Tagi: aproces sphygmomanometer, motoko kusanagi, 22 lcd panelis, omron manometru, plecu kamertonis, suns maltas, bumbieru kamertonis, par kamertonis, aproces uz kamertonis, asins spiediena manšetes izmērs.

€18.20
  • Pieejams
  • w28763


  • Zīmola Nosaukums: HealthMedE
  • Materiāls: ABS
  • krāsa: Pelēka
  • Izmērs: 23*20*8
  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: ce
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Pieteikums: ROKAS
  • Modeļa Numurs: u80
  • Vienuma Tips: Sadzīves Veselības Monitori Aksesuāri

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp: +8615003353514 Apraksts: Šis digitālais asinsspiediena monitors ir izgatavots no augstas kvalitātes ABS materiāla, kas ir drošs, nav toksisks, vides un izturīgs.Tas izmanto auto-uzpūst tehnoloģiju, lai sniegtu visprecīzāko lasījumi par sistolisko un diastolisko spiedienu kopā ar pulsa ātrumu.Un tas arī ir IHB neregulāra sirdsdarbība atklāšanas un KAS asinsspiediena klasifikācija.Kas ir vairāk, 2x90 nosaka atmiņas funkcija, katrā mērījumu rezultāti tiks parādīti ekrānā, un automātiski saglabāts.Asins spiediena monitoru, būs nopietni rūpēties par veselību jums un jūsu ģimenei.

Iezīmes: Izgatavots no augstas kvalitātes ABS materiāla, kas ir drošs, nav toksisks, vides un izturīgs.Izmantot auto uzpūst tehnoloģiju, lai sniegtu visprecīzāko lasījumi par sistolisko un diastolisko spiedienu kopā ar pulsa ātrumu.Tas arī ir IHB neregulāra sirdsdarbība atklāšanas un KAS asinsspiediena klasifikācija.Izmantojot oscillometric mērīšanas metode, saprātīga atklāšanas, augsta precizitāte. 2x90 nosaka atmiņas funkcija, katrā mērījumu rezultāti tiks parādīti ekrānā, un automātiski saglabāts.Viegla darbība ar vienu pogu, lai sāktu un apturētu mērījumu.Platas manšetes diapazons(22-32cm), piemērots vairumam cilvēku.Piemērots lietošanai mājas apstākļos un paredzēts pieaugušo, izmantojot.Specifikācija: Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Vienumu Tips: Digitālais asinsspiediena Monitors Materiāls: ABS Krāsa: Kā Picture Rādīt Displejs: LCD Digitālais Displejs Mērīšanas Princips: Oscillometric Metode Mērīšanas Iocalization: augšdelma Mērījumu Diapazons: Spiediens 0~299mmHg; Pulss 40~199pulses/min Atmiņas Funkcija: 2x90 Nosaka Atmiņas Mērījumu Vērtības Precizitāte: Spiediens ±3mmHg; Pulss ±5% no Nolasījuma vērtības; Jauda: 4gab AA sārma baterijas vai AC / DC 6.0 V Adapteris (Nav Aprīkots), Automātiska Izslēgšana: 3 Minūšu Laikā Vienības Galvenais Dzīvē: 10000 Reizes Normālos Izmantošanas Produkta Izmērs: Apm. 130 * 100mm / 5.1 * 3.9 collu Biezums: Apm. 20~50mm / 0.79~1.97 collas Ekrāna Izmērs: Apm. 45 * 55mm / 1.77 * 2,2 collu Iepakojuma Svars: Apm. 405g Paketes Saraksts: 1 x Digitālā Asins Spiediena Monitoru 1 x angļu Rokasgrāmata 1 x Rokas Josta



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti