Tagi: cepuri video spēles, spēle klēpjdators, NINTENDO SLĒDZIS, spoks stick, spēle portatīvais atskaņotājs, kameras video, retro spēļu konsoles sistēma, consol spēle, spēle rokas, gamebox sup.

€25.49 €46.34
  • Pieejams
  • w3099


  • Displeja Izmērs: 4.3"
  • Krāsu Displejs: Jā
  • Sertifikācija: NAV
  • Modeļa Numurs: rokas spēle spēlētājs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Touch Screen: No
  • Iepakojums: Jā
  • Zīmola Nosaukums: Rondaful

Aizzīmju Punktiem: 1、4.3 collu IPS Ekrāns: 4,3 collu augstas izšķirtspējas IPS ekrānu, displejs iedarbība ir ļoti skaidrs.Rūdīts stikls, dubultā aizsardzība, anti-scratch un anti-kritums, dot aizraujošu spēļu pieredzi un labāku acu aizsardzību.

2、2000mAh Augstas Ietilpības Akumulators: Iebūvēts 2000mAh augstas kapacitātes litija baterijas, ilgu gaidīšanas laiku un akumulatora ekspluatācijas ilgums.Atbalsta līdz 30 stundām, spēles.Dual kursorsviru, dizains, iebūvēts 10,000 klasiskās spēles, kas dos jums daudz prieka un laimes, ceļojuma laikā vai tālsatiksmes ceļot.

3、Multi-function Spēļu Konsole: Atbalsts APE/MP3/AVI/RMVB audio un video formātā, augstas izšķirtspējas video izvadi, mūzika/picture/video/ebook/kameras foto/un spēlēt spēles, atbalsta 5.1 stereo surround skaņu, unikālu vibrācijas runātājs.Izbaudiet super spēcīgu triecienu ietekmi.

4、Konfigurēt vairākās Valodās: angļu, Japāņu, korejiešu, franču, vācu, itāļu, holandiešu un citas valodas, kas atbalsta augstas izšķirtspējas video izeja, 3,5 MM stereo austiņas, jūs varat spēlēt jebkurā laikā, jebkurā vietā.

5、Labākā Dāvana: Cool izskatu, izsmalcinātu dāvanu kastē, ar labāko bērnības atmiņās pieaugušajiem, un ļoti interesanta pieredze, par bērniem!Šī ir labākā dāvana, lai jebkurš spēlētājs.

Specifikācijas:

Nosaukums: Retro Rokas Spēļu Konsole

Modelis: X18plus

Ekrāna izmērs: aptuveni 4.3 collu HD ekrāns

Vairākas iebūvētas spēles: 10,000

Ekrāna izšķirtspēja: 1024*600

Iebūvēts akumulators: 2000mAh

Galvenās kontroles: 2279 galvenās vadības arcade versija

Barošana: 5V/1A

Skaļrunis: iebūvēts dual skaļruņi (atbalsta, ārējie skaļruņi)

TF kartes paplašināšanos: 128GB (maksimālo)

Spēle funkcijas: atbalsts klasiskās spēles, piemēram, NES, uz GBA, MD, par SFC, lai MAME, par FD, par GB, attiecībā uz norēķinu galīguma, par PS1, lai N64, KF, u.c.

Video un audio interface: 3.5 mm

Krāsa: sarkans, sarkans, zils, sarkans dzeltens

Iepakojuma Saraksts:

1*Spēļu Konsoles

1*Manuālā

1*Lādēšanas Kabeli

Piezīme:

Gaismas fotografēšanas un dažādu displeji var izraisīt krāsu objekta attēlā būs nedaudz atšķiras no reālā postenis.Pieļaujamo mērīšanas pielaide ir +/- 1-3cm.

Dokumenta struktūra, ul, li { margin: 0; padding: 0; } ul, li { list-style: none; } .luksusa { max-width: 960px; margin: 0 auto; } .imgContain img{ width: 100%; } .mana karte { display: flex; pamatot-saturs: space-starp; flex-wrap: wrap; } .mans-kartes>li { platums: 217px; augstums: 305px; padding: 5px; border: 1px solid #E1E1E1; pozīcija: radinieku; margin-bottom: 20 pikseļi; } .pelēks-karte { background: #EEF3FA; augstums: 206px; } .mans-kartes>li::pirms{ pozīcija: absolute; saturs: "; color:#fff; pa labi:0; top:0; platums:40px; augstums: 40px; background: url("https://api.rondaful.com/upload/20190904/5d6f5173567e1.jpg") no-repeat; background-size:100%; } .teksts-centrs { margin-top: 50px; margin-bottom: 5px; text-align: center; font-size:12px; color:#AEAEAE; } .imagContain { text-align: center; } USD$0.00 USD$15.89 USD$20.66 USD$3.11 USD$3.12 USD$5.82 USD$7.94 USD$2.06

Maksājums:

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases tūlīt pēc tam, kad maksāt pasūtījumu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Sūtījumu:

1. Postenis, kas tiks nosūtīts kā Reģistrēts pasta maisiem no Ķīnas vai ar Kurjeru vai Privāto Līniju.Mēs varam piegādāt izsekošanas skaits.

Postenis mazāk kā 2KG ir bezmaksas piegāde Ķīnas Gaisa Pasta noklusējuma.Ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzam izvēlēties citu Express piegādi.

2. Mēs kuģis veic pasūtījumu ar 1-3 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.Jebkuram produktam, tiks pārbaudīta 100% pirms piegādes.

3. Mēs tikai sūtīt rīkojumi, kas apstiprina adreses.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza un aktuāla.

4. Lūdzu, ņemiet vērā, ka piegādes laiks var būt ilgāks, ja preces pārbauda muitas.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums Asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atsauksmes:



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti