Tagi: homlif 5d diy, nelabvēlīgu sienas uzlīmes, 3d metāla sienu paneļu, ādas panelis, lentes sienas uzlīmes, 3 d tapetes plaknes, arcade sienas uzlīmes, custom tapetes, 3d stereoskopiskās izkalt, neausta tapetes, custom tapetes, 3d stereoskopiskās reljefs pūķis.

€30.53
  • Pieejams
  • w41018


  • Stils: Eiropa
  • Materiāls: PVC
  • Scenāriji: SIENAS
  • Specifikācija: Single-piece Package
  • Tēma: anotācija
  • Klasifikācijas: Sienas
  • raksts: Plaknes Sienas Uzlīme
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Iezīmes: Iespiests Raksts ar 3D Efektu

Jāizlasa:

Tapešu līme nav iekļauti, bet var iegādāties no jūsu vietējā datortehnikas veikalā.

Krāsu toņi var mainīties atkarībā no apgaismojuma telpā, bildes uz sienas ir tikai atsaucei.

Lai izvairītos no krāsu toni starpība uz sienas, lai vienā laikā, lai pārliecinātos, ka tie ir no tās pašas partijas/partiju.

Labāk IEGĀDĀTIES VĒL VIENU ROLL gadījumā papildus atkritumu, un to var uzturēt kā izņēmums izmantot.

Materiāls: Papīrs atpakaļ vinila tapetes, mazgājams.

Izmērs: 0.53 m x 10m ar skaitītāju 32.8 ft x 1.73 pēdu pēc pēdas

Uzstādīšana: Līmēšanu: ielīmējiet sienas un tapetes Plašāku informāciju, lūdzu, meklējiet "kā uzstādīt fona attēlu" youtube

Tapešu līme nav iekļauti, bet var iegādāties no jūsu vietējā datortehnikas veikalā.

LŪDZU, ŅEMIET vērā: Krāsu Toņi var atšķirties, ņemot vērā dažādos apgaismojuma telpā

Svars: 1.5 kg/ S et /Roll

Kad jūs pirkt vairāk nekā 5 ruļļos,daudzās valstīs,Mēs varētu piedāvāt jums bezmaksas piegāde ar DHL vai Fedex.

Paziņojums:

1. Kad jūs veicat pasūtījumu, lūdzu, piezīmi savu iecienītāko produkta krāsa zem pasūtījuma, citādi mēs kuģis krāsu pēc nejaušības principa.

2. Tur nav nekādas līmes vai pastas, pulvera uz muguras Tapetes, Tas nav pašlīmējošas tapetes.Lūdzu, sagatavojiet līmi vai pastas, pulvera pirms norīkošanas tapetes.

3. Klienti no Brazīlijas vēlētos, lai kuģis ar express, Lūdzu, sniedziet man jūsu CPF vai CNPJ Nē.zem pasūtījuma!

Instrukcijas:

1.Pārliecinieties, ka jums ir pareizs līmi ielīmēt darbu.Dažus dokumentus, piemēram, vinila atbalsta vai viegls, prasa īpašu ielīmēt.

2. Samaisa tapetes pastas, kas nāk kā pulveris atsevišķā spainī pirms ielejot to kausu vai rullīšu renes, jums būs izmantot, lai darbu.Maisa labi, ar maisot stick, lai novērstu visas gabalos, bet ne tik labi, ka jūs likts daudz gaisa, samaisa.

3.Ielej šķidro līmi tieši spaini vai rullīšu paplātes.

4.Gulēja sloksnes tapetes - jau sagriezts pēc izmēra, modeļa pusi uz leju - uz ilgu, līdzenas, sausas, tabulā (tabula paradis palikt sausa garām).Ļaujiet viena gala papīra kritiens pār galda malas.

5.Izmantot ielīmējiet otu vai krāsotāju rullīti piemērot paste, lai arī puse no papīra, kas joprojām stāv uz galda, kas ir pārliecināts, lai segtu katru collu.

6.Reizes sadaļā jūs tikai ielīmēts vairāk uz sevi, un bīdiet sausā sadaļā grāmata uz galda.Pieteikties ielīmēt.

7.Reizes nākamo sadaļu uz sevi, pēc tam reizes divas puses pret otru, un būt ļoti uzmanīgiem, lai locījuma papīra.Šo procesu sauc par " rezervācijas.' Rezervācijas saglabā papīra mitra, pastas no dribbling uz grīdas un ielīmēt virsmu tīru.

8.Iestatiet papīra malā tīras vietas, kas paredzētas ne vairāk kā 5 minūtes pirms karājas to.

9.Būt tīrs ķēms: tiklīdz katras sloksnes tapetes ir rezervējis un atmatā, izmantojiet tīru, mitru sūkli, lai attīrītu galdu, - bet nav apnikt, lai sausas virsmas.Darīt pat, ja jūs gatavojas, lai ielīmētu vairākiem gabaliem, pirms jūs pakārt viņus; jūs vēlaties saņemt līmi pie galda, pirms tā ir nožuvusi.

Maksājuma

Mēs varam pieņemt, Western Union, Moneybooker, Kredītkartes, Qiwi Maku,Bankas Pārskaitījumu.

Jūs varat izmantot šāda veida debeta vai kredītkartes maksāt ar paypal: Visia MasterCard UnionPay American Express Atklāt

Piezīmes Savienības maksāt karte: Paypal Atbalsta lokāli izdoto UnionPay debetkartes vai kredītkartes, kas sākas ar "62".Pirms veicat maksājumu ar jūsu UnionPay kartes,lūdzu, sazinieties ar savu kartes izsniedzēju, lai ļautu tiešsaistes maksājuma pakalpojums, ka kartes.

Piegāde Jūsu pasūtījums tiks nosūtīti ietvaros pārkraušanas laiks ar sekošanas numuru.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai ātrāk kuģniecības ja jums steidzami ir nepieciešama zemes gabala.Tur var būt vairāk vai mazāk kavēšanos, kā Tas ir aizjūras iepirkšanās,lūdzu, apsveriet savu dekoru laika nav, termiņš

Atgriež pārliecinieties, vai atsevišķu oriģinālā iepakojumā preci nav atvērts, tāpēc, ka to var pārdot.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai risinājums, ja esat saņēmis nepilnīgu vai nepareizu preci.

Sazinieties ar Mums, Lūdzu, sazinieties ar mums, lai uzzinātu par objektu, ja jums ir kādi jautājumi jautājums.Tas būtu ļoti appreciated, ja jūs varat pateikt mums savu ideju par objektu, jūs saņēmāt laimīgs, vai nav laimīgs.Vairumtirgotājs vai izplatītāji ir apsveicama pārdot mūsu ovoin tapetes.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti