Tagi: taras dabas pāva spalvām, liels spalvu karnevāls, apdare strūklas, sudraba krāsotas spalvas, apdare karnevāls, spalvas māja apdare, karnevāla dekoru puse, garo spalvu karnevāls, plūme, ilgi gaiļa spalvu.

€7.08 €7.86
  • Pieejams
  • w3565


  • DAUDZUMS: 100gab
  • Zīmola Nosaukums: ZJONES
  • raksts: Krāsoti
  • Modeļa Numurs: Gaiļa Spalvu
  • Izmantošana: Laivas/Dress/Karnevāla Apdare
  • krāsa: Krāsoti
  • Izmērs: 25-45cm
  • Materiāls: Vistas Spalvu

Vairumtirdzniecības 100gab 25-45cm Dabas Krāsoti Gailis Astes Spalvu Vistas Spalvu Strūklas Par DIY Kuģiem/Kleita/Karnevāla Partijas Apdare

Posteņa Nosaukums:Gaiļa Spalvu/Vistas Spalvas/Coque Spalvas Izmērs :25-45cm Karnevāls Spalvu Daudzums:100gab Krāsa:iespēja Izmantot:Kleita/Craft/cepures apdare

Piezīme:Sakarā ar gaismas problēma un dažādi Monitori ,attēla ļauj, lai nedaudz aberācijas.paldies !!

-Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

-Pirms jūs veicat maksājumu ,lūdzu, apstipriniet, ja jūsu saņēmēja informāciju, ir taisnība.Krievijas pircējs, lūdzu piedāvā savu vārdu un uzvārdu, lai

Sūtījumu

-Samaksa jāveic 3 dienu laikā, Ja esat veicis pasūtījumu.

Ķīna pastu Bezmaksas piegāde par atsevišķām valstīm.Ja jūs neesat izvēlieties valstīs.Lūdzu, sazinieties ar mums kuģniecības maksas.

-Ķīna pastu piegādes diena nav stabila.tas ir parasti ilgst aptuveni 25-50(izņemot gadījumus, Krievija,Brazīlija) dienas shippng .Bet dažreiz tas būs kavēšanās par 10~15days ar kādu citu iemeslu dēļ.Ja jūs nevarat atrast sekošanas informāciju, un nav saņemt paku.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atvērt strīdu.

Ja jums nepieciešams tos, uzreiz lūdzu contatact mums Express sūtījums

1. Kad jūs saņemat preci, pls pārbaudīt to ietērps ht prom, lai pārliecinātos, ka tas atbilst apraksts esat iegādājies no mums.Ja tur ir kaut kas unsatisfaid, lūdzu, sazinieties ar mums ,mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu tā, lai jums.

2. Ja prece ir bojāta,lūdzu, sazinieties ar mums laika.Visas preces ir jāatgriež to sākotnējā stāvoklī ,tad jūs varat veikt atmaksāšanu, vai maiņas preces .

3. Pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas atgriezt preci, ja sūdzība ir nepamatota .

4.ja prece ir bojāta pircēja izmantot .mēs nepieņemam atpakaļ un kompensācijas

Mūsu mērķis ir nodrošināt augsta Līmeņa Klientu Apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu.Mēs augsti novērtējam jūsu 5-ZVAIGŽŅU POZITĪVAS atsauksmes un lūdzu neatstāj negatīvas atsauksmes, neprasot palīdzību.Pateicos jums ļoti daudz, Izstāžu zāles



M Sizo2012
2020-10-15
5/5
The parcel came quickly. Everything corresponds to the description, quantity and size (there are a pair of feathers of a smaller size), without a smell. Feathers are beautiful, I order not for the first time, the goods are happy. There's a little marriage, but it's not scary. Recommend. I did not communicate with the seller.
First Girl 1
2020-08-27
5/5
Товар пришёл очень быстро (за 14 дней до Израиля). Всё соответствует описанию, количество, размер перьев немного меньше 30 см, но для меня это не важно. По поводу цвета, учитывайте что перья окрашены и цвет у перьев будет не однородный(какие-то перья будут более синие чем другие(в моем случае)). Перья без запаха, не сломанные, не покусаные. Цвет насыщенный, мне перья очень понравились. С продавцом не общалась. На телефоне они выглядят ярче.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti