Tagi: mayfly nimfa, mākslīgā lidot, lures lidot riverruns, koka kastes lidot, flash lidot, savienota ēsmu komplekts, lure rattlin, lidot forele, lidot lures kaste, veste sausā lidot.

€9.93
  • Pieejams
  • w3823


  • Kategorijas: Viltus Lure
  • Veids: Mākslīgo Ēsmu
  • Zīmola Nosaukums: Aventik
  • Pozīcija: straume

2016. gada Labāko Pārdošanas Riverruns Reāli Lido Mayfly Sausās Mušas Sortimentu, Forele Lido 4 Krāsas Ar Fly Box Funkcija: Lidot zvejas reāli lido, Ja jūs pirkt mūsu lido, jūs saņemsiet 4 krāsu viena izmēra mušas, kopā 4 mušas, Mums ir 2 dažādas paketes stilu, jūs varat izvēlēties, ko vēlaties.Apraksts: Četri dabas krāsas djetinnja, gaiši dzeltena, oranža un dzeltena, izmērs #10, #12 un #14. Roku darbs ar Eiropas lidot zvejas speciālists ar augstāko standartu.Lepni no Ziemeļiem Eiropā.Materiāls: Spārni ir elastīgs, caurspīdīgs, ūdensizturīgs, un UV izturīgs.Struktūrām, kas ir mīksts un mikro dobi struktūru, saglabājot lidot uz virsmas.Augsto tehnoloģiju UV integrētas struktūras sniedz pilna spektra fluorescences un zivju piesaiste.Visām ķermeņa daļām ir videi draudzīgs.Šeit mēs pārdot četras mušas četras dažādas krāsas vienā lielums iepakots super pārredzamu un super slim lidot kārba ar 6 nodalījumiem un magnētisko pamatni.

Iepakojuma materiāls: Ar super kvalitāti, ABS, super pārredzamu un super slim dizains kārba ar 6 nodalījumiem un magnētisko spilventiņu apakšā.(185×96 ×13 mm /7.3 x 3,8 x 0.5 cm).Kaste vien ir vērts vairāk nekā USD10.

Jūs varat izvēlēties, ko jūs llike.

Piegāde: vienums tiks nosūtīta uz jums 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Asv Valsts sūtījumu: Piegāde tiek piedāvātas e-Paciņa no Ķīnas, un jūs saņemsiet pakešu aptuveni 7-15 darba dienā, dažreiz tas prasīs nedaudz ilgāku laiku.Visā pasaulē Sūtījumu: Mēs kuģis ar Ķīnu pastu, tas var aizņemt vairāk laika, pirms jūs nokļūt objektu, kas parasti ir sūtījumu visā pasaulē notiks no 18 līdz 35 darba dienu laikā.Mēs arī var piedāvāt express post DHL, FedEx un EMS, kas ir ātrāk un būs nepieciešamas vairākas dienas, bet izmaksas ir $20 vairāk vai augstāka.Ja jums ir steidzami, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs sniegsim jums pieņemamu piegādes maksa.Mēs nosūtīt izsekošanas nē.jums pēc tam, kad sūta savas preces, lai jūs varētu izsekot sūtījumu, un zināt, kad jūs varat saņemt savu preci.Kombinētā piegāde: Lai saglabātu kuģniecības izmaksas, jums ir ieteicams, lai dažādas preces un norēķināties ar vienu maksājumu.Ja jūs vēlētos, lai vairāk pasūtījumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums par iespējamo atlaidi kuģniecības izmaksas.Paldies par jūsu veida uzticību.Atgriešanās apraksts: 1. Trīs mēnešu garantija tiek nodrošināta. 2. Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas sedz pircējs. 3. Lūdzu atgriezt 7 dienu laikā, saņemot preci, ja prece ir bojāta, mēs tiks aizstāts ar jaunu. 4. Mēs pieņemam tikai neizmantoto preces, kuras ir labā stāvoklī.Lūdzu atstājiet mums 5 zvaigžņu atsauksmes.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, un mēs atrisināt problēmu uzreiz.Ir laba diena!



Leonnixander
2020-11-11
5/5
Unbelievably good recreations of the real mayfly. Very very happy with product but delivery times very poor
G S1stem
2021-01-08
5/5
Realistic). Let's see.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti