Tagi: 1 pokeball, arcade bumbu, vend, vintage automāti, Vara stieples diametrs, arcad somas, alumīnija gadījumā aveņu pi 4, mazo automāts rotaļlietas, sanwa, arcad.

€19.87
  • Pieejams
  • w42826


  • Daudzums: 100PCS/DAUDZ
  • Vecums: >No 8 Gadiem
  • Modeļa Numurs: 32mm vai 50mm kapsulas vāciņu
  • krāsa: Daudzkrāsains
  • Veids: spēle daļas
  • Izmērs: 32mm
  • Zīmola Nosaukums: TIMEHARVEST

WELCOME uz Manu Veikalu, Konkurētspējīga Cena, Klients Pirmajā vietā !

Jūsu biznesam ar mani būs patīkama pieredze jums.Es esmu veltījis, lai nestu prieku, drošību un augstākās kvalitātes produktiem, lai jūs.Visus produktus es piedāvāju manā veikalā nāk ar modes stilu, augstākās kvalitātes, taču lētāku cenu visu laiku.Ja jums vietu pasūtījumu, lūdzu, nevilcinieties, lai atstātu vairāk sīki izstrādātām prasībām, ko vēlaties, un tad es varu sakārtot preces jums, cik ātri vien iespējams.Pirmo reizi, mēs veicam uzņēmējdarbību; nākamreiz, mēs kļūstam par draugiem.Ceru, ka jums baudīt visu procesu!

Mēs piedāvājam labas kvalitātes PC Kuģa, Video Spēles, Multi Spēli, Multi Kasetne, automāts, Pinball Mašīna, Kiddy Braucieni, ABS ministru kabineta pieejami 21"~25"monitors, smago tērauda skapī 25"~29" monitors ar Jamma savienotājs, un dažas rezerves daļas, Monētu Apstrādes, spiedpogas, kursorsvira, utt.Spēļu automāti.

Lūdzu, sazinieties ar mani, ja jums ir interese par mūsu produktu, mēs nosūtīsim jums datas informāciju.

Mēs esam īsti oficiāli reģistrēta TIMEHARVEST uzņēmuma nekustamā oficiālais www.ogredogs.lv veikalā: Sūtījumu: 1. 100% no piegādātā produkcija ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, ko QC .Mēs nosūtīsim vienumus 1~6 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts. 2. Mūsu cena nav iekļauta visus ievedmuitas nodokļus, kas maksājami uz citu valsti, ir dažādas politikas attiecībā uz ievedmuitas nodokļu un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem. 3. Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Singapūra pēc piegādes laiks ir 15-80 dienas .Dažas valstis, piemēram, KRIEVIJA un BRAZĪLIJA var aizņemt ilgāku laiku .Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Pls jautājiet mums, lai paplašinātu piegādes datuma, nevis padarīt strīdu .Atsauksmes: 1. Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes (5 zvaigznes), ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi. 2. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva(1-2 zvaigznes) atsauksmes.Negatīvas atsauksmes neatrisina neko.Mēs vienmēr esam gatavi darba lietas !Tips: Pircējs var pielāgot krāsas objektu.Jums vienkārši nepieciešams, atstāt piezīmi uz mums, kad jūs veicat maksājumu.Un mēs centīsimies to, lai jūs.Jūs varat arī nosūtīt mums ziņu, lai pielāgotu krāsu.Bet ziņa ir nosūtīta, pirms mēs kuģis preču ārā.Kad mēs kuģis preču ārā.Mēs nevaram mainīt krāsas un nevar arī atcelt pirkumu, ja mums nav iegūt jūsu Pielāgot Nepieciešama.Mēs kuģis pats, kā pirmajā attēlā (Galveno attēlu), kas rāda, lai jūs.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti