Tagi: metāla vēstuli, alfabēta burtu kulons, kawaii dzeltena, viltus nagus, bērniem bezmaksas, pakotnes sākotnējā piekariņi, taras sākotnējā piekariņi, brighton sākotnējā piekariņi, matu lente lolita, harajuku kawaii, antīkas bronzas sākotnējo šarmu.

€4.14
  • Pieejams
  • w42591


  • Piekariņi Tips: Alfabēts, Datumi Un Numuri
  • Materiāls: Metāla
  • Metālu Tips: Vara
  • Vienuma Tips: Piekariņi
  • Modeļa Numurs: Viens miljons astoņi simti desmit tūkstoši septiņdesmit seši
  • Sods vai Modes: Modes
  • Stils: Moderns
  • Zīmola Nosaukums: Ms. Ikonu

Izlasīt Pirms Pirkšanas!

Samaisa postenis,Min.Lai 20USD ,lai nepalielinātu cenu pret pieaugošajiem kuģniecības izmaksas,mēs pieprasām min.pasūtījuma summa par 20USD par mix jebkuru objektu,lai nav pietiekami 20USD,lūdzu, pievērsiet 4USD piegāde pa šīm saitēm:

Apsveriet iespēju iegādāties vairāk vienā kuģniecības lai iegūtu vairāk ietaupīt vairāk un iegūt ātrāku piegādi pakalpojumiem!Mēs būtu caculate ārā visu savu vienu pasūtījuma summa novietots pašā dienā, un automātiski piedāvāt jums saistītās veicināšanas politiku.Vienīgais, kas jums jādara, ir vieta, kur visas jūsu pasūtījumu tajā pašā dienā, lai mēs varētu kuģis tās pašas dienas, pārāk!

Laipni lūdzam Lancelot DIY Modes!

Mēs piedāvājam savā veidā unikālu stilu rotaslietas.Nāc un izveidot savu modes stilu ar Lancelot DIY Modes rotaslietas!

15x10mm vintage kawaii metāla sākotnējā alfabēta burtu, bronzas, misiņa, kulons šarmu ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWX1810076

?¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤?

Par Bezmaksas Piegāde

Produkti, ar Bezmaksas Piegāde uzlīme baudīt nulles kuģniecības izmaksas, lai noteiktu rajonu, tostarp produktu apraksts.Parasti mēs piedāvājam international airmail par Brīvu Kuģniecības un jūsu pakete būs jānonāk 15-30 dienām tiek piegādāti .Lūdzu, nav piedāvājumu, ja tu nespēj pieņemt mūsu piegādes politiku.Vai, lūdzu, izvēlieties Paātrināta Piegāde, Standarta Piegāde ar papildu izmaksām.

Atsauksmes

Jūsu atsauksmes pēc tam, kad iepirkšanās no mums, ir laipni.

Ja jums nav?t apmierināts ar savu pirkumu no mums, lūdzu sazinieties ar mums.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā normāli.Ja jums ir kādas sūdzības, par kaut ko, par mums, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atgriezeniskās saites.Mēs vēlamies, lai piedāvātu kādu risinājumu.Lūdzu, neatstājiet jebkuru negatīvu vai neitrālu atsauksmi bez sazināties ar mums.Paldies tik daudz!

?¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤?

Kā Izvēlēties piegādes Metodi

Jūs varat izvēlēties piegādes metodi jūs vēlaties, pirms maksājumu.Ir trīs galvenie kuģniecības metodes, no kuriem izvēlēties:

Paātrināta Piegāde

Šis piegādes veids ir pieejams ātrākais.Piegādes laiks ir no 3 - 5 dienas, lai visiem galvenajiem galamērķiem.Kuģniecības izmaksas atšķiras ar preci, sistēma var palīdzēt jums, lai aprēķinātu no kravu kad jūs izvēlaties, lai paātrinātu piegāde.

Standarta Piegāde

Standarta piegāde notiek mazliet ilgāk, nekā paātrināta kuģniecības izmaksas, bet mazāk.Piegādes laiks ir no 6 - 8 dienas uz visiem galvenajiem galamērķiem.Kuģniecības izmaksas atšķiras ar preci, sistēma var palīdzēt jums, lai aprēķinātu no kravas, ja jūs izvēlēties standarta piegāde.

Super Saver Shipping

Piegādes laiks ir no 15 - 30 dienas visiem galvenajiem galamērķiem.Lai gan piegādes laiks ir daudz ilgāks, kuģniecības izmaksas ir daudz zemākas, ja šī opcija ir izvēlēta.Pasūtījumu izsekošana var ne vienmēr ir pieejams ar Super Saver Shipping.Lūdzu ņemt to vērā izvēloties šo opciju.

Iepriekš piegādes aprēķinos nav ietvertas pasūtījuma apstrādes laiks.Preces tiks nosūtītas ASAP laikā 48 darba stundu laikā pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts.

?¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤??¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤? ?¤?

Par Dropshipping ar Lancelot Pro.DIY Modes

Lancelot Pro.DIY Modes piedāvā dropshipping pakalpojumus visiem noslēgti līgumi klientiem, bez papildus maksas.Neatkarīgi no tā, vai jūs plānojat, lai izveidotu vispārēju interneta veikalā, vai kaut ko mazliet vairāk specializētas, jūs varēsiet atrast visu krājumu, kas jums nepieciešams, ir Lancelot Pro.DIY Modes.Ne dārgs inventārs, ne sarežģīti tiešsaistes kontu sistēmas, lai pārvaldītu, mēs to visu.

Lai sāktu dropshipping ar Lancelot Pro.DIY (do it yourself Modi, lūdzu, jautājiet mūsu pasūtījuma pakalpojums .Mēs tagad piedāvā extra-special ietaupījumu un ekskluzīvas priekšrocības, lai Piliens-nosūtītājiem, kas pievienojas VIP programmu, lai sīkāk-paskatieties mūsu šādi:

Atlaižu Programma

Locekļi no mūsu dropshipping programmu, saņems ceturkšņa atlaidi, atbilstoši diagrammā ir parādīts zemāk:

Ceturkšņa Pārdošanas

Atlaide Atlaide

$4,500

3%

$7,600

5%

Pārdošanas>$10,800

7%

Pārdošanas>$15,000

10%

Ja jums ir interese par šo programmu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai piereģistrētos, un mēs personīgi apstrādāt jūsu pieprasījumu!

Ierobežojumi

1.Ceturkšņa Atlaide ir pieejama tikai tiem klientiem, kuri pievienojās .

2.Ceturkšņa atlaides neattiecas uz apjomu pirkumiem no produktiem, kas jau ir īpašas atlaides vai akcijas.

3.Ceturkšņa atlaides var izmantot tikai pret nākotnes pirkumiem pie Lancelot Pro.DIY (do it yourself Modi, nekādas naudas kompensācijas.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti