Tagi: analogās kameras videonovērošanas sistēmās, kameras mini, 1080p kamera ahd, 8 kanālu videonovērošanas sistēmas, anran vrr, 1080p poe videonovērošanas, anran kamera, ios novērošanas kamera, kameras video, camara ip.

€28.55
  • Pieejams
  • w4112


  • Uzstādīšana: Normāls
  • Zīmola Nosaukums: anran
  • Izejas Jauda Audio: NAV
  • UZMANĪBU: 3.6 mm
  • Atbalstītās Operētājsistēmas: No
  • Objektīvs (mm): 3.6 mm
  • Sensors: CMOS
  • Modeļa Numurs: ANRAN AHD Kamera
  • Fokusa Garums: 3.6 mm
  • Skatīšanās Leņķis : 85°
  • Tehnoloģija: Infrasarkano
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: CE
  • Stils: Bullet Kamera
  • Savienojumi: Slēgtās Sistēmas/CCTV Vadu
  • Video Kompresijas Formāts: H. 264
  • Sensors Zīmols: Citi

ANRAN Analog HD Sistēma

Piezīme:

Kameras neietver strāvas Adapteri un BNC kabeļi pēc noklusējuma.Jūs varat izvēlēties, lai iegādātos tās iespējas.Kameras neietver strāvas Adapteri un BNC kabeļi pēc noklusējuma.Jūs varat izvēlēties, lai iegādātos tās iespējas. · 1080P AHD Kamera = (1x 1080P AHD Kamera) · Ar Strāvas Adapteri = (1x 1080P AHD Kamera + 12V 1A Barošanas Adapteri) · Ar BNC Kabeli = (1x 1080P AHD Kamera + 1x 18m BNC Kabeli) · Ar Adapteri un BNC = (1x 1080P AHD Kamera + 12V 1A Barošanas Adapteri + 18m BNC Kabeli)

Iepakojums iekļauti:

· 1x AHD Kamera · 1x Pack Skrūves

Apskats :

· Augstas kvalitātes CMOS Sensoru ar jaunākajām tehnoloģijām · IR jāstrādā ar AHD DVR !!!! · Labākā izvēle projekts rekonstrukcijai. · Jūs varat uzlabot veco analogo drošības sistēmu, lai FHD vai HD kameras, nemainot kabeli, maršrutiem. · AHD (Analog Augstas Izšķirtspējas), kas ir jauns video formāts, pastiprinātas CVBS (KOMĒTA*) & HD video pārraide. · HD AHD kamera ir vairāk nekā koaksiālie-vadu analogās HD video pārraides standarts, · Ļaujot tālsatiksmes HD pārraide par zemākām izmaksām, lai izpildītu prasības attiecībā komplekss un liels uzstādīšana.

1080P Analog HD Video Izšķirtspēja

Augstas izšķirtspējas 1080P Analog HD Kamera nodrošina, jūs varat saņemt patiesu krāsu attēlu no novērošanas vietas.

Lielisks ūdensizturīgs veiktspēju

Piemērota iekštelpu un āra lietošanai , visiem laika apstākļiem vides programmas

Smart IS-Cut Day&Night Vision

Aprīkots ar 36 ir Led, fotokamera nodrošina skaidru 120ft(40 metri) night vision ar vienādu apgaismojumu, zemu enerģijas patēriņu un ilgu darbmūžu.

Bagāts lietojumu scenāriju

Savienojuma metode

Detalizēti:

PIRCĒJAM PAZIŅOJUMS

Novēlu jums laimīgu iepirkšanos!

Sūtījumu

1. Parasti, mēs nosūtīt preces ar 1-3 darba dienām, pēc jūsu maksājumu ir apstiprinājusi www.ogredogs.lv. 2. Ja jūs izvēlaties express sūtījumu, un jūsu adrese ir definēta kā poligons ar Fedex /DHL, jums būs nepieciešams maksāt papildus $30 tālvadības piegādes maksa.Vai, lūdzu, dodiet mums jaunu citu adresi, kas nav tālvadības pulti.Attālā rajonā pārbaudīt, izmantojot link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Ja jums ir jebkādas izmaiņas par pasūtījumu, lūdzu, atstājiet ziņu pasūtījuma. 4. Lūdzu, pārbaudiet savu adresi un kontaktu skaits ir tiesības, it īpaši, pārbaudiet, pasta indekss un pilsēta ir precīza informācija ,citādi jūsu sūtījumu nebūs kuģis ārā.

Garantijas laiks

Vienu gadu garantija uz visiem produktiem, jebkuru vienību, kas pierāda, bojātu laikā garantijas validācijas periodā, tiks remontēta bez maksas daļas vai aizstāj.Lietotājs ir atbildīgs par visu pārvadājumu maksas .Garantija neattiecas uz jebkādiem nejaušiem, gadījuma vai izrietošiem zaudējumiem, kas rodas no izmantošanas.

Atsauksmes&Reitings

Mēs novērtējam jūsu biznesu ievērojami.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums Pozitīvas atsauksmes un 5 Zvaigžņu vērtējumu.Jūsu atzīšanu, kas dos mums vairāk pārliecināti, lai attīstītu mūsu biznesu un kalpot jums labāk.Ja jūs neesat apmierināts ar jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, komunikācijas, ir daudz efektīvāk nekā atverot strīdu.Mūsu klientu servisa un tehniskā atbalsta darīsim visu iespējamo, lai piedāvāt jums apmierināts risinājumu.

Par ANRAN

Mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības visi laipni gaidīti !Jo vairāk jūs pērkat, jo lielāka atlaides jūs saņemsiet !Jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai iegūtu plašāku atlasi !



Pitnik 1
2020-11-04
3/5
I bought a camera for a system of 2 cameras. To the cameras themselves there are no questions yet, they work for their money. But the registrar's block works disgusting. The application is constantly buggy, resets the alarm settings by mail, hangs, you have to restart the system completely. I took without a hard drive, I decided to buy it on the spot with a guarantee. As a result, no disk is defined, it can not record. The application constantly hangs, brakes. The image quality from the very beginning is ripples. I bought new wires, it became better, but I think that the problem in the recorder block. I talked to the seller many times, but there are no decisions.
Kimmiej Beertje
2020-11-18
5/5
Additional camera literally flew. Thank you

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti