Tagi: touch screen fengxiang, asus cpu ventilators, ql3x, rāmis touch, touchscreen auto monitors, stikla touch, bārs touch, touch screen galda restorāns, is touch rāmis big, omron ekrāns.

€16.01 €20.53
  • Pieejams
  • w27829


  • Displeja Izmērs: Citi
  • Veids: Pretestības
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Zīmola Nosaukums: osatych
  • Modeļa Numurs: NT21-ST121B-E

Brīdinājums: - Lūdzu pārliecinieties, ka jūs zināt, kā instalēt, pirms pasūtījumu .Jebkuru jautājumu vai ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mums.

- Industriālas vadības, Militārā, Medicīnas attēlveidošanas , Uzraudzību, Bankas Terminālis un citi.

- Nē invertora, ne lcd , ne PCB

Pakete ietver:

1* Pieskarieties Ekrānam, Padomi Piesardzības Pasākumi:

1. Brazīlija klientiem: Ja jūs izvēlaties, DHL, lūdzu, pastāstiet mums savu nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs, kas ir DHL prasībām, bet mums sekos, lai jūs aizpildīt deklarēto vērtību, neuztraucieties.

2. Paziņojums : Ja jums ir īpašas prasības, par vērtību deklarāciju, lūdzu, atstājiet ziņojumu par mums.Ja jums nav, mums atzīs, ka pēc noklusējuma.

3. Pasūtījuma Nodokļa : S ellers nav atbildīga par jebkādu importa nodokli, pasūtījuma nodokļu vai pēc pasūtījuma kavēšanās.

Ja jums nav labi ar maksājumu pasūtījuma nodokli, ja diemžēl jūsu sūtījums atrodas muitas, lūdzu, nav pasūtījumu.

4 .Kurjeru tālvadības maksa Problēma: Kad jūs izvēlaties express piegādi piemēram: DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, utt., lūdzu, ievadiet savu kurjeru uzņēmuma mājas lapā, lai to apstiprinātu, ja jūsu adrese attālos apgabalos, kas noteikti kurjerpasta kompānija, jums ir jāmaksā papildus maksu, vai mēs w slims izvēlēties lētāku veids kuģa, lai jūs, jo kuģniecības maksa jums ir jāmaksā, nav iekļautas papildus papildu jāmaksā.Lūdzu, saprotiet, tas especial situāciju.

Mums rūp jūsu vajadzībām

Mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.Visi maksājumi, kas veikti par www.ogredogs.lv apstrādā Alipay.

Kombinētā Pārvadājuma

Vairāku vienumu pasūtījumu, lūdzu, neiesniedziet maksājumu līdz brīdim, kad jums ir uzvarējis visus vienumus, kas jums vēlas apvienot.

Apiešanās Un Kuģniecības Laiks

Pārkraušanas Laiks: 1 darba dienas

Kuģniecības Laiks: 10-3 0 darbadienu laikā

Mēs stāvēt aiz visiem mūsu produktiem ar 30 dienu naudu atpakaļ garantiju.Ja jūs saņemat preci, kas nav tādā stāvoklī, kā aprakstīts, un mēs centīsimies sniegt jums par kompensāciju vai nomaiņa, Ja prece neder vai jūs nevēlaties, jūs varat atgriezties to atmaksu mazāk kuģu).Par atpakaļ sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums caur eBay ar piegādi mums, objektu skaits un atgriešanās iemesls (Atgriešanās

pieņemamu līdz 15days pēc tam, kad jūs saņemat preci Kompensācijas tiks izsniegtas 1-2 darba dienu laikā saņemot atpakaļ preci

Lūdzu, sazinieties ar mums (www.ogredogs.lv Ziņapmaiņa vēlams) un ļauj mums darīt to labi, ja jums ir kāds jautājums saistībā ar jūsu pasūtījumu.

Mēs atbildēsim uz visiem jautājumiem līdz nākošās darba dienas.Pilnu informāciju par mūsu atgriešanās politika ir iekļauti

par katru produktu detalizēti lapā.

Mūsu klientu apkalpošanas reps atbildēt uz jautājumiem, izmantojot www.ogredogs.lv ziņojumapmaiņas sistēmu, katru dienu darba dienu laikā.

Mūsu darba laiks(pirmdiena - piektdiena):

KN: 9 AM - 6 PM RU: 4 AM - 1 PM

AU: 11 AM - 8 PM UK: 1 AM - 10 AM

DE: 2 AM - 11 GADA ASV: 8 PM - 5 ESMU ET



Estoyrebueno00
2021-01-20
5/5
Muy buena calidad
Berserkrm
2020-08-18
5/5
FUNCIONA A LA PERFECCIÓN

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti