Tagi: mobilo telefonu maks, iphone xs laukumā gadījumā luksusa, selfie iphone vāciņu, magsaf, gudrs iphone xr gadījumos luksusa lietu, coquz iphone se 2020, iphoned x lieta, iphonx x lieta, iphone 7mobil vāciņu, uag iphone 8 seifa lieta.

€9.43 €9.92
  • Pieejams
  • w2696


  • Dizains: Matēts
  • Saderīgu iPhone Modelis: IPHONE XR
  • Saderīgu Zīmols: Apple iphone
  • Veids: "Seifa Lieta
  • Zīmola Nosaukums: LC.IMEEKE
  • Funkcijas: Antidetonācijas

Krievijas Draugs Pievērsiet Uzmanību, Lūdzu!!!

Lūdzu, aizpildiet saņēmēja pilnu īsto vārdu, jo jaunās politikas krievijas muitas,paldies!

MAKSĀJUMU METODES 1. Ir daudzi maksājumu metodēm, kas pieejami par www.ogredogs.lv, piemēram, Alipay, kredīta kartes,reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses,jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar Kyocera, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.KUĢNIECĪBAS 1. Mūsu kuģniecības likmes, kas iekļautas izmaksas par kuģošanu, apstrādes, iepakošanas un saistītās personāla izmaksas. 2. Vienumi parasti tiek izvesti ar 2 darba dienas pēc tam, kad jūsu maksājums ir noskaidroti (Sat. & Sun. & Svētku izslēgti.). 3. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa. 4. Pasūtījums tiks nosūtīts uz jūsu puses kuģošanas uzņēmums piegādes laiks refering sarakstā kuģniecības pakalpojumus zemāk.Ja jums nav saņemt paku laikā par piegādi ,lūdzu, sazinieties ar mums, mēs galā ar to un atbildēt uz jums 24 stundu laikā.

KOMPENSĀCIJAS POLITIKA 1. Mēs pilnībā garantētu mūsu objekti.Visas preces ir pilnīgi jauns nosacījums, ja vien nav norādīts citādi citur apraksts. 2. Visu atdevi - bojāto vai citādi, ir preauthorized.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu atļauju un, atgriežoties adresi, pirms sūtīt preci atpakaļ. 3. Visos gadījumos, pircējiem maksāt kuģniecības maksas, pēc savas izmaksas, lai atgrieztos produktu apmaiņu vai kompensāciju.Mums būs atbildīga par pasta aizvietotāju.ATSAUKSMI 1. Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs pircējam un patīkamu iepirkšanos ar mums.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas atstāj neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva(1-2 zvaigznes), mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu. 2. Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, jums varētu būt, un darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas.CITI 1. Ja jums ir nepieciešams, lai likts lielāks rīkojumu, kas ir vairāk nekā max daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu īpašu atlaidi. 2. Ja esat veicis pasūtījumu, un vēlaties, lai saņemtu objektu attēlus bez ūdenszīme, lūdzu, sazinieties ar mums. 3. Ja jūs vēlaties mums palīdzēt, lai jūs nometiet kuģniecības, lūdzu, sazinieties ar mums, un nodot jūsu klientiem\'adrese veicot pasūtījumu.



Shvecova 2007
2020-10-14
5/5
Por
Amirarizhkevich
2020-10-08
5/5
fast shipping fair price top quality
Parfum M
2020-12-24
5/5
Thanks!
Storm 1979
2020-11-24
1/5
Not the correct description of the goods.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti