Tagi: gk61 tastatūras, phb valdes tastatūras, Klaviatūras, warmilo, tastatūras mechan, gadījumā gh60, tastatūras pcb, gh60, mehāniskā tastatūra 60 100, kbd661.

€28.09 €40.14
  • Pieejams
  • w31160


  • Tastatūra Standarta: Mini Tastatūru
  • Veids: 2.4 Ghz Wireless
  • Sertifikācija: NAV
  • Operācija Stils: Kapacitīvais
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Valodas: angļu
  • Pieteikums: Rakstāmgalda
  • Zīmola Nosaukums: FONKEN

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Šī ir saite, tikai tastatūru Pozicionēšanas valdes Plati,ne klaviatūra.Šī jaunā plate ir modernizētas, kas var atbalstīt visu GH60 izkārtojums un var atbalstīt ISO vai ANSI, kā arī.Tas izmanto PCB Piestiprināms stabilizatoru.

Ja jūs izvēlaties pievienot stabilizatoru,tas nozīmē, ka 1x6.25u+4x2u PCB piestiprināms stabilizatoru.Stabset var izvēlēties melnā vai caurspīdīgas.Noklusējuma ir melns.

Nosaukums: klaviatūras pozicionēšanas plate

Tips: Ar Vadu

Pieteikums: Klēpjdatoru

Tastatūra Standarta: Mini Tastatūru

Valoda: Angļu

Darbības Stilu: Mehāniskā

Interfeisa Tips: USB

Stils: Standarta

Krāsa:dzeltena

Materiāls:varš

Izmērs:285*95*1.8 mm

Iepakojuma Saturs:

1*tastatūras pozicionēšanas plate

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.ogredogs.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.ogredogs.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !



Kinomanka91
2020-10-30
5/5
Product as announced. It arrived completely bended, hope that some time in the future they start to use hard card box packing instead of envelope with bubbles.
X Paintthisred
2020-10-20
1/5
The packaging was horrible, literally was wrapped in plastic, not even a bubble wrap. Plate was bent and especially the area for the backspace was so bent (I guess during shipping due to bad packaging), it is basically unusable. The backspace area is so difficult to fix as well. Seller is helpful, but AliExpress said on the dispute that full refund will be given once I return the product, but return shipping has to be paid by the buyer. That combined with the customs charges (no refund for that, obviously), it is not even worth it to return, would cost more with the customs fee that I lost already. The product itself is good I can see that, just improve the packaging and it will be worth the money.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti