Tagi: xbox 360 pogu bumbu, Xbox 360, rcm jig nintendo slēdzis, mac klaviatūras ps4, prieks con nintendo slēdzis, kursorsviru, ps3, X03, m92t36, xim4 apex ps4, slēdzis sx.

€12.66 €18.09
  • Pieejams
  • w42544


  • Zīmola Nosaukums: Laiks Īpašnieks
  • Saderīgs Marku/Modeli: Nintendo
  • Nintendo Modelis: NINTENDO SLĒDZIS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: NTD0278

Plaši Atbalsta Lielākā Daļa Spēļu Ierīces

Atbalsta Slēdzis, PS4, PS3, Xbox Viens, Xbox 360 konsolēm, šis adapteris ir speciāli izstrādāta, lai uzņēmējas FPS šaušanas spēles, ka nav tieši atbalsta tastatūru un peli.Vadu savienojuma vietā Bluetooth savienojums, tas nav viegli zaudēt savienojumu.Pēc veiksmīgi savieno pārveidotājs, tas parādīs dažādas krāsas.Tikai peles kartes, kuru mērķis, šaušanas un kustīgu kameru funkcijas FPS spēles.

Vienkārša Darbība, Pasūtījuma Kartēšanas

Plug and play, nav nepieciešams instalēt draiveri, vadoties pēc sākotnējā spēle kontrolieris, jūs varat uzstādīt jebkuru taustiņu uz klaviatūras un peles kā funkciju no spēles pogas uz spēles galda.Bez kavēšanās.Jūs varat izmantot standarta tastatūras kartēšanu vai izmantot Delta tastatūras kartēšanu programmu, lai uzstādītu tastatūras kartēšanu saskaņā ar jūsu vēlmēm.

Viegli Savienot

Stabils kabeļa savienojumu, kas nodrošina lielisku spēļu pieredzi.3 USB porti, par adapteri nav ierobežots ar kādu īpašu ierīci.Jūs varat savienot kontrolieris, tastatūru un peli, USB porti, kā nepieciešams.Ja pārveidotājs ir sekmīgi izveidots, tā tiks rādīta krāsas balts, zaļš, sarkans, zils, violets, dzeltens, lightblue.

Izgatavotas no cietā PVC materiāla, tā ir ļoti spēcīga un izturīga un spēj izturēt atkārtotu ievietošanu un izņemšanu.

Savietojama ar Dažādu USB Ierīcēm

Šo tastatūru un peli converter ir saderīga ar lielāko daļu vadu klaviatūra ar vadu pelēm, trešo personu vadu spēles, cietie diski, U diski, karšu lasītāji, radiatori, digitālo tabletes un USB fani.Izmantojot skābekļa-brīva tīra vara kodols, pārraides ātrums ir ātrāks.

Paketē iekļauts:

1 x Tastatūru, Peli Pārveidotājs Nintendo Slēdzis

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Lūdzu, ņemiet vērā:

1. Tas ir vadu savienojumu, un jums ir nepieciešams, lai pārliecinātos, ka tas ir vadu savienojuma režīms nav bluetooth savienojumu, tad to var savienot veiksmīgi.

2. Tikai peles kartes, kuru mērķis, šaušanas, un kustīgu kameru funkcijas FPS spēle.

3. Tikai pārveidotājs ir pārdošanā, PS4 PS3 Xbox Vienu Xbox 360 Nintendo Slēdzi un aksesuāri nav iekļauti.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti