Tagi: nulles remov, advanced systemcare alternatīvas, no nulles, 3 papildu ierīce, auto aprūpe, AUTO APRŪPE, advanced systemcare 1, advanced system care 9 4, wurth, iobit advanced systemcare antivirus.

€10.28 €13.18
  • Pieejams
  • w37269


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Papildu Ultraskaņas Grauzēju Atvairot Sistēmas Superior Grauzēju Repeller, Uzlabot Elektronisko Ultraskaņas Vāvere Atbaidīšanas Kontaktdakšu, [Veltīts Grauzēju Atvairot]:Atšķirībā no citiem kaitēkļu repeller tirgū, mūsu ultraskaņas peli repelents ir paredzēti, lai mērķa peles, žurkas, vāveres un citi grauzēji.Peles kontroli, kas iegūs labākais rezultāts, izmantojot mūsu produktu.

[Dvīņu Režīmā]:Ultraskaņas grauzēju atbaidīšanas izmanto jaunāko viedo mikroshēmu un tas ir divas režīmā.Dažādos režīmos izdala dažādas skaņas viļņi.Skaņas viļņi no pelēm atbaidīšanas stimulēs peles tory sistēma un smadzenes.Peles, žurkas, vāveres un citi grauzēji nevar stāvēt skaņas tā, ka tie atstās jūsu mājās.

[100% Drošs Cilvēkiem un Mājdzīvniekiem]:Ne ķimikālijas, ne nogalinot.Šis ultraskaņas pelēm repelents ir izgatavots no ABS liesmu slāpējošs materiāls, izturīgs un videi draudzīgs.Tas nerada kaitējumu jūsu bērni un mājdzīvnieki.Un tas nebūs nogalināt šos dzīvniekus, tikai ļaujiet viņiem izkļūt no mājas.

[Wide Efektīvu Pārklājuma]:efektīva klāstu mūsu pelēm repeller ir 155000 kvadrātveida collas.Tas ir plaši izmanto guļamistabas, virtuves, angāri, noliktavas, biroji, viesnīcas utt.Mēs iesakām, ka jums instalēt grauzēju repeller katrai telpai, jo ultraskaņa nevar iekļūt sienām un cietas vielas.

Darīt sīkie grauzēji uzbrukt jūsu mājām, noliktavas, veikala vai biroja telpas pastāvīgi?Darīt vāveres bite vadi jūsu mājās?Nav problēmu, mēs esam gatavi piedāvāt jums inovatīvs izgudrojums, lai cīnītos ar tiem----ultraskaņas peli atgrūž.Grauzēju repeller izstaro ultraskaņas viļņus dažādās frekvencēs, kas var vadīt grauzējiem prom.Ierīci var novietot jebkurā telpā, un tas nedrīkst lietot apreibinošas vielas darba laikā.

Produkta Specifikācijas:

Materiāls: plastmasa

krāsa:melna

Drošības aprīkojums: iebūvēta izturīga tvertne

Ieejas Frekvence : 25-65kHz

Ieejas Spriegums: 90V-250V

Jauda: 4-6W

Izmērs:92 * 73 * 6m

Darbības Temperatūra: -15 Pēc Celsija -60 Pēc Celsija

Perating Temperatūra :-10 Pēc Celsija ~60 Celsija

Darbības Mitrums: mazāk par vienlīdzīgu 85%RH

Perating Mitrums: mazāk par vienlīdzīgu 85%RH

Silts Uzvednē:

1.Lūdzu, ņemiet attālumā no paklāju, aizkaru un kādu skaņu absorbējošu materiālu, kas var samazināt ietekmi kaitēkļu repeller.

2.Ultraskaņas grauzēju atbaidīšanas ir divas režīmā:Režīmā 1(dzeltenā gaisma lēni mirgo), Režīmā 2(sarkana un dzeltena gaismas mirgo pārmaiņus).Mēs nevaram dzirdēt Režīms 1, bet Mode 2 var sadzirdēt cilvēka auss.Ieteicams izmantot Režīmu 2, kad neviens nav mājās.

3.Nelietojiet spēcīgus šķīdinātājus, ūdeni vai mitru drāniņu, lai notīrītu grauzēju atbaidīšanas.

Plug Type: MUMS Kontaktdakšu, tas piemēro, Kanāda, Indija, Japāna, Meksika, Taizeme, Taivāna, asv, Filipīnas un tā tālāk.

Iepakojuma Saturs:

1 * Grauzēju Repeller

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti