Tagi: tūristu kemperu, treileru rv, motorlaivu aprīkojums, usb voltmetrs ūdensizturīgs, 12v bateriju lādētāju, motociklu, usb lādētāju, voltmetrs moto, voltmetrs 12v usb, moto ligzda, lādētājs motocycle, tūristu karavāna.

€9.14 €10.75
  • Pieejams
  • w42715


  • Zīmola Nosaukums: FY-UU
  • Veids: USB Uzlādes Iekārtas

36W Dual QC3.0 USB Lādētāja Kontaktligzda ar Voltmetrs Ūdensizturīgs par 12V/24V Automašīnas Laivu Jūras Motocikls, ATV RV Campers Traktori [Efektīvu un Viedo Uzlādes] 18W(3,6 V-12V/3A-1,5 A 5v/3a, 9v/2a, 12v/1.5 a utt.) īpašu adaptīvā jauda katram USB portu, Qualcomm Ātri Uzlādēt 3.0 tehnoloģija sniedz 4x ātrāk nekā parastajiem lādētājiem.Piemērots visiem tautas QC3.0 ierīcēm un nodrošina iespējami ātrāku maksas, kas nav qc3.0 surpported ierīcēm. [Drošu un Uzticamu] Smart IC, liesmu un skrāpējumiem izturīgs augstas izturības DATORA korpuss nodrošina uzlādes drošību, pretojoties Pārlieku slodzi, Vairāk siltuma, Nekā sprieguma, strāvas un īssavienojumu.Ūdensnecaurlaidīgs un nepievelk putekļus, TPU klp padara to stabilu un izturīgu. [Reālā Laika Battery Monitor] Augstas redzamības Sarkans LED displejs uzrāda akumulatora spriegumu, kad varas (vienalga, maksas vai ne).Enerģijas taupīšanas ekrāns strādā bez slēdzis vairāk nekā 6 mēnešus, pat pievienojiet akumulatoru, kas tieši. [Viegla Uzstādīšana un Stingri Turot] Augsta stingrība PC mājokļu un pastiprināt riekstu saglabāt off slīdēšanu.Piepīpētāja ligzdas nomaiņa un var uzstādīt viegli uz jūsu 12V/24V Automašīnas, Laivas, Jūras, Motocikls, ATV, RV, Kemperu, Traktorus, Kravas automašīnas, Golfa Grozā un vairāk.

[Universal Savietojamība] Smart IC identificē jūsu ierīci, lai nodrošinātu maksimālās lādēšanas ātruma, ka jūsu ierīce nodrošina automātiski.Labi sadarbosies ar Apple iPhone XS/ XR/ S/ 8/ 7/ 6s/ Plus, iPad, Samsung Galaxy s9/ s8/ S7/ S6/ Edge, Asus, LG, Nexus, HTC un Vairāk.

Ūdensizturīgs / nepievelk putekļus Ātri Uzlādēt 3.0 USB Lādētāja Kontaktligzda ar Sprieguma Mērītājs

Ātri / Ātrās Uzlādes Atbalstītie Protokoli

Qualcomm QC3.0, QC2.0, Samsung, AFC, Huawei FCP un BC1.2

Qualcomm Ātri Uzlādēt 3.0 Tehnoloģija

36W USB Lādētāja Ligzda, maksa jūsu ierīces no 0% līdz 80%, 35 minūtes. 4x ātrāk nekā tradicionālie lādētāji ar saderīgām ierīcēm, 27% ātrāk nekā QC 2.0 lādētāju.Atpakaļsaderīga ar QC2.0, QC1.0, nodrošina standarta maksu par non-Ātri Uzlādēt ierīces.

Samsung AFC(Adaptīvā Ātrās Uzlādes) Tehnoloģija

Adaptīvā Ātrās Uzlādes ir piemērots Samsung sērijas mobilos tālruņus, kas AFC atbalsta, 60% ātrāk nekā parastā auto lādētāji, efektīvāk un vairāk piemērojams.

Vairāk ICs Vairāk Smart

Ātri Uzlādēt 3.0 usb kontaktligzda ar dual neatkarīgu ātrās uzlādes ķēde.Kad uzlāde, divi TypeA USB nav pretrunā viens ar otru (5v 3a parastais lādēšanas un 9v 2a ātra uzlāde var tikt veikta vienlaicīgi).

Ūdensizturīgs & Nepievelk Putekļus

Ūdensizturīgs pakāpes IP66 ļauj USMEI USB lādētāja sockets, lai strādātu stabili visos brīvdabas vidē, kas prasa ūdensizturīgs un nepievelk putekļus.

Nē slīdēšanu pēc tam, kad instalēta

Nav jāuztraucas par vairāk nekā pievilkšanas un slīdēšanu pēc tam, kad uzstādīta, jo šīs 12v usb kontaktligzdai ir augsta stingrība PC mājokļu un pastiprināt riekstu.

Vāja enerģijas patēriņu, Vairāk rūpēties par akumulatoru, veselības

Usb lādētāju kontaktligzdai ir iebūvēts 12V / 24V volt metrs monitori spriegums uz akumulatora, kad vara.Ļoti viegli pieejamu sprieguma informāciju, kas var palīdzēt jums noteikt, veselību, jūsu automašīnas akumulators.Sarkans ciparu LED displejs darbojas par maz enerģijas, un viegli būs redzams pat zem saules, vai vāks ir aizvērts.

Atmosfēras QC3.0 USB Lādētāja Kontaktligzda ar Voltmetrs

Specifikācijas:

Ieejas jauda: DC 12V / 24V MAX 39W Smart Jauda: 3.6 V-12V / 3A-15.A (5V/3A 9V/2A 12V/1,5 A utt.) MAX 36W

PIEZĪME:

Pls pievērst uzmanību uz pozitīvo un negatīvo spaili, ja pievienojat USB uzlādes ligzda barošanas.Ja jums nav sākt savu transportlīdzekli, par vairāk nekā 6 mēnešus un USB lādētāja ligzda ir tieši savienots ar akumulatoru, mēs iesakām jums, lai pievienotu slēdzi (ASIN: B07MYS351F) uzstādīšanas laikā.Ja usb ligzdai ir pievienots lādētājs ar auto jaudas kontroles centra (power on-off sekot transportlīdzekļa start-stop), tad nav slēdzis ir nepieciešams.Maksimālā uzlādes strāva var tikt sasniegts tikai tad, kad akumulatora spriegums auto ir stabils un normāls, ierīce uzlādēta pietrūkst enerģijas un piemērotu kabelis tiek izmantots.Uzlādes strāva nav vienīgais rādītājs, kas raksturo ātrumu maksas.Piemēram, 5v 2A parastais lādēšanas, un 9v 2A ātra uzlāde, auto usb kontaktligzdu izejas jauda ir 10W, 18W.Tas pats ir 2A strāvu, bet jauda ir ļoti atšķirīga.Lūdzu, vāciņš usb kontaktligzda ar vāciņu, kad to neizmanto, lai izvairītos no putekļu un ūdens iekšā.Sprieguma lasījumā ligzdas ir voltmetrs ir redzams tikai tad, kad usb lādētāja ligzda ir pieslēgta elektrotīklam.

Iepakojums:

1 x USB Lādētāja Ligzda 2 x Zilās Izolēta, Savienotājs 2 x hromēta Vara Terminal 1 x 39.37 collu Vara Serdes Sarkans-Melns Vads



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti