Tagi: sjcam 7000, gadījumā gopro9, fpv daļas, lampas gopro 7, gopro 8 varonis, cena gopro hero 5, gopro, panelis sjcam sj8 pro, dūkoņa profesional, eken rokturis.

€17.47 €22.99
  • Pieejams
  • w40065


  • Fit: Gopro Hero 7 6 5 4 3
  • Modeļa Numurs: HSW12A
  • Materiāls: ABS
  • Saderīgs Action Camera Brand: SJCAM
  • Veids: Darbības Kameru Piederumi Komplekti
  • Zīmola Nosaukums: Husiway
  • Komplektā: Komplektā 5

Atšķirība komplekti: 12A-Normāls taisni monopod + Lielās Savākšanas kaste 12B : Krāsains Monopod + Lielās Savākšanas kaste 12C: Trīs ceļu Monopod + Lielās Savākšanas kaste 12.D: Normāli taisni monopod (Nav Liels Savākšanas kastē) 12E: Krāsains Monopod (Nav Liels Savākšanas kastē) 12F: Trīs ceļu M onopod (Nav Liels Savākšanas kastē) 12K: Augstas kvalitātes daudzfunkciju Monopod + Lielās Savākšanas kastē, Kas ir kastē: 1 x Kopējo Monopod par 12A / 12.D vai 1 x Krāsains elastīgu monopod par 12B / 12E vai 1 x Trīs ceļu monopod par 12C / 12F vai 1 x Augstas kvalitātes daudzfunkciju Monopod par 12K 1 x Liela Izmēra Savākšanas kastīte 12A / 12B / 12C / 12K-1 x Kastveida Ķermeņa Siksnas 1 x Elastīga, Regulējama Galvas Siksna 2 x J-Āķa Sprādzi 1 x Plastmasas Atslēgu 1 x Velosipēdu Roll Bar mount ar trīs-ceļu roku, 1 x 360 Grādu Rotācijas Rokas Mount 1 x Tālruņa Turētājs 1 x Elastīgu Statīva 2 x Melnas Sprādzes Pamata Stiprinājums 2 x Skrūves skrūves 1 x 360 grādu Rotācijas Ātri Atbrīvot Skava 2 x Izliektu Virsmu, Stiprinājumi 2 x Līdzenas Virsmas Stiprinājumu 5 x Līmi Spilventiņi Izliektu Mount 5x Līmi Kluči Flat Mount 1 x piesūceknis 1 x Helmet Strap Mount 12 x Anti-miglas interts 2 x Black Statīva stiprinājuma Adapteris 1 x Peldošs Sūklis 1 x Peldošs Bobber ar Siksniņu un Skrūves 1 x Jostu, Gopro Kameras Tālvadības 1 x 1/4 collu tilta adapteri 1 x Nylong Savākšanas Maiss 1 x Kamera Drošības Piesiet Atslēga ar 3M Uzlīmi PS: jūs varat saņemt nerūsējošā tērauda Anti-zaudējumu virves kā dāvanu.Un, ja jūs varat iegūt arī turpmāk priekšmetus, kā dāvanu, ja jūs pērkat komplektu 12K: 1 x Tālruņa tālvadības pults klips, 1 x Papildu Mini Statīvs, Pievērsiet uzmanību: 1) Mūsu produkti ir firmas "Husiway"(ne Gopro zīmolu), bet viņi fit labi, par Gopro un citu Sporta Kameras. 2) kameras un ūdensizturīgs korpuss nav iekļauti šajā komplekts Šis komplekts ietver visu, kas jums faktiskās vajadzības.Piederumi šī komplekta piemērots Gopro Hero 6 Sesijas Varonis 8 7 6 5 Black Edition, Osmo Darbības Varonis 4, 3 SJCAM, Xiaomi Yi 4K un citu Sporta Kameras

Kāpēc izvēlēties mūs?

• Konkurētspējīgu produktu un cenu - Mēs strādājām uz kameras un piederumi gadus , mums ir pieredzējuši un cena ir konkurētspējīga.

• Augsta kvalitāte - Mēs esam OEM piegādātājs, kas par daudziem Top zīmolu EUR, Amerikā,Austrālijā un tā tālāk.Mūsu produkti ir pārdošanas Wal-mart dažās aizjūras Valstīm.Mēs koncentrēties uz kvalitāti, un mēs to turpināsim . • Ātru piegādi - Mēs esam pārdevuši desmitiem tūkstošu kopas uz platformas, mēs esam pieredzējuši labāko kuģniecības veids, lai jūsu Valstis.

Laimīgs iepirkšanās Husiway veikalā!!

Mēs pieņemam Alipay, West Union, DARĪJUMA,TT, kredītkaršu un citu www.ogredogs.lv atbalsta Maksājumu veidā.Ja jums ir kādas problēmas maksājumu, Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, Mēs mēģiniet vislabāk, lai palīdzētu jums. 1, zemes gabals tiks sakārtotas vienā darba dienā pēc maksājuma saņemšanas pārbauda www.ogredogs.lv(izņemot Ķīniešu festivāls). 2, Lūdzu, pārliecinieties, vai saņēmējs ir piegādes dati ir pareizi, ja pasūtījuma.Krievijas klientiem būs jānorāda pilns vārds, uzvārds(Nosaukums/otrais vārds/Uzvārds). 3. Piegādes laiks, lai katrā Valstī būs atšķirīgs bāzes desitnation post office.Parasti galamērķa custom house atbrīvot kravu bez problēmām.Tomēr, Ja jūsu custom house ir nepieciešams datnes, lai padarītu atmuitošanu,lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums laiks, mēs palīdzēsim ar jums. 1) Mēs piedāvājam 12 mēnešu Garantija attiecībā uz visiem produktiem mūsu Veikalā. 2), Mēs testē katru vienību, pirms nosūtīšanas.Bet, ja jums joprojām ir saņēmis nekvalitatīvu preci, lūdzu sazināties ar mums 7 dienu paku saņemšanas, mēs nosūtīt nomaiņa, lai jūs. 3) Ja prece ir bojāta 7 dienu laikā, mēs nosūtīt nomaiņa par brīvu.Ja tas ir bojāts 1 mēneša laikā, kas mums nesīs viens veids, piegādes maksa no garantijas laiks, lai sūtīt bezmaksas produktus.Ja prece ir bojāta, - pēc 1 mēneša laikā, kas saņem, jūs joprojām varat sūtīt preci atpakaļ warrenty, bet pircējam ir jāmaksā visiem papildus piegādes maksa. (Pievērsiet uzmanību: Garantija nebūs izpildē, ja prece ir bojāta, jo lietotāja nepareizas izmantošanas veids) 1,Jūsu satisfication ar mūsu produktu un pakalpojumu ir mūsu prioritāte.Ja jums ir kādas problēmas, tās produktiem, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums sākumā,bet neatstāj sliktu atsauksmi.Mēs jums atrisināt problēmu ar jums.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, Tas būs liels pateicīgi, ja jūs varat mums 5 star ar labas atsauksmes. 2,Tas būs pateicīgi, ja jūs varat pievienot savu veikalu vai preci savā "Mana Izlase" saraksta, ja jums patīk mūsu produktiem.



S Lookabaugh
2020-08-19
4/5
Papshu09
2021-01-02
5/5
Fast shipping. Everything is perfectly packed, corresponds to the description. Ordered as a gift-everyone is satisfied
Globaby77
2020-10-14
3/5
Fit also for GoPro8. And nowhere wa mentioned about the quality of briefcase in which it was. And that briefcase is horrible.
Billperry
2020-08-22
5/5
ok

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti