Tagi: mause sem fio, pofunuo, 1650 akumulators, AZZOR, mause rapoo mt750, rapoo, klak, spēles pele, peles rapoo, wrangler.

€10.35 €20.68
  • Pieejams
  • w27457


  • Iepakojums: Jā
  • Interfeisa Tips: USB
  • Rokas Orientācija: Ar Abām Rokām
  • Taustiņu skaits: 3
  • Stils: Pirkstu
  • Bruto svars: 58g
  • Modeļa Numurs: 1620/1680
  • Barošanas Veids: Akumulators
  • DPI: 1000
  • Zīmola Nosaukums: rapoo
  • Darbības Režīms: Robežstieples elektronisko
  • Skaits Ruļļi: 1
  • Veids: 2.4 Ghz Wireless

Rapoo 1680/1620 2.4 Ghz Bezvadu Optiskā Pele Izslēgtu Klusuma Noklikšķiniet uz Mini Klusa Pelēm 1000 DPI par DATORU, Klēpjdatoru Peles spēļu

Pārskats: ✅RAPOO 2.4 G bezvadu pārraides tehnoloģiju, kas dod jums 10 metru darbības diapazonu bezvadu savienojumu bez traucējumiem un ļauj jums baudīt brīvību un komfortu wirelessness. ✅Klusums pa kreisi un pa labi pogas, samazina 90% trokšņi, kas padara to par ideālu vadu peli, biroja, konferenču zāle, kafejnīca, bibliotēka, guļamistaba, palīdzēt jums koncentrēties uz jūsu darbu, mācībām, netraucējot citiem, bez tam jums.It īpaši mājās vai birojā, kad citi dalībnieki ar pārējiem, jūs varat koncentrēties uz tavu darbu, bez jāuztraucas.Lūdzu, ņemiet vērā:Vidējo pogu noklikšķiniet uz nav, klusums. ✅Peli sevi iezīmēja ir 1620,iepakojumā modelis ir 1680.Peles modeļa nosaukums ir balstīts uz oriģinālo Rapoo paketi kastē.Lūdzu, izlasiet skaidri pirms pasūtījuma.Lūdzu, nav prātā, ja jūs pasūtīt no asv.Mēs nepieņemam strīdu šī iemesla dēļ. ✅Ar Rapoo jaunāko enerģijas taupīšanas tehnoloģijas un jaudas slēdzi, jūs varat lietot savu peli bez strāvas pārtraukuma līdz 9 mēnešiem. ✅Tik maza un neuzbāzīga, jūs varat plug to USB portu, un aizmirst par to.Ne vairāk rūpes par zaudēto uztvērēji. ✅Baudīt precīzu un vienmērīgu kursora vadībai ar 1000 DPI augstas izšķirtspējas neredzams izsekošanas dzinēju.Funkcijas: Ergonomiska:Jā Modelis:1680/1620 Enerģijas Efektivitāti:Jā Darba Režīmā:Optiskā Motora Savienojuma Tips:2.4 GHz Izšķirtspēja:1000 DPI Peli Dzīves Cycl:10 Miljoniem Taustiņš-nospiediet Barošanas avots:AA sārma baterijas Izmērs:111.4(L)*63,8 Gadi(W) mm + / - 0,5 mm) Sistēmas Prasības: Windows 10,Windows 8,Windows 8.1,Windows 7,Windows Vista,Mac OS, izmantojot USB portu Iepakojuma Saturs: 1*Klusums Bezvadu Pele ar oriģinālo Rapoo iepakojuma kaste. 1*Quick start guide 1*Mini Nano uztvērējs(Ielieciet bateriju slots) Paziņojums:1XAA sārma baterijas (Nav iekļauts,par drošu transportēšanu,mēs izņemiet akumulatoru) Par Kluso Peli ir mazāks skaņu nekā parasti peles,ne skaņa,lūdzu aprūpes pirms pasūtījuma.lūdzu, nav pasūtījumu, ja jūs aprūpi.

FAQ: ierīces nav darba? 1. Pārliecinieties, vai ierīce ir ieslēgta. 2. Pārliecinieties, ka uztvērējs ir pieslēgts DATORA USB portam. 3. PC var neatpazīt, uztvērējs, lūdzu, atkārtoti pievienojiet uztvērēju. 4. Pārbaudiet, vai akumulators ir ievietots pareizi. 5. Zema akumulatora, lūdzu, nomainiet akumulatoru. 6. Pārvietot arī citus darba bezvadu ierīces attālumā no uztvērēja, un ierīci. 7. Lūdzu, ņemiet attālumā no sienām vai lielus priekšmetus, jo tas var samazināt diapazonā. 8. Ja problēma nav atrisināta, lejupielādēt programmu no pāra www.rapoo.com pēc tam labot savienojumu.Man ir atvienot uztvērēju un izslēdziet ierīci, kad es neesmu, izmantojot tā?Ierīcei ir enerģijas taupīšanas funkcija, lai palielinātu akumulatora ekspluatācijas laiku.Lai jums nav, lai to izslēgtu.



Black Mister
2020-11-07
5/5
Excellent! The buttons are really completely silent, except for the wheel itself.
Salintampa
2020-11-14
5/5
Already used such a mouse. She's worth her money.
Khet2006
2020-09-11
5/5
Seven years ago I bought a laptop and offered such a mouse. During these years, the mouse showed itself on the best side, but the truth was not noisy. This is crazy, just super. I hope also will serve as faith and truth for many years.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti