Tagi: smartwatch, reloj smartwatch, smartwach sieviete, iwow26, smart skatīties, vīriešiem skatīties, fitbit skatīties, s8 zgpax, fk88, amaizfit gts 2.

€21.02 €32.35
  • Pieejams
  • w39875


  • Atpakaļskata Kamera: 8MP
  • Vairāki Zvani: Jā
  • Tīkla Režīms: 4G
  • Akumulatora kapacitāte: >450mAh
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • ROM: 16GB
  • Veids: Uz Rokas
  • Sistēma: Android Valkā
  • Mehānisms: Jā
  • Zīmola Nosaukums: ZGPAX
  • Valodas: angļu
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Funkcijas: Passometer
  • Sertifikācija: NAV
  • SIM Karte Pieejama: Jā
  • GPS: Jā
  • Operatīvā ATMIŅA: 2GB
  • Ūdensizturīgs Pakāpe: Profesionālās Ūdensizturīgs

TICWRIS GTS Smart Skatīties,1.3 collu Sazinieties Sn IP68 Ūdensnecaurlaidīga Iebūvēts Termometrs Peeter ar Miega Monitors Sporta

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Pārsniegs jūsu cerības:ar 1. 3 Collu lielu Sazinieties ar sn, kas ļauj jums izprast jūsu veselību vairāk intuitīvi, parādot savu sporta dati spilgti un tādā veidā, kas ir viegli saprast.Atbilst IP68 ūdens Standarta prasībām, tas TICWRIS smartwatch arī ļauj jums izvairīties no nepatikšanas, peldoties vai strādā ārpus reitinga

Aizsargātu & kontrolēt savu veselību:Mūsu TICWRIS darbības skatīties ietver ķekars jaunas funkcijas, tostarp:mūzika kontrole, pat Stresa apmācību.Padarot to vairāk nekā tikai veselības dienesta Ar iebūvētu Termometru Ierakstu Reālā Laikā Ķermeņa

Affordable & Funkcionālo:tāpat Kā lielākā daļa tradicionālo veselības trackers, TICWRIS Smart Tracker varat kontrolēt jūsu darbības, kalorijas nodedzinātas, sporta nobraukumu, un miega kvalitāte statusa 24 stundas dienā, vienlaikus sinhronizēšana ar mūsu VeryFitPro app.Ierīci var arī baudīt līdz 10 dienām akumulatoru dzīves par pilnu maksu.

Zvani un ziņu paziņojumu:Saņemt un lasīt SMS ziņojumiem un SNS paziņojumi tieši uz jūsu ierīci (ieskaitot Facebook, twitter, WhatsApp, LinkedIn un Instagram).jūs pat varat piekārt ienākošos zvanus tieši no jūsu rokas

Smart Skatīties saderība:"VeryFitPro" paredz, ka Android OS 4. 0 vai iOS 8. 0 un vairāk vai Bluetooth 4. 0 un vairāk piemērots viedtālruņiem tikai.

Zīmols:TICWRIS

Modelis:GTS

Skatīties Lieta Materiāls: Plastmasas

Pulksteņu Siksniņas Materiāls:Silikons

Atbalsta sistēma:Iepriekš iOS 9.0 un Android 5.1

Kontakta Veids:Pilna Kontakta sn (vienā punktā)

Akumulators:160mAh

Baterijas tips:Polimēru baterija

Gaidīšanas Laiks Gaidīšanas: 20 dienas katru Dienu, izmantojot laiks:apmēram 5 dienas

Displejs un izskatu

Displeja Izmērs:1.3 collas

Sn tips:TFT

Izšķirtspēja:240*240

krāsa:melna

Materiāls:Stikls + silikona

Iepakojuma Saturs:

1 * smartwatch

1 * USB Lādētāja

1 * Aizsardzības plēves

1 * lietošanas pamācība

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.ogredogs.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.ogredogs.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti