Tagi: urbja turētājs, statīvs, rozā mīksto rotaļlietu, diska koka, disku koka, pleds svārki xl, nagu boor komplekts, mazliet dzirnaviņas, rozā vinyl wrap, pleds krekls zēnam, disku slīpmašīna koka.

€6.12 €7.75
  • Pieejams
  • w32151


  • Zīmola Nosaukums: conboom
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Der: 5inch(izmantots 125mm) Leņķa Slīpmašīna
  • Diametrs: 4.5 collu (115mm)
  • Arbor: 7/8inch (22mm)

Apraksts:

Zelta 4-1/2 Collu Dzirnaviņas Ķēdes Disku, 8 Zobu Koka Griešanai Disks 125 Leņķa Slīpmašīna - Disku Slīpmašīna Ķēdes Zāģis notiek muskuļu strādāt, griešana, griešanai, novēršot un tēlniecības koka, plastmasas, ledus un cieto kaučuku, ar savu ātrumu un manevrētspēju.

- Ķēdes zāģa asmeni, kas notika starp divām tērauda plāksnēm, kas nodrošina drošu saķeri griešanai.

- Neatkarīgi no tā, graudu vai mezgli asmens izcirtņi ar materiāla ar viegli, lai lietotājs.

Specifikācija: Materiāls-Tērauds

Ķēdes Krāsu: Zelta Diametrs: 4-1/2" (115mm) Arbor: 7/8" (22mm) Maksimālais ātrums: 14000rpm Der: 5"(izmantots 125mm) Leņķa Slīpmašīna Daudzums: 1gab Funkcijas: Mūsu 8 zobu dizains nodrošina vienmērīgu "pabeigts" virsmas, kas ir liels, lai minimālu noslīpēšanas pēc tam.Ķēdes var būt vai nu iezīmēšanu, izmantojot ķēdes zāģis failu vai aizstāt, kā nepieciešams.Liels izliektas darbu, piemēram, iekšpusē bļodas, ātri atkritumu izvešana.Brīdinājums: nav ieteicams lietot slēdzi lock funkciju uz jebkuru dzirnaviņas.Tā darot, var izraisīt nopietnas traumas vai pat nāvi.Paketē Iekļauts: 1gab x Smalcināšanas Disks un Ķēdes Paziņojums: 1. Lūdzu, ļaujiet mazliet kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2. Krāsu var būt dažāda, tā kā atšķirības displejs, pls saprast.

3. Iepakojuma un krāsu diska tiks nosūtīta pēc nejaušības principa.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti