Tagi: bluetooth nintendo slēdzis, slēdzis daudzfunkcionālo slēdzi, kājas slēdzis pedāli, kāju pedālis slēdzi, kāju slēdzis, leņķa maiņa, pedālis slēdzi, bluetooth pedāli, spēle mobil, bluetooth kājām.

€24.60 €37.27
  • Pieejams
  • w3024


  • Zīmola Nosaukums: Kesoto
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts:

Lieljaudas rūpniecības, tērauda kājas slēdzis, kas veikti, izmantojot tikai augstas kvalitātes materiāliem, lai papildu izturību.

ABS, plastmasas kājām protektora par neslīdošs slēdzis ieslēgšanai un optimālu komfortu;Tas nodrošina Bluetooth vai USB interfeisu.

Svērto bāze ar non-skid spilventiņi nodrošina lielāku stabilitāti,kāju slēdzis vāciņu, nodrošina pietiekami daudz vietas, lai safetytoe kurpes.

Neslīdoša pamatne spilventiņi novērstu kāju slēdzis slīdēšanu uz gludām virsmām,iekšējie izmanto lieljaudas gasketto novērstu ūdens, eļļas vai putekļu iekļūšanas.

Plaši izmanto mūzikas instrumentus, multiziņas, rūpniecības iekārtu, bezvadu pasūtījuma tastatūras un peles, mobilo spēli īsceļi, utt.

Specifikācija:

Bluetooth pārklājuma rādiuss:≥10m

Bluetooth versija:Bluetooth 3.0

Darba strāva :<3mA

Stand-by laiks :par 2 gadiem

Slēdža kalpošanas:Vairāk nekā miljons reižu

Atbalsts vadu režīmā;ietver Bluetooth un USB interfeiss

Izmērs: apm.141x131x35mm/5.55x5.16x1.38inch

Izmēri:

Šis produkts ir savietojams ar Android ,Windows, iOS, Mac OS.Nospiediet pedāli 6 sekundes , Kad sarkanās un zaļās gaismas mirgo tastatūras ir pārī, tad jūs varat izmantot mobilo tālruni vai datoru, lai izveidotu savienojumu ar klaviatūru.

Sarkanā un zaļā flash: pāra savienojuma režīmā, varat izmantot datoru, mobilo telefonu, vai jebkurā citām ierīcēm, kuras atbalsta Bluetooth funkciju, lai meklētu klaviatūras pēc savienošanas pārī.

Sarkanā gaisma zibspuldze:atjaunot režīms, norādot, ka tastatūra ir savienojumu ar pēdējo lietoto ierīci.

Zaļā gaisma: - norāda, ka datu nosūtīšana ir normāli pēc savienošanas pārī ir veiksmīga.

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Pedālis Slēdzi

2 Gabali AAA baterijas

1 gab., 1.5 m USB Android Līnijas

1 Gabals Kvalitātes Sertifikātu



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti