Tagi: dzīvoklis ziedu atpakaļ, datora programmatūra, omron manometru, softwar, asins spiediena monitoru, veterinārās, datoru, izvēlieties rakst monitors, automātisks spiediena kamertonis, cavempt, contec ekg, oximet.

€44.72 €47.58
  • Pieejams
  • w43009


  • Zīmola Nosaukums: CONTECMED
  • Pieteikums: ROKAS
  • Izmērs: nothing
  • Izcelsme: Ķīna
  • Materiāls: Nekas
  • Vienuma Tips: Asinsspiediens
  • Modeļa Numurs: CONTEC08A

Funkcijas Pilnībā automātisks asinsspiediena mērīšanai Elektronisko Sphygmomanometer veikalos pasākuma rezultāti no trim lietotāji automātiski, un līdz pat 100 vienības, par katru lietotāju.Tas var atbilst asins spiedienam pasākums prasība visu savu ģimeni. Trīs veidi, pasākumu veidi : pieaugušo, bērnu un jaundzimušo. Ar datu pārskatīšanas interfeiss, piemēram, "datu saraksts","tendence grafiks","lielo burtu", NIBP datus, ir skaidrs uzreiz. Ar SpO2 pasākums funkcija(ar izvēles SpO2 zondi). Ir funkcija fizioloģisko signālu.Tas var tikt uzstādīts uz trauksmes robežvērtības,ja asinsspiediens ir augstāks par augsto ierobežot vai zemāks par zemu limitu, fizioloģisko signālu notiks.Trauksmes slēdzi var iestatīt. Ekrāns parāda tūlītēju ziņu, ja jauda ir zema,un ierīce nodrošina zemu enerģijas ātru skaņu.Ātri, skaņas slēdzi var iestatīt. Ja ir faktori, kas ietekmē pasākums procesa pasākumu un ierīce nevar saņemt pasākums rezultātu,ierīce var parādīt atbilstošokļūdas ziņojums. Ar īstermiņa jaudas uzkrāšanas funkcija, nomainot baterijas, pulksteņa laika funkcija nevar tikt ietekmēta. Piegādes divu veidu NIBP pasākums mērvienība: mmHg / kPa Veikalā pasākumu rezultātus ar datumu un laiku. Augstas izšķirtspējas krāsu LCD displejs,piegādes angļu/Ķīniešu interfeiss, spēcīgu atpazīstamību. Sazināties ar DATORU,PC programmatūra, kas var sasniegt datu pārskats, analīze, rezultātu izvērtēšanai, redzot tendenci, drukas protokoli un citas funkcijas.Digitālā Asins Spiediena Monitoru, CONTEC08A+Pieaugušo aproces

Contec Medicīnas Sistēmām---CONTEC08A

Ievads CONTEC08A ir darbvirsmas Elektronisko Sphygmomanometer,Augstas izšķirtspējas krāsu LCD displejs,piegādes angļu/Ķīniešu interfeiss,Spēcīgu atpazīstamību.Pilnībā automātisks asinsspiediena pasākums,tas var būt sadzīves sphygmomanometer, kas tiek izmantots pieaugušo, bērnu un jaundzimušo.Ierīcei ir funkcija parametrs pasākums,parādīt un ierakstīt izejas,un pieņemt datu pārskatīšanas interfeiss, piemēram, "datu saraksts", "trend chart", "lielo burtu",ar SpO2 pasākums funkcija(ar izvēles SpO2 zondi).To var lietot clinique,fizisko centrs un ikdienas veselības aprūpi ģimenes loceklis.Funkcija, automātiskā jaudas-off.Darbības NIBP Pasākums Metode: Oscillometry Pasākums Mode: augšdelma pasākums pasākuma diapazons: 0kPa(0mmHg)~ 38.67 kPa(290mmHg) Izšķirtspēja: 0.133 kPa(1mmHg) Precizitāte: ±0.4 kPa(±3mmHg) NIBP pulsa ātrumu pasākums diapazons: 40~240bpm Palielinot spiediena režīmā: spēkā sūkni palielina spiedienu, automātiski Samazinot spiediena režīmā: automātiskā kustības kāpnes, samazinot spiediena režīmā SpO2(pēc izvēles) Pasākums diapazons: 35%~100% Precizitāti: ±2%, 70%~100% SpO2 Zondes Pulss Līmenis: Mērīšanas diapazons:30bpm~250bpm Izšķirtspēja:1bpm Displejs: 2.8" Augstas izšķirtspējas krāsu LCD Jauda: Četrām "AA" Baterijas/5V vai 6V Barošanas adapteri Drošības raksturs:Classⅱ Tips BF Fizikas specialitātē Izmērs: 130mm*110mm*80 mm Svars: 300g (Bez Baterijas) Aksesuāri Aproces Pieaugušo Lietotāja rokasgrāmata, Programmatūras CD, USB datu līnijas

Programmatūras funkcija PC programmatūra ir savienojumu ar ierīci, izmantojot USB interfeisu Var lejupielādēt NIBP pasākumu rezultātā gala ierīces Var parādīt tendences diagrammas,histogrammas, sektoru diagrammas,utt.Var rediģēt katru gabalu NIBP datus un pievienot anotācijas uz to.Var rediģēt pamata informāciju,ārsta konsultācijas, informāciju, NIBP statuss, instrukcija, pašreizējā medicīna-kas veikti, informācija, utt.Atbalsta drukas priekšskatījums,drukāt atskaiti.

Pirkt droši produkti :

Šādus FDA Atruna ir nepieciešama visiem eBay sarakstā veselības Aprūpes kategorijas un ir iekļautas ATSAUCES:

Pārdošanas šajā postenī, var attiecināt regulas U. S. Pārtikas un zāļu Pārvalde un valsts un pašvaldību

regulatīvo aģentūru.Ja tā, nav cenas uz šo preci, ja vien jums ir pilnvarots pircējam.Ja prece ir pakļauta

FDA regulas, mēs apliecināt savu statusu kā pilnvarots pircējs šo preci pirms transportēšanas preci

Piegādes Metodi Un Laiks:

1. Visi Bezmaksas piegāde vienums tiks nosūtīti ar Aviopastu, sūtījums būs apmēram 12-25days(ASV ,SA,AU,UK).Un 15-35 dienu laikā uz citām valstīm.Šī kuģniecības veidā ir zināms risks, lūdzu, izvēlieties uzmanīgi.Dažas valstis, piemēram, Austrālija nevar izsekot paketi internetā.

2. Express EMS; tā ilgst 7-12 darba dienu laikā par piegādi.

3. Tirdzniecība ir pārrobežu un Aviopastu ir lētākais pastu veidā, lai tas paiet ilgs laiks, piegāde.Ja nevēlaties gaidīt tik ilgu laiku, lūdzu, pievērsiet Express atlīdzību vai nav to iegādāties.

4. Mums nav Atbildīgs par savu Muitas nodoklis.

Objektu izsekošanas numuru:

Visi postenis ir izsekošanas numurs, ja jums nav iegūt objektu, mēs sekotu preci pa pastu birojs (tas ir ilgs laiks)

Atgriešanās Politika:

1. Ja jums ir bojātu preci, kas jūs vēlaties, lai atgrieztos, lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā no jums saņemt preci.Visu atpakaļ priekšmetus ir jāatdod tās oriģinālajā iepakojumā un aksesuāri.Klients ir atbildīgs par kuģniecības maksas par atpakaļ nosūtītās preces.

2. Mēs atmaksāsim naudu, lai jūs, kad mēs saņemt atpakaļ objektus.Vai aizstāt vienumu jums.

Lūdzu, lūdzu, izlasiet mūsu tirdzniecības Politiku pirms iegādes, ja jums nav vienoties ar mūsu tirdzniecības politikai, lūdzu, nelietojiet pirkt preci no asv.



Vanek2ac777
2021-01-12
4/5
Muy bueno

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti