Tagi: gultas aizkaru, aizkaru venēcijas, aizkaru mosquito net, a1286 skārienpaliktnis, magic atbalsts, magic trackpad aizsargs, durvju mosquito net, gulta mosquito net, Mosquito Net, 3x6m kāzu fonu.

€6.94 €10.84
  • Pieejams
  • w2831


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Vienas durvis

Iepakojums Saraksts:

1x Magnētiskā Ekrāna Durvis

Funkcijas:

1. Izgatavota No Premium Acs:

Spēcīgi Magnēti, un Magnēts, sloksnes ir iestrādāts šuves .

Spēcīga Vel-cros ir iestrādāts acs.

2. Viegli Uzstādīt un Noņemt:

Nav nepieciešami instrumenti, spēcīgs pilna kadra vel-cros.

3. Cieši Aizveriet Automātiski:

Magnētiskā ekrāna durvis, aizkars ir izstrādāta ar lieljaudas iebūvēti magnēti, kas ļauj durvis atvērt un aizvērt bez problēmām.Acs ekrāns uzreiz snaps slēgtu pēc tam, kad persona, vai pet ieiet vai izejas durvīm.Ekrāna durvīm ir arī izvelkams, un bez rāmja, padarot to viegli, lai roll up par pagaidu uzglabāšanu.

4.Multi-Purpose:

Izstrādāta, lai ļautu svaiga gaisa, saglabājot bugs, kas peld ar kukaiņiem un odiem ārā.Bērns, un mīļdzīvniekus.Jūsu pet, vai maz var iet iekšā un ārā no mājas ar vieglumu.

Specifikācijas:

Materiāls: Poliestera Audums

Izmērs: 90/100*210cm

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1. Nopirkt pareizo izmēru.Pasākums jūsu durvīm un durvju rāmi, pirmkārt, izvēlēties izmēru saskaņā ar ārējo diametru.Vai nav nopirkt vienu, kas ir mazāks par jūsu durvju rāmja.

2. Lūdzu, nav nopirkt šo, ja jums ir metāla durvis, magnētiskās paliksim pie jūsu durvīm, un nebūs tuvu.

3.Lūdzu, pārliecinieties, centrs augšējā acu nedaudz vairāk nekā divām pusēm, un ielīmējiet abām pusēm plakaniski, un taisni.

4.Neļaujiet pārāk daudz ekrāna likts uz grīdas, tas ietekmēs spēkā slēgšana.Protams, neļaujiet ekrāna durvīm karājas gaisā, jo kļūdas saņemsiet apakšā.

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti