Tagi: augu kabatas, auto neto, neto bagāžnieka, auto rokassomu turētājs, largus bagāžnieka soma, ika uzglabāšana, zeme, neto, atv bagāžas, koleos bagāžnieka neto, soma auto neto.

€8.10 €12.47
  • Pieejams
  • w3268


  • Veids: Citi
  • Materiāla Tips: poliestera lente + mesh
  • automašīnas griestu uzglabāšana: Neto Kabatas Jumta
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts:

1,Premium Uzglabāšanas Soma: auto griestu soma ir izgatavota no augstas kvalitātes poliestera materiāla, kas ir mīksts, un tas ir aprīkots ar labu gaisa caurlaidība, un izturību.

2,divslāņu Konstrukcija: uzglabāšana maisā var uzglabāt lielus priekšmetus, gaismas preces, piemēram, apģērbi, spilveni, segas, plīša rotaļlietas, kas var aizsargāt preces no krišanas, un tas ir kosmosa taupīšanu.

3,Drošas: glabāšanas soma ir droši izmantot, un jūs varat pielāgot garumu, tas saskaņā ar platumu jumta, un soma iezīmes, neilona siksnas, kas ir spēcīgs un izturīgs, nav viegli, lai izjauktu.

4,Viegli Uzstādīt: soma ir kompakts un pārnēsājamo, kas var viegli pieslēgt jumta sliedes, un tas ir kosmosa taupīšanu, tādējādi nodrošinot daudz vietas uzglabāšanai.

5,Plašs Pielietojums: uzglabāšanas soma var arī izmantot kā glabāšanas maisu uz bagāžnieka.Un tas ir ļoti piemērots āra lietošanai.Un glabāšanas soma ir piemērota jebkura modeļa piemēram, van, SUV un tā tālāk.

Specifikācijas:

Nosaukums: Auto Griestu Uzglabāšanas Maiss

Izmērs : 70* 50cm ,80 * 60 cm

Materiāls: poliestera lente + mesh

Krāsa: melna

Piemērojamie modeļi: universal

Iepakojuma saraksts

1*Auto Griestu Uzglabāšanas Maiss



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti