Tagi: lāzera gumijas zīmogu, orion q, evangelion, orion lāzera kolimatora, rādīt oriona jostas, opel laiks rīks, cnc darbagaldu nodaļas vadītājs, ģitāra ādas siksna, soma cordura, siksna twinfalcon.

€63.56 €105.93
  • Pieejams
  • w28546


  • Modeļa Numurs: 2823308
  • Materiāls: Cordura + Silikagela
  • Gadījumā Cilvēki: Pieaugušie
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

BF Orion 4.0 ar Lāzeru Griezti Silikona Taktiskās Vidukļa Zīmogs Āra Multi-Funkcionālo Taktiskās Vidukļa Zīmogs Aizsargs - RG + Melns S/M

Funkcijas:

.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

.Galvenais materiāls ir divslāņu 500D kodura kompozītu materiālu un atpakaļ, materiāls ir izgatavots no silikona materiāla.

.Vidukļa zīmogs ir 79cm garš, un tas ir piemērots 85-95 vidukļa apkārtmēru.Tas nesatur jostas un nesatur nekādas citas papildu izmaksas.

.Piemērots jostas platums ir no 38-45 mm, a 45mm čūska sprādzes jostas ir ieteicamas.

Specifikācijas:

.Krāsa: Kā Parādīts Attēlā

.Materiāls: Cordura + Silikagela

.Produkta Izmēri: 89 x 8cm

.Produkta Svars: 210g

.Iepakojuma Izmēri: 30 x 10 x 5cm

.Iepakojuma Svars: 230g

.Iepakojumā: OP Soma

Iepakojuma saraksts

.1 x Vidukļa Zīmogs

1.J:Ja es nopirkt vairāk,būs kādi atlaižu Vai citu pakalpojumu?

A: pls sazinieties ar mums pa e-pasts: [email protected] vai atstāt mums ziņu, un mēs quote jums labāko cenu atlaidi, atlaide ir balstīta uz nosūtīš. GAB.Mēs pieņemam dropshipping un vairumtirdzniecības un OMB Excel sarakstā.Mēs pieņemam kuģa preču pircējs tieši,ne mūsu jebkādu informāciju.pls būt pārliecināts.

Pakalpojuma Ilgums :8:00-18:00(Pēc Pekina Laika) ,Wechat/Whatsapp dienests: +8613822596145

2.J:Kad es varu saņemt preci pēc veicis maksājumu?

A:Dažādu Sūtījumu Dažādiem Novecošanās,mēs parasti nodarbojas ar secību 1 dienu,dažas valsts svētkiem, var aizkavēt 1 dienu.

3.Q:man joprojām nav saņēmis preci pēc 30 dienām,kas man būtu jādara?

A:Starptautiskie sūtījumi, ka nepieciešams vairāk laika,pls gaidīt dažas dienas, un informē man jums palīdzēt paplašināt aizsardzību laiku līdz 45, vai pls, mēģiniet sazināties ar sākotnējo post pie jūsu mājas, pakete var būt tur.

4.Q:Ko es saņēmu, ir atšķirīgs no attēla,kas notiek?

A:Katru elementu dažādiem gaismas var izskatīties dažādi,pirms nosūtīšanas ,mēs labi iepakotas un pārbaude 3 reizes,lai gan mums iepako labi,tas vēl nevar būt izvairītos no sadalīti, jo dažas vardarbīgas nodot sūtījumu.Šajā gadījumā,pls sazinieties ar mums un ļaujiet man zināt, cik daudz daudzuma bojāta,lūdzu, rakstiet man, ko jūs vēlaties: kompensācija jums relatīvais naudu, vai nosūtīt jums breoken daļas.Kompensācijas laiks:to parasti veic 3-20 dienas atmaksāt savu kontu, ja mēs galā ar strīdu.

5.J:Kā, lai atgrieztos?

A:Mūsu produktiem, nav lāču atgriešanos maksas!ja jūs dont zināt, produktu datu skaidri,pls sazinieties ar mums paziņojuma apmēru un piemērošanu,ja jūs nepareizajā vietā, lai bez sazinieties ar mums, kad preces nosūtītas ārā,mēs nevaram pieņemt kompensāciju.

6.Q:Par Atgriezenisko Saiti?

A:Ja jums patīk,pls sniegt līdz 5 Zvaigznēm preču atsauksmes ,ja tas neatbilst jūsu vajadzībām,pls sazinieties ar mums par savu sajūtu, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes,es centīšos manu vislabāk, lai risinātu ar.



Dimiodbko1
2020-10-27
5/5
Larger size
Master Bebo
2020-10-15
5/5
Just olive dropship stripes did know the color random .... Movie coming out of the product received WH All the OD color stripes did know the... Zombie cheap a line before the box sound quality and quality the fairly good comfort. 184 in 87 degree, Dera, better until the didn't think with four. Large felines are large!!

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti