinging. 3. Ierīces adrese 0 broadcast adresi.Ja pieprasījums rāmis adrese ir 0, displeja ekrāna jebkuru adresi reaģē, un ierīci, adresi, atbildē rāmis ir adrese, no displeja ekrāna.Ja displeja ierīce adrese ir 0, tas reaģē uz Modbus pieprasījumus par jebkuru adresi, un ierīci, adresi, atbildē rāmis ir tā pati, kas ierīces adresi pieprasījuma rāmi. 4. Ir divi veidi, kā iestatīt ierīci adresi. ⑴ .Uzstādīt, izmantojot adrese pogu.Pēc ieslēgšanas, noklikšķiniet uz adresi pogu un digitālo caurules parādīs pašreizējo adresi.Pēc tam, izmantojot "+" un "-" pogām, lai palielinātu vai samazinātu ierīces adresi, un turi nospiestu pogu, lai palielinātu vai samazinātu nepārtraukti.Ja netiek veiktas nekādas darbības 3 sekundes, tā tiks automātiski saglabāt un pārslēgtos uz parasto darba režīmu. ⑵ , Kas, izmantojot Modbus protokolu.Reģistra adresi, 0 definē kā ierīces adrese, vispirms mainīt savu vērtību, un pēc tam ierakstiet 1, lai reģistrā ar adresi 1, lai saglabātu parametra vērtība.Kad saglabāšana ierīces adrese, citas uzkrāt parametri, kas arī tiks saglabāts.

5 cipari

Barošanas nominālais spriegums: DC12V~DC24V Galvenais darba spriegums: DC6~DC35V Maksimālā nepārtrauktā strāva: 520mA, Do ' nt satur sērijas ports Jauda: 4.7 W, Do ' nt satur sērijas ports Rāmja izmērs: 103*74mm Cauruma Izmērs: 99.5*71mm Tas ir atveres lielums, tas ir ieteicams atstāt rezervē.Loģiskā struktūra Atbalsta 4-screen pārbaudes.Katrā ekrānā, loģiski ir 3 6-ciparu digitālās caurules.Kreisās daļas cipars katra digitālo caurules ir teksta fona gaismas, katra fona gaismas veido 8 mazas gaismas, un katra maza gaismas atbilst segmentu digitālā caurules.5 ciparus uz labo pusi katra digitālo caurules ir 8-vārdu caurules.

6 cipari

Barošanas nominālais spriegums: DC12V~DC24V Galvenais darba spriegums: DC6~DC35V Maksimālā nepārtrauktā strāva: 360mA, Do ' nt satur sērijas ports Jauda: 2.5 W, Do ' nt satur sērijas ports Rāmja izmērs: 103*74mm Cauruma Izmērs: 99.5*71mm Tas ir atveres lielums, tas ir ieteicams atstāt rezervē.Loģiskā struktūra Atbalsta 3-ekrāna pārbaudes.Katra ekrāna ir 4 ciparu caurules, un indekss digitālo caurules, ko izmanto, lai kontrolētu tekstu apgaismojums 3 (4).Katra fona gaismas veido 8 mazas gaismas, un katra maza gaismas atbilst segmentā virtuālo digitālo caurules.

Piesardzības pasākumi

1. Savienojuma seriālo portu barošanas paātrinās novecošanās sevis atveseļošanās apdrošināšanas un samazināt tās izturēt spriegumu.Sevis atveseļošanās apdrošināšanas aizdegas spontāni, kad nodedzinātas, un stikla šķiedras backplane ir zināma pretbloķēšanas ietekme uz liesmas. 2. Ir aizliegts izmantot pēc tam, kad piesārņošanu ar viegli uzliesmojošiem šķidrumiem, piemēram, benzīnu un alkoholu, un tas ir aizliegts izmantot viegli uzliesmojošas vidē, piemēram, dabas gāze un ogles, gāzi.Neļauj viegli uzliesmojošiem materiāliem, lai pieeju sastāvdaļas lietošanas laikā.Īpaša uzmanība būtu jāpievērš uzstādīšana sastāvdaļām un vielām atsevišķi, kur spēcīga elektrība var būt saistītas. 3. Pastāv risks, apdegumus pieskarties sastāvdaļu vai elektronisko shēmu plates.Šādu iemeslu dēļ radīs komponenti un plates, lai pārkarst: A. Tiek karstā vidē.B.Darbs ar augstas enerģijas stāvokli.C.Anomālija notiek. 4. Nav piemērots gadījumos, kas var izraisīt negadījumu vai liela īpašuma zaudējumi.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti