Tagi: augstākās ps4 kontrolieris shell, spēle un dūmu ps4, fifa 21 ps4, nintendo 3ds remonts, xbox 360 controlls, spēle ps4, roktura ps4 playstation, titāna valoda, viena xbox, consol ps4 pro.

€4.88 €12.51
  • Pieejams
  • w42792


  • Atbalsts: Dropship/Vairumtirdzniecība/Epacket
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Rondaful
  • Sertifikācija: NAV

Peļņu EVA Treval Uzglabāšanas Soma, maciņš Par PS4 PS5 Dual Kontrolieris Shell Triecienizturīgs Aizsardzības Vāks PS5 /4 Gamepad

Funkcijas: 1. Uzglabāšanas un Pārnēsāšanas somu, kas Īpaši paredzēti PS5 DualShock/par ps4 bezvadu kontrolleri un aksesuāri, pasargājot tos no skrāpējumiem vai samazinās kaitējums ceļojuma laikā vai mājas uzglabāšanai.Iekšējā acs kabatas ir pietiekami, lai uzglabātu mazu piederumi, piemēram, uzlādes datu kabeļi, īkšķis klipus, austiņas, utt.Rāvējslēdzēju glabāšanas soma ir ērti, uzglabāšanas un uzskaites.

2. Izturīga Materiāla: Tas ir atšķirīgs no citiem produktiem.Mūsu glabāšanas kaste izmanto augstas kvalitātes neilona rāvējslēdzējs velk, kas ir grūts, izturīgas un justies labi.Par PS5 kontrolieris glabāšanas soma ir izgatavota no PU un EVA.Cietā EVA apvalks aizsargā jūsu kontrolieris, bet mīksts iekšējais materiāls pasargā ierīci no skrāpējumiem, un cietais apvalks aizsargā konsoles krišanu un nejaušiem bojājumiem.

3. Dubultu Rokturi Uzglabāšana: var uzglabāt 2 PS5 vai PS4 tajā pašā laikā, iebūvēto groove ir speciāli paredzētas rīkoties, lai aizsargātu jūsu rokturi no spiestas, un tur ir rāvējslēdzējs, kuru linuma acs soma glabāšanai, datu pārraides kabeļiem un citiem piederumiem.

4. Viegli Pārvadāt: Valkāt ērtu rokas siksna, ērti pārvadāt.

5. Metāla Rāvējslēdzēju: rāvējslēdzēju atvēršanas un aizvēršanas var aizsargāt savu vērtīgo ierīci, un to ir ļoti viegli atvērt un aizvērt.

Specifikācijas:

Materiāls: EVA

Funkcijas: anti-scratch, triecienizturīgs, daļēji ūdensnecaurlaidīgs un nepievelk putekļus

Krāsa: krāsu attēlu

Fit: par PS5/par PS4

Iepakojuma Saraksts:

Uzglabāšanas Soma*1

Piezīme:

Problēmu dēļ, par gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, tur būs dažas pielaides produkta, lūdzu, saprast.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti