Tagi: et950, karburatora benzīna ģenerators, karburatoru yamaha et950, cilindru m5, et950 ģenerators, ģenerators atsitiena starteris, elektroenerģijas ģeneratori yamaha 950, 950 ģenerators, ms180c, 168f ģenerators.

€4.97 €8.28
  • Pieejams
  • w42838


  • Preču Zīmes Nosaukums: OEM,YAMADA,USK
  • izcelsmes vieta: ķīna(mainland)
  • Modeļa Numurs: ET950 ET650

Kā profesionāls piegādātājs Ģenerators AVR Ķīnā, Higo™ ir vērsta uz sniegtu pilnīgu klāstu, ģeneratoru detaļas , tostarp: Ģenerators AVR , Japāna Ģenerators AVR , Dīzeļa Ģenerators AVR , Benzīna Ģenerators AVR , Ģeneratora Daļas , Ciparu Ģeneratora Daļas , Dīzeļa Ģeneratora Daļas , Benzīna Ģenerators Daļas , Benzīna ķēdes zāģis daļām , kas Mums ir sadarbība ar vairākām ģeneratora daļas ražo no Chongqing, Jiangsu, Ķīna, Shanghai, Zhejiang utt.

Mēs piedāvājam augstas kvalitātes un lētas cenas Ģeneratora Daļas HONDA Ģenerators , SAWAFUJI Ģenerators, ELEMAX Ģenerators , YAMAHA Ģenerators , Robin Ģenerators , KIPOR Ģeneratoru , KAMA Ģenerators , Yanmar Ģenerators , LIFAN Ģenerators ZONGSHEN Ģenerators , LONCIN Ģenerators .Piemēram, 168F 170F 173F 188F 190F EF2600 EF6600 EY20 EY28 178F 186F Ģeneratora Daļas, plaši pārdod visu, vairāk nekā 50 valstīs.

ET950 Ģenerators Ātrumu, kas Reglamentē Atsperu komplekts YAMAHA Ģenerators

ET650 Ģenerators Ātrumu, kas Reglamentē Atsperu komplekts YAMAHA Ģenerators

TG950 Ģenerators Ātrumu, kas Reglamentē Pavasara Montāža TĪĢERIS, Ģenerators

TG650 Ģenerators Ātrumu, kas Reglamentē Pavasara Montāža TĪĢERIS, Ģenerators

TG950 Ģenerators Ātrumu, kas Reglamentē Asamblejas Pavasara Pieteikums:

Preču Zīme Ģenerators Tips

TIGER TG650 TG950

YAMAHA ET650 ET950

Lietošana:1E45 : 2-taktu viena cilindra piespiedu gaisa dzesēšanu YAMADA TEHNOLOĢIJU pakalpojumus VISĀ PASAULĒ

Spējam piedāvāt Labāko Kvalitāti, Ģenerators AVR mūsu klientam.

Spējam piedāvāt Labāko Kvalitāti, Ģeneratora Daļas Par mūsu klientu

Labākais Ģeneratora Daļas no Ķīnas,Ģeneratora Daļas Risinājumu YAMADA

Labākais Ģenerators AVR no Ķīnas ,Ģenerators AVR Risinājumu YAMADA

Ja jūs vēlaties iegādāties lielāku daudzumu Ģenerators AVR,Lūdzu, sazinieties ar mums pa trademanager un sniegs jums vairāk atlaide.Treanager:cn1000748810 ******************************************************************************************

Papildus Maksa:

Mēs kuģis savu posteni, 3-5 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu .Ja ir kāds importa nodevām un nodokļiem,tā ir pircēja atbildība.

Piegāde:

Piegāde ar EMS(Ķīna Express),TNT, UPS, DHL,Fedex,ir nepieciešams 3-5 darba dienu laikā.Ja jums ir kādas problēmas, vai ir nepieciešams,plz, nevilcinieties sazināties ar mani.Mēs atbildēsim uz jūsu 24 stundu laikā.

Garantijas Un Atgriešanās Politiku:

1 gadu garantija piedāvā par šo produktu.Ja izstrādājums nedarbojas pareizi ar pareizu lietošanu uz instrukciju rokasgrāmatu garantijas laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu kuģniecības instrukcijas un nosūtīt to atpakaļ uz savu kuģniecības izmaksas.

7 dienas izvērtēšanu un izmeklēšanu veic novietots pēc saņemšanas jūsu atgriezties postenī.Pavisam jaunas rezerves vienība tiks nosūtīta jums pēc mūsu piegādes izmaksas, ja tas atbilst mūsu garantijas prasības.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti