Tagi: ciss epson r3000, dtg tintes, dtf tintes, l1800 dtf tintes, dtf printeri, dtf printeri epson, epson p8000, dtf, dtf filmu, tintes pildspalvu.

€143.14 €155.58
  • Pieejams
  • w27281


  • Saderīgu Zīmols: epson
  • krāsa: BK, C, M, Y Balts
  • Modeļa Numurs: Par R1800 Epson R1900 R2000 R3000
  • Zīmola Nosaukums: OCBESTJET
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Preces nosaukums: Filmu Nodošanu Tintes, Tintes DTF
  • Izmantošana: Piemērojams Ar kokvilnas, poliestera, 50/50 maisījumi, ādas, neilona
  • Derīguma Termiņš: 12 Mēneši
  • Saderīgu Printeri 1: Visiem DTF Printeri
  • Apjoms: 1000ml/Pudele
  • Veids: Tintes Uzpildes Komplekts

DTF Tintes Bāzes Informācija

Labāk zināt, kā DTF - Tiešā Pārsūtīšana Filma ir jauna tehnoloģija, kas dod priekšrocības uz jebkura persona, drukāt pārskaitījumus, lai rotā kokvilnas, poliestera, 50/50 maisījumi, ādas, neilona, un vairāk nav nepieciešams, lai nospiediet taustiņu A+B dokumentus, piemēram, baltās tintes printeriem.Tas var pāriet arī uz jebkura materiāla apģērbi.Un tas ir ņemot T-krekls dekoratīvās nozares, lai jaunā līmenī.

Priekšrocības DTF tintes

1. Baltās krāsas tintes, kas ir spēcīgas, kas aptver enerģijas un laba baltums; 2. Saderība ar balto tinti un krāsu tintes ir laba, un to var izdrukāt balto tinti un krāsu tintes ar lielāku summu bez savstarpējas iekļūšanas; 3. Balto tinti un krāsu tintes ir uzdrukāts uz siltuma pārneses plēve ar augstu krāsu blīvums, bez balināšanas, un spilgtas krāsas; 4. Pēc nodošanu, puses uzskata, mīksts, ar labu stretchability un noturību; 5. Augsta krāsu noturība uz sausa un slapja berzes, krāsu izturība pret mazgāšanas izturība pret sviedriem (iepriekš 4. līmenis); 6. Maza vārdu drukāt ir skaidra, pulveris vienmērīgi sadalīta uz tintes, un tā noturība ir laba.

Produkta Lietošanas

Zīmols: OCBESTJET Produkta Nosaukums: DTF Tintes, Filmu Nodošanu Tintes Krāsa: C M Y BK WH Pudele Tilpums: 1000ML/Pudeļu uzglabāšanas laiks: 12months Produktu Advange: Spilgtas Krāsas; Nav Nosprostot; Jauna Uzlabota

Piemērots Printeris

Visiem Modificētu Epson Darbvirsmas DTF Printera Visu Lielo Epson Printhead Formāts DTF Printeri

Kā Panākt DTF Drukāšana

1.Mainīt vienu Epson printeri, lai DTF Printeri, vai nopirkt DTF printeri no mums.Un sagatavot Karstā Preses mašīna, Karstā nospiediet loksnes, Cepeškrāsns, AcroRip9.03 programmatūra, un palīgmateriāls komplekts (DTF Tintes, Karstā kausējuma Pulveris, PET Filmas, Apkopēja utt.) 2.Instalējiet AcroRIP programmatūras: - Izslēgt Antivīrusu - Lejupielādēt AcroRIP 9.0.3 pēc tam Instalējiet to - Izslēgt AcroRIP mapē Windows Defender Pretvīrusu. - Lejupielādēt Visual C++ pēc tam Instalējiet to - Restartēt Datoru - Ievietojiet USB Dongle - Atveriet AcroRIP Balts Ver.9.0 - Uzstādīšana uzstādījumi un Sāciet Drukāt, 3. AcroRIP iestatījumu, tādas tintes iestatījumu, krāsu Druka pirmo un Krāsu+Balts utt. 4.Drukāšanas.drukas krāsu pirmais, tad balts. 5.Saberšana pulverī.krata pulveris, uz PET plēvi, ļaujiet karstā kausējuma pulveris pielīp iespiests zīmējums, un tad nokratiet lieko karstā kausējuma pulveris. 6.Žāvēšanas un kušanas temperatūru.Ielieciet filmu par Krāsns, noregulējiet temperatūru uz 140-150℃, cep 3-5 minūtes.pēc cepšanas, pārbaudīt, ja, kūstot ir labi. 7.Nospiežot.Pēc pārbaudes, ka kušanas temperatūru, ir labs, nodot apdrukāta filmu par sagatavoto T-kreklu, pēc tam ielieciet vienu karstā nospiediet lapa par filmu un pēc tam nospiežot taustiņu.Karstās nospiediet temperatūra ir 160-180℃, un laiks ir 10-20 sekundes.(Par karstā nospiežot lapas, mēs iesakām izmantot Teflona lapu pergamenta papīra, vai kraftpapīrs.Teflona lapa dod drukāt Spīdumu Apdare, Pergamenta papīrs dod drukas Semi-Gloss Apdari, un kraftpapīrs dod drukas Matēts Apdare. ) 8.Veikt T-kreklu un noplēst plēvi. (Visi parametri ir tikai atsaucei)

Kas ir iekļauts Paketē

1 Pudele 1000ml DTF Tinte - Melna 1 Pudele 1000ml DTF Tintes - Ciāna, 1 Pudele 1000ml DTF Tinte - Sarkana 1 Pudele 1000ml DTF Tintes - Dzeltena, 1 Pudele 1000ml DTF Tintes - Baltā



Higor Lda
2021-02-01
5/5
Great product, responsible seller, fast delivery,

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti