Tagi: statora triumfs, rokas pulkstenis, aizstāt pulksteņi iekārtas, ķēdes skatīties, gaisa kuģa skatīties, jaunums skaļrunis, kaste kabatas pulkstenis, 12 tīkla slots skatīties kaste, doterra displeja apvalks, kaste skatīties.

€4.33 €6.87
  • Pieejams
  • w3788


  • Materiāls: Ādas
  • Zīmola Nosaukums: JOCESTYLE
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Produkta Funkcijas: Skatīties Kaste
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas
  • Modeļa Numurs: Skatīties Kaste

produkta apraksts:

Augstas kvalitātes vīriešu skatīties kaste

Ideāli piemērots dekorēšanas jūsu skatīties un mājas piederumus

Ādas-made skatīties rāda, uzglabāšanas kaste

Skaisti amatniecības un gluda

Caurspīdīgs stikls logu

Gludi atvērts viru vāciņu

Piemērots dažādu atomu pulksteņi ar izņemamu spilveni

Tīru savu mīļāko skatīties vai rotaslietas

Kopējais skaits pulksteņi: pēc izvēles

Krāsa: Melna

Izskats Materiāls: PU āda

Interjera materiāls: pearl vilnas oderi

skatīties kārba*1

Mēs esam gatavi piedāvāt jums augstākās kvalitātes preces ar labāko pakalpojumu ,tas būs ļoti appreciated, ja jūs atstāt savu pozitīvas atsauksmes .Ja jūs neesat pilnīgi apmierināti,lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai uzsākt strīdu.Paldies!

1、Ķīna Post Parasto sīkpaku Plus: Bezmaksas Piegāde,bet Nav sekošanas informāciju un Garāks gaidīšanas laiks(apmēram 30-45 dienas) 2、Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts: Maksas maz,ar sekošanas informāciju un 25-35 dienām gaidīšanas laiks. 3、Ja jums tā ir nepieciešama steidzami, pls sazinieties ar mani, pirms jūs izvēlēties, DHL, vai EMS.Ir skaidrs, pirms jūs veicat izvēli un Laipni lūgti manā veikalā vēlreiz.

1、Kā par vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības?Vairumtirdzniecības un dropshiping ir gan apsveicama.Ja jūs vieta beztaras pasūtījumiem, vairāk atlaižu, pēc sazinieties ar mani.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 2、, Kur ir mana produkta tagad?Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par savu sekošanas informāciju, dažreiz tas aizņem ilgāku laiku, nekā jūs gaidīts, jo tas ir starptautisks bizness, mums ir nepieciešams vairāk laika, lai nodzēstu Pasūtījuma.Paldies par jūsu laipni sapratni jau iepriekš!Mēs kuģis savu produktu noteikti 1-5 darba dienu laikā tajā brīdī, kad jūs pabeigt maksājumu 3、, Kā iegūt vairāk atlaidi?Mums ir dažādas aktivitātes mēnesī.Jūs varat nokļūt manu veikalu, lai iegūtu plašāku informāciju un saņemt savu ekskluzīvo kuponu.Noklikšķiniet uz saites zemāk, lai iegūtu vairāk atlaides: Ieteikums: Kad laist rīkojumu, pabeigt to pusstundu, lai mēs varētu nosūtīt to jums pirmo reizi.



Sphrcarleton
2020-08-18
5/5
Boîte de bonne qualité comme les photos ! Seul hic le verre du dessus étais casser
Tatarin Ruslan 72
2020-09-02
5/5
great... i will order more of the same
Mobley Da Shiit
2020-11-06
1/5
The seller just took and cheated said he sent the goods and then wildly apologized Oh sorry I mixed up the address

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti