Tagi: ulanzi video gaisma, godox panelis, krāsu led video gaisma, muļķības, līdaka gredzens, lampas ar gaismas diožu riņķi, andoer statīvu, selphy gredzenu gaismas, kamera vlog, skava koka.

€29.79 €45.83
  • Pieejams
  • w35273


  • Krāsu Temperatūra: Bi-3200K krāsu-5600K
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Piemērots: Live Stream/Grims/YouTube / Video/TikTok
  • Fit: Blogger
  • Sertifikācija: ROHS
  • Iepakojums: Jā
  • Zīmola Nosaukums: PULUZ

PULUZ 140.7 cm Apaļas Pamatnes Mount Desktop + 10.2 collu 26cm LED Gredzens Vlogging Video Apgaismojuma Komplekti ar Aukstu Apavu Statīvs Ball Head & Tālrunis Skava

LED Gaismas gredzens

1. LED riņķa gaisma var tikt uzstādīts uz turētāja un ņemt to visur, to var arī noņemt no statīva jebkurā laikā, pagriežot statīva galvu bumbu var 360 grādu rotējoša var brīvi, lai pielāgotu jebkurā leņķī (turētājs nav iekļauta).

2. Gredzens gaismas ir izgatavots no 80pcs enerģijas taupīšanas LED krelles, tā siltuma izkliedi ir teicama, nemainīga strāva vadīt un augstu krāsu atveidošanas, mīkstina gaismas avots un uzlabo ādas tonusu portretus, fotogrāfijas.

4. 3 krāsu apgaismojums režīmā, regulējamu spilgtumu jūsu izvēlētos,jūs varat pielāgot krāsu un spilgtumu ļoti viegli, ideāls spilgtumu var panākt, ierīkojot papildu krāsains filtri.Trīs krāsas mīksto dabīgo gaismu apgaismot savu skaistumu dažādos gadījumos.

5. USB portu var izmantot kopā ar dažādām ierīcēm, piemēram, savienot datoru uzņēmēja, portatīvo datoru, mobilo strāvas un USB lādētāju.Jums būs iespēja baudīt LED ring light jebkurā laikā bez maksas.

6. Viegls un pārnēsājamo dizains: Ērti lietot un nēsāt, ja jūs ceļojumā vai strādāt ārpus telpām utt.

7. Tālrunis skava piemērots izmērs, platums-5.7-9cm.

8. Plaša pieteikums: Tā ir plaši piemērota āra photo light, aizpildot gaismas telpās, portretu, modes, reklāmas foto, fotografēšana, video utt.

9. Kad LED riņķa gaisma ir ieslēgta, nospiediet un turiet ieslēgšanas/IZSLĒGŠANAS pogu, līdz uz indikators mirgo.Šajā laikā, ievadiet kavēšanās off režīmā, kavēšanās vienu minūti.

Gredzens LED Specifikācijas

1. Skaits krelles: 80pcs

2. Lampas biezumu modelis: 2835

3. Lampas spilgtums: 24-26lm

4. Baltās gaismas krāsu temperatūra-6500K

5. Silti balta krāsu temperatūra: 3200K

6. Jauda: 0.1 W-10 W

7. Spriegums: 5V

8. Norāda: Ra>90

9. Dimming diapazons: 1%-100%

10. Korpusa materiāls: ABS, Akrila gaismas vāciņu

11. Izmēri: ārējais diametrs 260mm.iekšējais diametrs 210mm

12. Strāvas padeve: USB pieslēgvieta strāvas avots

13. Kabeļa garums: 2m

Rakstāmgalda Mount

1. Bagāžnieka kakla rāmis, pielāgojot augstums min. 25.5 cm līdz 140.7 cm.

2. Regulējams galda mini desktop stiprinājums LED Ring Light, Rakstāmgalds Gaismas Grims.

3. Elegants un stilīgs dizains, izturīgs, viegls, pārnēsājams.

4. Viegli pārvadāt un uzstādīt; Kārta bāzes, stabilāka.

5. 1/4 collu standarta vītnes skrūvi, var savienot ar gimbal stabilizators, adapteri, pagriežot statīva galvu.

Iepakojuma Saraksts

1. LED Gredzens Video Gaismas x 1

2. Aukstā Apavu Statīvs Bumbu Vadītājs x 1

3. Rakstāmgalda Mount x 1

4. Tālrunis Skava x 1

5. Uzglabāšanas soma x 1

1. Mēs kuģis uz www.ogredogs.lv " adresi tikai.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese www.ogredogs.lv kontā ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat. 2. Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus, bezmaksas piegāde var būt tikai izsekot Ķīnā, bet nav detalizēti sekošanas informāciju jūsu valstī.Ja jūs vēlaties reģistrēts nosūtīšanas metodi, lūdzu, izvēlieties China Post Air Mail vai www.ogredogs.lv Standarta Kuģniecības kas maksā ap $2. 3. Parasti, mēs nosūtīt rīkojumu, lai jums 3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu ir apstiprinājusi www.ogredogs.lv. 4. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, izmantojot piegādes laiku vai ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums atbildēsim vienas darba dienas laikā. 5. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Šīs maksas nav iekļautas preces cenas un piegādes izmaksas.

12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

1. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums un visiem pircējiem.Lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu. 2. Mēs vienmēr piedāvājam augstas kvalitātes produktus par konkurētspējīgu cenu, un sniegt labu pakalpojumu, lai jūs. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu un ļauj jums ir laimīgs iepirkšanās pieredzi šeit.Paldies!



Pimpmommy187
2020-09-26
5/5
The goods came to Ukraine quickly, but here it was lost 2 times. Meestexpress-gavno
Den Seleznev
2020-12-17
5/5
Great ring light with a nice little table tripod,with bag ,easy to carry
Dzenturik
2020-09-10
5/5
good
Olgavaxina
2020-10-23
5/5
good
Gocha4851
2020-10-05
5/5
this works great for webcam lighting!

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti