Tagi: rollon 100 ml, rollon pudeli veltnis, pote rollon, stikla veltnis, sarkanā rollon, rullīšu bottl, rollon 10 ml gadījumā, rollon stikla pudeles, rollon, daudz rollon 10ml.

€47.18 €49.66
  • Pieejams
  • w35838


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: 5236
  • Zīmola Nosaukums: StarDu Iepakošanas
  • Izmērs: 10ml
  • Vienuma Tips: Atkārtoti Uzpildāmas Pudeles

10ml zelta/sudrabaini roll uz smaržu pudeles, 10cc ēteriskās eļļas rollon pudeles, perlamutra-spīdumu rullīšu stikla traukā

Īpatnības:

Ideāls ēteriskās eļļas, smaržas, eļļas vai citu šķidrumu.

Drošu, ērtu un drošu iepakojumu.

Ideāli piemērots ceļošanai un ērti iekļaujas jūsu maku.

100% Pavisam jaunu un Augstas kvalitātes

Materiāls: Stikls,Nerūsējošais Tērauds

11357

Piezīme:

Lūdzu, saprast, jo gaismas stariem vai datora displeju atšķirību, tāpēc I nevaru garantēt, fotogrāfijas un reālā krāsa ir 100% vienādi.

Atsauksmes

Mūsu panākumi ir atkarīgi no jūsu apmierinātību, tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, mēs būsim ļoti appreciated, ja jūs varat darīt pozitīvas atsauksmes, lai mums pēc tam, kad jūs saņemsiet apmierināts produktiem, paldies ļoti daudz!!

koncentrēties uz iepakojuma, tvertnes, kosmētika, smaržas, ēteriskās eļļas, serums, zāļu, pārtikas produktu, uzglabāšanas izmantot.Laipni lūdzam apmeklēt mūsu mājas lapu, lai redzētu citus objektus.

Mums ir vairāk ēteriskās eļļas pudeles, lūdzu, skatiet zemāk saites.

11357 1, Logo var būt drukāts uz pudeli, pamatojoties uz 500pcs uz 2. krāsa, Mēs varam pielāgot pudeles, kā jūsu dizaina vai parauga.Ekspress piegādes.koncentrēties uz iepakojuma, tvertnes, kosmētika, smaržas, ēteriskās eļļas, serums, zāļu, pārtikas produktu, uzglabāšanas izmantot.Laipni lūdzam apmeklēt mūsu mājas lapu, lai redzētu citus objektus.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti