Tagi: tonneau, kanādas sfinksu, abt, šoks collars agresīvi suņi, svitshot, ja šoks kakla siksnas suņiem, krūtīs, kakla siksnas suņiem, gronkowski, bieza kakla siksnas suņiem, rādiuss šoks kakla siksnas suņiem.

€32.31 €52.97
  • Pieejams
  • w42885


  • Uzlādējams: Raidītājs un Apkakles Uztvērējs
  • Mācību Režīmā: Elektrostatiskā Impulsa, Vibrācijas, Skaņas Signāls
  • Materiāls: Plastmasas
  • Mācību Līdzekļi Tips: Suns Elektrisko Kaklasiksnu
  • Attālums: 400 metros ar nekādu šķēršļu,
  • Ūdensizturīgs: Pilnīgi Ūdensnecaurlaidīga Apkakle
  • Modeļa Numurs: DOG300
  • Piemērots: Mazs / Vidējā / Liels Suņi
  • Izmantošana: Elektrisko Suņu Apmācību Apkakles
  • Displejs: Liels LCD Displejs
  • Vienuma Tips: Apmācību Collars
  • Zīmola Nosaukums: JANPET
  • Veids: Suņi

JanPet Tālvadības Suņu Apmācību Apkakles Ūdensizturīgs Pet Elektrisko Kaklasiksnu Vibrācijas/Static Šoks/Signāls Apmācību Apkakles Suņiem Ar Dog300 tālvadības suņu apmācību apkakles ir intuitīvā sistēmas kompakts dizains, suņu lieluma 10 mārciņas un uz augšu.Šo izdevīgo vienība ir ūdensnecaurlaidīgs apkakles uztvērējs un diapazonā no 400 metriem, kas ļauj jūsu suns, lai baudīt mitrākajos situācijās attālumā 3 futbola laukumi!Ar sistēmas 5 līmeņu trieciena/vibrācijas un standarta tonis, tā ir ideāla, lai stiprinātu suņa paklausība ap māju, pagalmā vai ezera.Funkcijas: 1. Kaklasiksnas Izmērs: Spējīgiem maziem, vidējiem, lieliem suņiem un kucēniem. 10 mārciņas vai vairāk.TPU Apkaklīte Izmērs-no 6 līdz 23,5 collas garš. 2. Iekļautas divas apmales, Tālvadības Raidītāju var kontrolēt līdz divu apmales. 3. Izmanto: Mūsu kakla siksnas, kuras var izmantot dažādiem mērķiem.Šeit ir daži piemēri:Pamata Suņu Paklausību, Medības, Rakšana, Agresīvs, Riešana, Lekt uz augšu, un sijāšanai. 4. Baterijas Tips: Strauja 2 Stundu, atkārtoti Uzlādējams Litija Baterijas Apkakles Uztvērējs, Tālvadības Raidītāju 5. Ūdens Spējām: Ūdensizturīgs Apkakles Uztvērējs 6. Diapazons: līdz 400 Metru 7. Signāls/Vibrācija Iespējas: 5 Līmeņu Vibrācijas un Standarta Toni 8. Stimulācijas Līmeņi: 5 Līmeņu Elektrostatiskā Impulsa 9. Samazināts uztvērēja dizainu, lai pielāgotos mazākiem suņiem, 10. Ātri pārslēgties no vienas apmales ar suni selektora pogu, 11. Viegli izmantot, un Regulējamas Intensitātes Poga 12. Vienkārši, ergonomisks dizains, izkārtojums, ar pogu katra veida stimulācija, nē režīma poga ļauj ātrāk veikt korekcijas. 13. Ātra un vienkārša savienošanas process 14. Taupa enerģiju, kad nevar izmantot, lai palielinātu akumulatora ekspluatācijas ilgumu, 15. Pastiprināta un droša vadītāj plastmasas kontaktpunkti

Bieži Uzdotie Jautājumi

Q. Cik vecs ir suns, pirms lietojat šo ierīci?

A: Jūsu suns ir apgūt pamata paklausības komandas, piemēram, "sēdēt" vai "stay."

Q: Kad mans suns ir pabeidzis apmācības un paklausa manu pasūtījumu, viņš ir to valkāt?

A: Iespējams, nav.Bet jūs varat mēģināt, lai stiprinātu apmācību.

Q. Cik ilgi es varu pēdējā dot savu pet skaņas, vibrācijas, vai elektrostatisko lādiņu?

A: maksimālais laiks, jūs varat nepārtraukti skaņas, vibrāciju, vai statiskā šoks ir 10 sekundes.Pēc tam, tālvadības raidītājs būs taimautu, skaņas, vibrācijas, vai / un elektrostatisko šoks ir atbrīvots un nospiesta vēlreiz.

Q: Ir ūdensnecaurlaidīgs uztvērējs?

A: Jā, bet pārliecinieties, ka gumijas segums ir saspringts.

Q: vai es Varu pieslēgties velkot virvi tieši apkakli?

A: Nē, tas būs kontaktpunkts pārāk saspringts, lai jūsu suņa kakla.

Q: Cik ilgi es varu nodot manu apkakle par manu suni?

A: Mēs iesakām nav valkāt vairāk nekā 12 stundas dienā.

Q: Cik ilgi man vajadzētu apmācīt par mājdzīvnieku?

A: mācību paliek pozitīvs un īsus, vēlams 10-15 minūtes katru reizi.

Q: Ir trenažieris ir piemērots visiem suņiem?

A: Apkakle minimālais kakla apkārtmērs ir 25CM, maksimums ir 60CM.

Kā apmācīt suni, ierīci?

PEDONO produkti ir uzticami, efektīvi un ērti.Apkakle dažādiem lieliem vai maziem suņiem.

Ierīces Kontrole Attālumus Mēs testē līdz 400 metriem pie pieejamā vietā, aktivizējot jūsu suns apkakles uztvērējs tiklīdz tālvadības signālu notiek.Tas ir droši, nekaitīgi stimulu.Uzņēmums atrodas:

Padomi:

Atkarībā no tā, kā jūs turiet to, reljefa, klimata, augu valsti, utt.nevar būt atšķirīgu un kontroles attālums var būt dažādi.

Galvenās definīcijas

Rāda 1: Tālvadības Raidītāja Antena: Pārraida signālu uz uztvērēju

2: baltā gaisma, LCD: tālvadības pults pārslēdzas gaidīšanas režīmā pēc 1 minūtes bez komandu un LED ekrāns nodziest.Izcelts, skaidri redzams, ka jebkurā apgaismojumā vai tumsā.Maksas tālvadības pults, kad uzlādes indikators mirgo.

3; Elektrostatiskās ietekmes pogu, nospiediet pogu, ietekmi uz LCD ekrāna ikona sāks mirgot, un elektronisko impulsu signālu, kurš tiek nosūtīts uz uztvērēju, nospiediet L pogu, jūs varat pielāgot statiskās strāvas triecienu no 0 līdz 5 failiem.

4: Vibrācijas režīms: Nospiediet pogu, LCD vibrācijas ikona sāks mirgot un vibrācijas signāls tiks nosūtīts uz uztvērēju.Nospiediet L, lai noregulētu vibrācijas līmenis no 0 līdz 5.

5: Skaņas režīms: Nospiežot pogu, LCD ekrāna skaņas ikonas, tiks zibspuldzi un skaņas signāls, tiks nosūtīts uz uztvērēju.

6: 1/2 pogu: Uztvērējs kontroles izvēlieties pogu, ja jums ir divi uztvērēji, kas tiks sadalīts nr.1 un nr.2, kad jūs kods nolemts 1. un 2., tālvadības pulti, ierīce būs 1 vai 2, kas atrodas augšējā labajā stūrī LED ekrānu.

7 parādīts: L pogu, jūs varat pielāgot vibrācijas līmeni vai elektrostatiskās strāvas triecienu stimulācija, no 0 līdz 5 failiem.

8: Akumulatora ikonas: apakšējā labajā stūrī ekrānu, kad akumulatora ikona ir tikai viens tīkla enerģijas, tas nozīmē, ka to nepieciešams uzlādēt.

9 parādīts: Akumulators uzlādes ports: Šī saskarne ir Micro USB, jūs varat izmantot standarta lādēšanas kabeli vai tālruņa lādētāja kabeli un lādētāju.

10 parādīts: vibrācijas un elektrostatiskā impulsa līmenis, displejā 0 nav rīcības, 5 ir augstākais līmenis.

11 rāda: Vibrācijas komandu displejs.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti