Tagi: zila obsidian, t10, led t10, 5w5 led osram, dienas gaitas lukturi dual, switchback, t10 dienas gaitas lukturi, w5w led osram auto, led wy5w, w5w 9smd.

€11.42
  • Pieejams
  • w42170


  • 7. Sertifikāts: CE, RoHS, FCC ISO90001
  • 6. Lietota: Auto/ Motociklu/ T10 Ligzda
  • 2. Ligzda: 2880SW BA9S H5W H10W
  • 1. Ligzda: W5W WY5W 2825
  • 4. Lietota: Savukārt Signāli/ DRL/Dienas Gaismas lukturi
  • 3. Ligzda: H5W H10W 64113
  • 5. Lietota: Atpakaļgaitas Gaismas/ Bremzēšanas Gaismas

Par atlaidi, lūdzu, noklikšķiniet uz attēlu augstāk.

Meklē divu KRĀSU led spuldzes T10?Ar SENLO SLT10TD1 divu krāsu led lampas varētu atbilst jūsu prasībām .DZELTENA KRĀS O R izmantoti PAGRIEZIENA SIGNĀLU , un BALTO KRĀSU, DIENAS GAITAS GAISMAS , MIGLAS LUKTURI vai ATPAKAĻGAITAS LUKTURI .Pieņemot 3014 SMD Led Mikroshēmām ievērojami uzlabot lampas spilgtumu un samazinātu enerģijas patēriņu.Tas ir IDEĀLS, T10 LED LAMPAS, SPULDZES NOMAIŅA MOTOCIKLU VAI AUTOMAŠĪNU .

T10 Spriegums: 10V-30V DC Spuldzes Strāva: 0.15 Led Lampas Jauda: 2.5 W/Spuldzes Led Gaismas Plūsma: 300(LM) Izmērs: 25mm(L)x13.5mm( Diam) Mikroshēmas: Augstu Spilgtumu 3014 Izstarošanas Leņķis: 360° Krāsa: Balts/ Amber Led Gaismas Ligzda: T10 Lietošana: Pagrieziena Signālu, Bremžu Svars: 19.5 g Iepakojumā: 2 gab./komplekts

AUTOMAŠĪNĀM vai MOTOCIKLIEM uzvalks T10 KONTAKTLIGZDU un piegādes spēku iekšienē 30V DC .

Vairāk Spilgtāku: Mēs izmantojam 51 gab 3014 lampas, krelles, nekā citiem, 24 gab

Canbus Gatavs: Nav Kļūda, Plug And Play

Zems Strāvas Patēriņš: 3014 Mikroshēmas ietaupiet 20%-30% enerģijas patēriņu uz 100 LM

Vairākas Spriegums: 10V-30V DC

Labāk Siltuma Izkliedi: Dobi Interjera Ķermeņa Dizains

Nav Miris, Leņķi, Apgaismojums: 360°Izstarošanas Leņķis

Ilgs dzīves ilgums: līdz 5000 stundas

Muti-Funkcija Dizains: Režīma Slēdzis PAGRIEZIENA gaismas, DIENAS GAITAS GAISMAS , MIGLAS LUKTURI vai ATPAKAĻGAITAS LUKTURI

Mūsu produkti spēj sasniegt vai pārsniegt tīša, standarta un sertifikātu.

Senlo® ir veltīta automobiļu apgaismojuma tirgū, kas pārsniedz 10 gadus.Uzņēmums ir specializējies augstas tehnoloģijas automobiļu LED gaismas OEM un ODM pakalpojumu daudzus klientus no 30 valstīm .Ar pieaugošo popularitāti LED apgaismojums, Senlo paustās jaunākās apgaismojuma tehnoloģijas, lai attīstītu otrā--nav pielāgotas LED risinājumus.Senlo produktu līnijā ietilpst priekšējie lukturi, miglas lukturi, gaismas stieņi, interjera apgaismojums, pagriezienu signāli un daudzi citi apgaismojums produktiem, dažādas programmas.Mēs koncentrējamies uz inovācijām un augstas precizitātes ražošanas procesu.Senlo ir uzņēmums, kas jums var uzticēties.

MĒS APSOLĀM, ŠĪ UNIVERSĀLĀ LED LUKTURA SPULDZE 60 DIENU MAKSĀJUMU AIZSARDZĪBAS UN 1 GADU GARANTIJA, LAI PĀRLIECINĀTOS, KA MŪSU KLIENTS SAŅEMTU LABĀKO UN RISKA BEZMAKSAS GAISMAS TIRGŪ.Senlo® piedāvā vislabākos garantija pret defektiem materiālu, detaļu un apdares.Šī garantija neattiecas uz bojājumiem, kas radušies, konkrēti nosacījumi, kas uzskaitīti zemāk. 1. Ļaunprātīgas izmantošanas, nevērības un bojājumiem. 2. Modifikācijas un izmaiņas. 3. Nepareizas uzstādīšanas. 4. Ķīmiskās iedarbības (e.g.tīrīšanas šķīdumi). 5. Sprieguma pārejas, tapas un pārsprieguma. 6. Dabiskas parādības, piemēram, kondensācijas un korozijas vairāk.Tas attiecas tikai uz sākotnējo pircēju un sākotnējā instalācijas, un tā nav nododama.Ļaut mums zināt, ja tāds jautājums par mūsu produktiem, mēs vienmēr esam jūsu rīcībā.

1. Atpakaļ preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un stāvoklis.Pārliecinieties, lai iekļautu visus materiālus, rokasgrāmatas, instrukcijas utt.Atjaunošanas maksa tiks piemērota produktiem, trūkst materiālu vai vairs nav sākotnējā stāvoklī.

2. Nekādu atdevi, ko bojātas no mums ir pieejama.

3. Prece ir ar trūkumiem 2 mēnešu laikā, nomaiņa bez papildus samaksu.Pēc 3 mēnešiem, klientam vajadzētu atļauties sūtījumu maksu.

4. COD (vāc par piegādi) un Kravu Savāc iepakojumu, netiks pieņemti.

5. Mēs pieņemam atpakaļ pa PASTU ĶĪNAS VAI EMS, vai sazinieties ar mums, lai iegūtu plašāku informāciju.

1. Lūdzu saglabāt preces oriģinālo iepakojumu un stāvokli, ja jums ir nepieciešams, lai atdod to.

2. Ja jums nav iespēju, lai pārliecinātos, vai produkts ir piemērots jums vai ne, pirms pērk preci, lūdzam, sazināties ar mums informāciju.Kas varētu ietaupīt jūsu laiku un naudu.

3. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produkciju, lūdzu, pēc piecām zvaigznēm pārskats par mums un dariet vairāk, puiši, kam nepieciešams augstas kvalitātes produkts, to zinu, mēs novērtējam jūsu veida palīdzību un sazināties ar jums par laipno palīdzību.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti