Tagi: elektro masāža terapija, lencēm šinas, korektoru toe, lencēm kāju, bunion bezmaksas bunions, zibatmiņas diski, lencēm zobu, lencēm, šinas, roku šinas.

€5.05 €8.41
  • Pieejams
  • w32708


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: A0882
  • Dropshipping: Jā
  • Zīmola Nosaukums: YQQGD
  • Ietekme: Kaulu Aprūpe
  • Materiāls: Kokvilnas, ABS

RM17744605850347627

Motīvs:

1. AIZSARGĀ UN ATBALSTA KĀJĀM: Nodrošina aizsardzību un atbalstu, bunion šinas izmanto integrēto alumīnija lencēm sniegt pastāvīgu, maigu spiedienu uz lielā pirksta noregulēt tā, un lēni progresēšanu vai veidošanās bunions.

2. ATVIEGLO BUNION PAIN: Mazina diskomfortu un sāpes, ko izraisa bunions, Hallux Valgus un līkiem pirkstiem.Arī samazina spiedienu un iekaisumu, lai pabeigtu bunion pain relief.

3. VIEGLS UN ELPOJOŠS: Viegls un elpojošs, ar bunion šinas notiek ar frotē auduma materiāls komfortablu fit visu dienu un pat nakti.Nodrošināti ar ārēju elastīgo siksniņu, lūksne būs ne slīdēšanas, vai ķekars un viegli var valkāt ar zeķēm un lielākā daļa stilu kurpes.

4. ELASTĪGA IZMĒRIEM DER lielākajai daļai: Pilnībā regulējams, korektīvo bunion lencēm der lielākajai daļai indivīdu ērti.

5. VERSATILE: Mūsu bunion piedurknēm iezīme polsterējuma spilventiņi, kas nodrošina komfortu un stabilitāti, tajā pašā laikā.Paaugstinātas izturības audums var būt mašīna mazgā un valkāt zem zeķes vai apavus.Viņi ne tikai vairogs, lai jūsu pirkstiem, jo tie palīdz novērst plantar fasciitis pārāk.

Aizsargā un Atbalsta Toe:

Ērti, bunion šinas aizsargā un atbalsta big toe ar integrētu alumīnija lencēm.Maigi realigns pirksta lēni veidošanās un progresēšanu, bunions, vienlaikus nodrošinot sāpju mazināšanas atbalstu.

Atvieglo Bunion Pain:

Atvieglo diskomfortu un sāpes, ko izraisa bunions, Hallux Valgus un līkiem pirkstiem.Ar elpojošs šinas arī samazina spiedienu un iekaisumu, lai pabeigtu bunion pain relief.

Viegls un Elpojošs:

Veidots ar frotē auduma, elpojošs materiāls, bunion šinas ir viegls un to ir viegli valkāt zem zeķes un vairumā apavu stilu.Ērti korektīvo lencēm var valkāt visu dienu un pat nakti.

Elastīga Izmēriem Der Lielākajai Daļai:

Pilnībā regulējami, bunion šinas ērti iekļaujas lielākā daļa cilvēku bez slīdēšanu vai bunching.Ārējo siksniņa ir viegli pielāgojama un aizsargāti, izmantojot kvadrātveida fiksatoru, lai nodrošinātu perfektu nonslip fit.

Kas ir Iekļauts:

1Pair=2gab* bunion šinas kreiso un labo kāju

RM17744605850347629



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti